Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
31 Mart 2006, 23:32
shouebut adlı üyeden alıntı
1.motorinn ............(151RS.......KIRMIZI.........İstanbul )
2.Mel-a-ku ............(151RS.......SİYAH...........İstanbul )
3.Team 106 GTI......(151RS........SİYAH...........İstanbul )
4.space.................(wuxy150....YEŞİL......... ..İstanbul )
5.silves..................(151RS......SARI........ ....Antalya )
6.fbmania...............(151RS......MAVİ.......... ..İzmir )
7.kahraman34.........(AS150T.....KIRMIZI.........İ stanbul )
8.sorprendente........(151RS......SİYAH........... ????? )
9.RAPTOR666..........(151RS......MAVİ............K onya )
10.Nomarka.............(151RS......SARI........... .Adana )
11.tego..................(151RS......SARI......... ...????? )
12.dostdark.............(151RS......SARI.......... ..İstanbul )
13.yildem ...............(151RS......SARI............Antalya )
14.Enis51................(151RS......KIRMIZI...... ...İzmir )
15.Fabia.................(151RS......KIRMIZI...... ...İzmir )
16.ermac................(151RS......SİYAH......... ..????? )
17.istanbul..............(151RS......??????....... ...İstanbul )
18.By CaPTaiN.........(151RS......KIRMIZI.........????? )
19.YeMZeT.............(151RS......KIRMIZI......... Karaman )
20.student..............(151RS......??????........ ..?????? )
21.okan4037............(151RS......??????......... .Mersin )
22.scoozy...............(Wuxi150....??????........ ..?????? )
23.enis51................(151Rs......KIRMIZI...... ...İzmir )
24.efsane09..............(151RS.....MAVİ.......... .AYDIN)
25.shouebut.............(151Rs.....MAVİ..........K ırklareli)
Merhaba arkadaşlar, motoru alalı bir hafta oluyor ama henüz 24 km'de. Çok fırsatım olamadı daha fazla binmeye.Son 4 gündür burayı okuyorum nihayet 79 sayfada bitti. Artık bende kendimi listeye ekleyeyim ve birşeyler yazayım dedim. Açıkçası motoru çok incelemeden almıştım ama görüyorum ki yerinde karar vermişim.(okuduklarımdan ve sadece24 km'lik tecrübeden edindiğim izlenimler bunlar tabi)
BİZİ UNUTMUSSUN ?????
Reklamlar
-
31 Mart 2006, 23:33
Usta Sana Ihtiyacimiz Var Bizim.
-
31 Mart 2006, 23:43
hosgeldın
benım motorun rengı sarı ayrıca
Yeni yine yeniden
-
31 Mart 2006, 23:47
efsane09 adlı üyeden alıntı
Usta Sana Ihtiyacimiz Var Bizim.
Yaw merak etmeyin,buralardayım her zaman deneyimlerimi paylaşmaya hazırım,ancak topiğimizde beni aratmayacak arkadaşlarımız var. Rahatını Sevenler'de sıkıntı yok.Ufak tefek arızalar bu işin tuzu biberi,cezbeden yanı .Kimse arızaları dert etmesin arkadaşlar.Giderilmeyecek şeyler değil bunlar.
Ben de uğraşıyorum ara sıra. Örneğin:
deponun altında bir kuşak var.Depo çukurlarda sallanıyor ona vurup ses yapıyordu benzin azken.Ben de arka tarafı dağıtıp onu söktüm ve çift taraflı bant ile depoyu una yapıştırdım.Esneklik sesi kesti ve deponun delinmesini önlemiş oldu.Üst tarafta da bir kuşak var.Depo ona da vuruyordu sallanınca.Araya da şamyel kesip sıkıştırdım.Arkadan gelen tangırtılar bayağı azaldı. Yanlız bayağı uğraştırıyor kuşağı sökmek bilginize.... (resmi az sonra yolluycaam)
-
31 Mart 2006, 23:54
arkadaslar bu motorun fren hıdrolıgını nerden takvıye edıyoruz????
-
31 Mart 2006, 23:55
arkadaşlar görüşleriniz için saolun.amfi koltugun altında kablolarda akünün yanında bit tane daha tornavida ile açılan yer var onun içinden bir boru geçiyo ordan kabloları geçrirp torpidoya ulaştırdım.on torpidoda yamulma yok resimde oyle gözüküyor.kabinlerin üstüne kapak kapatıp tül gerdim.tazikli suyu oraya tutmadıgım sürece bişey olmaz.o kısımları ıslak bez veya süngerle silmem yeterli oluyor.okan kardeş en güzeli kulaklık demiş ama oda cok tehlike yaratıyo bence.çünkü kulaklık varken kulakta hiç ses duyulmuyo ne araba sesi ne korna sesi oda tehlikeli oluyo bence ama tabi herkesin zevki farklı. izmirde bu sistemi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim
-
31 Mart 2006, 23:56
By CaPTaiN adlı üyeden alıntı
bass weriomu bari o öndeki hoparlörler
bas gümbür gümbür vermiyo tabiki ama kasa titriyo sen hesap et.gayet güzel yani
-
31 Mart 2006, 23:57
motorin sen motora ne guzel bakıyon yaaa... valla ben bı bındıgımı bılırım oyle seylerden pek anlamam tebrıkler vallaa.... sen ııı sökuyon motoru ... bazı servısler sokemıyo bıle sokemez motoru..
Yeni yine yeniden
-
01 Nisan 2006, 00:18
motorinn adlı üyeden alıntı
Aramıza hoşgeldin..
Hoşbulduk
efsane09,okan4037
Unutmaktan değil, bilmemekten. Kopyala yapıştır yaptım, sadece benimkini ilave ettim.
-
01 Nisan 2006, 00:21
tamam kardes onemlı değil tekrar hosgeldın.
-
01 Nisan 2006, 00:23
-
01 Nisan 2006, 00:53
ha bu arada motorinn abi eksozun hayırlı olsun
-
01 Nisan 2006, 00:59
mondialcii adlı üyeden alıntı
ha bu arada motorinn abi eksozun hayırlı olsun
Sağolasın,darısı başına demiim de uğraşma
-
01 Nisan 2006, 01:00
efsane09 adlı üyeden alıntı
arkadasım B den A2 ye gecıs ıcın toplamda 120 kurs+10 dosya+25 sınav harcı+75 heyet raporu+50 trafık komısyon sınav harcı (dıreksıyon için)+52 harç (çıkarmak için)+30 trafık te yatırılan harç sonra bıttı. toplam 362 ytl. ye hem B hemde A2 ehlıyetı sahıp oluyorsunuz.
Efsane09 kardeş çok saol bilgiler için. Ama bu fiyat listesi B+A2 için di mi? Öyleyse sadece A2 için ayrıntılı fiyat listesini yazabilir misin? Çok şey istiyom farkındayım ama yardımcı olursan sevinirim Çünkü ona göre adamlarla gidip pazarlık yapıcam kurs ücretinde...
-
01 Nisan 2006, 01:05
Çok güzel ve ince bir çalışma motorinn.
Paylaşımın ve anlatımın için teşekkürler.
-
01 Nisan 2006, 01:17
buda kabinlere kapak takılıp tül gerildikten sonraki hali.yağmur için bir diğer çözüm yoluda yanında bir torba bulundurmak yagmur yagmaya başladıgı zmn hmn torpidoyu açıp torpidoya torbayı geçirip kapatarak sudan koruyabilir.ben boyle düşünüyorum.sizce?
-
01 Nisan 2006, 02:21
mondial hakkında test sürüsü vs
evet arkadaslar saat gecenin bi vakti ve ben o kdar uykusuz oldugum halde siz sevgili dostlarımı bilgilnedirmek üzere yazıyorum benimde mondial 125 mt marka motorum vardı.9000 km gezdim motorla şimdi size bir bir anlatayım basıma neler geldi
öncelikle yedek parca sorunum hiç olmadı.garanti kapsamına girer girmez sorunu hiç olmadı.ama bursada oturan arkadaslar motosport diye mondial servisine dikkat etsin cünkü adamlar kazıkcı.3 kurus fazla almak için neler yaptılar bna.kazıkladılar beni.garantili motora servis işcilik yok bilmem ne adı altında bi sürü para aldılar benden.ama yalovadaki ve istanbuldaki servislerde hiç para vermedim.yag parası hariç.motorum genel olarak cok rahattı.kullanımı cok kolay ve konforlu.e yedek parca sorunu da olmadı.allah var şimdi içtenlikle yazıyorum gelelim eksi yönlere
4 defa egzos deişti ve aynı sorun tüm mt lerde var egzos kopuyor
karbiratör defalrca deişti
beyini hatırlamıyorum bile
anlayacagınız deişmedik bi şey kalmadı
yakıt cok yüksekti
sattım zat aldım kullanmadım bile
150 bin lira yakıyordu araba kadar yani
sonra hondayla tanıstım.honda 125 cc cbr aldım.allaha sükürler olsun ben böyle servis kalitesi bu kadar kaliteli bi sey görmedim.sizlere arkadas tavsiyesi almayın çin malı.sakın almayın hemde.3 kurus az verecem diye tamirci kapıların sabahladım cok kez.9000 km de belki 100 defa servise gittim bu çin mallarının ömrü 6000 km gerisi hikaye kullananlar görecek asya mondial yok bilmem jinlun hikaye bunlar son sözüm nekadar ekmek o kadar köfte benden söylemesi.ben cok para kaybettim bu çin malları yüzünden siz kaybettmeyin
-
01 Nisan 2006, 02:37
enis51 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar görüşleriniz için saolun.amfi koltugun altında kablolarda akünün yanında bit tane daha tornavida ile açılan yer var onun içinden bir boru geçiyo ordan kabloları geçrirp torpidoya ulaştırdım.on torpidoda yamulma yok resimde oyle gözüküyor.kabinlerin üstüne kapak kapatıp tül gerdim.tazikli suyu oraya tutmadıgım sürece bişey olmaz.o kısımları ıslak bez veya süngerle silmem yeterli oluyor.okan kardeş en güzeli kulaklık demiş ama oda cok tehlike yaratıyo bence.çünkü kulaklık varken kulakta hiç ses duyulmuyo ne araba sesi ne korna sesi oda tehlikeli oluyo bence ama tabi herkesin zevki farklı.
izmirde bu sistemi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim
İzmirliyim üstad bi elimizden tutarsan çok güzel olur
-
01 Nisan 2006, 10:16
nightmare_in_u adlı üyeden alıntı
Efsane09 kardeş çok saol bilgiler için. Ama bu fiyat listesi B+A2 için di mi? Öyleyse sadece A2 için ayrıntılı fiyat listesini yazabilir misin? Çok şey istiyom farkındayım ama yardımcı olursan sevinirim
Çünkü ona göre adamlarla gidip pazarlık yapıcam kurs ücretinde...
arkadasım sadece a2 alırsan kurs ucretı bıraz daha artıyor 225 ytl. hergun ders var b-a2 olursa dediğim gibi (tabı sen derslerı bıldıgını kabul edıyorlar) onun için fiyat azalıyor.diğer masraflar aynı efer 1 yıl ıcınde b ehliyetı aldıysan a2 ıcın saglık raporuda cıkartmana gerek yok.
-
01 Nisan 2006, 11:55
shouebut adlı üyeden alıntı
1.motorinn ............(151RS.......KIRMIZI.........İstanbul )
2.Mel-a-ku ............(151RS.......SİYAH...........İstanbul )
3.Team 106 GTI......(151RS........SİYAH...........İstanbul )
4.space.................(wuxy150....YEŞİL......... ..İstanbul )
5.silves..................(151RS......SARI........ ....Antalya )
6.fbmania...............(151RS......MAVİ.......... ..İzmir )
7.kahraman34.........(AS150T.....KIRMIZI.........İ stanbul )
8.sorprendente........(151RS......SİYAH........... ????? )
9.RAPTOR666..........(151RS......MAVİ............K onya )
10.Nomarka.............(151RS......SARI........... .Adana )
11.tego..................(151RS......SARI......... ...????? )
12.dostdark.............(151RS......SARI.......... ..İstanbul )
13.yildem ...............(151RS......SARI............Antalya )
14.Enis51................(151RS......KIRMIZI...... ...İzmir )
15.Fabia.................(151RS......KIRMIZI...... ...İzmir )
16.ermac................(151RS......SİYAH......... ..????? )
17.istanbul..............(151RS......??????....... ...İstanbul )
18.By CaPTaiN.........(151RS......KIRMIZI.........????? )
19.YeMZeT.............(151RS......KIRMIZI......... Karaman )
20.student..............(151RS......??????........ ..?????? )
21.okan4037............(151RS......??????......... .Mersin )
22.scoozy...............(Wuxi150....??????........ ..?????? )
23.enis51................(151Rs......KIRMIZI...... ...İzmir )
24.shouebut.............(151Rs.....MAVİ..........K ırklareli)
Merhaba arkadaşlar, motoru alalı bir hafta oluyor ama henüz 24 km'de. Çok fırsatım olamadı daha fazla binmeye.Son 4 gündür burayı okuyorum nihayet 79 sayfada bitti. Artık bende kendimi listeye ekleyeyim ve birşeyler yazayım dedim. Açıkçası motoru çok incelemeden almıştım ama görüyorum ki yerinde karar vermişim.(okuduklarımdan ve sadece24 km'lik tecrübeden edindiğim izlenimler bunlar tabi)
Arkadaşlar bu liste nerde ben göremedim ve neden benim ismim yok onu merak ettim
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler