motorun sesi tam olarak şöyle horrrr horrrrr aynen böyle işte uyuyan bi canavar gibi
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
motorun sesi tam olarak şöyle horrrr horrrrr aynen böyle işte uyuyan bi canavar gibi
Şimdiden yorum yapmak çok zor kollarımın arasına aldığımda kulağıma gelen ses beni tatmin edecek sanıyorum ama biraz sabır
arkadaşlar motorun belgelerinde bi sertifika var italyanca ne işe yarar diyceksiniz:
minister falan diyo anladığım kadarıyla JONWAY+MOTO ZETA+MONDİAL marka ADVENTURE 151-151RS,ADVENTURE 125-125RS ve seri numarası ZJKYY......... motorların italyada satış müsadesi diğer adıyla ithal belgesi var.
Yani Çin motorlarını motor devi italyaya bile kasıyosa saygıyla eğiliyor ve motorumun kalitesini birkez daha gözden geşiriyorum...
Ben mondial ci olarak gözden geçirme önünde eğil itaat et derim motorinn
arkadaşım en de alıcam az kaldı fakat biraz daha dene ve bilgi ver
BENDE ALICAM
ben sipariş verdim gün sayıyorum .. bence düşünme bile ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
arkadaşlar ben 12-13 yıldır motosiklet kullanıcısıyım,şu anda gs500 kullanıyorum,bu motoru gördüğümde hiç aklımda olmamasına rağmen şehir içi kullanmak için bir tane almak istedim.bir arkadaşım almış,denemek için kısa bir tur attım,o motorun da lastikleri aşırı şişikti arkadaşım farketmemişti uyardım,ve rölantide çalışırken bana biraz vibrasyonlu geldi,motor soğuktuveben çalıştırdım ,sanırım ondan.sonuç olarak bence bu paraya bu motor alınır ,ama bakımlarına azami dikkat göstermek gerek,çünkü işçiliği herkesin bildiği gibi pek iyi değil
muhtemelen ondandır bende sipariş vermeden test sürüşü yaptım ne hikmetse bindiğim motorunda tekerleği fazlasıyla havalıydı ve bayiyi uyardım İşçilik konusuna gelince piyasaya yeni giren bir firma girmeden her türlü önlemi alıp tüketicisinin karşısına çıkmalı zannedersem bu nokta atlanmış şimdilik problemler yaşanmıyor değil ama bence normal ileride bu tarz problemler yaşayacağımıza sanmıyorum bir mondial ci olarak
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
arkadaşlar; lastik havalarının aşırı olması depolama koşulları için gereklidir ancak;bayiler satışta bunları ayarlamalıdır.Bu motordan alıcak arkadaşlar ilk önce buna dikkat etmelidir yoksa sürüş bayağı güvensiz oluyor bilginize...
Bu arada şu an toplam 130 km deyim.Benzin ibresi yarıdan az aşağıda gösteriyo ama benzin daha az gibi geldi bana.Biraz gazlı kullanıyorum ama bakalım ne kadar gidecek.sonra doldurucam ölçüp yazıcaam tabi havalar müsade ederse.
Motorinn havalar düzelir düzelmez yeni resimler bekliyoruz senden en azından motoru kollarımda hissedene kadar senin resimlerinle avunalım
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
buyruns efems
yaw arkadaşlar başka bu motordan alan yok mu? diğer renkleri de görelim yaw.Özellikle siyahı
Makina elinden düşmüyor anlaşılan tuh tuh nazar değmesin
Bu arada ben kırmızı sipariş verdim sarı mavi siyah hiçbiri kırmızı nın yerini tutmuyor .
Yeni modeller arasında 151 RSİ inceledim acelemi ettim diye üzülme motorinn bence hiçbişey kaybetmemmişsin
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Sağol dostum.
Bugün sele altındaki bagajı söküp; söyle bir inceledim motoru.Diyaframlı ve japon tipi kaliteli,geniş boğaz bir karbüratörü var+hava filitresi,giriş çıkış hortumları bayağ iri (=performans).bazı sarkan kabloları klipsledim.
Bence sen de iyi yapmışsın.Bu kasada yed.parça sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum.Birsürü marka aynı kasa,zaten çin de bunlarla kaynıyor.Hem biraz maksi sınıfına giriyo.Diğer kasalarda koltuklar çok ufak,depo kapağı dışarda, bunda ayakları ileri de uzatabiliyorsun.Sen de memnun kalıcan kısaca.
Bu arada ne zaman geliyo motorun..
motorinn adlı üyeden alıntı
Motorinn arkadaşım, o ARN yi kullanan bendim. Baktım yavaş gidiyorsun dedim yanından geçip gideyim yoksa yarışmak gibi bir amacım yoktu. Baktım yanda RS151 yazıyor, ne diye üzeyim kendimi
Bu arada hayırlı uğurlu olsun, allah kazasız belasız kullkanmak nasip etsin.
Ayrıca benim makina bi 4000 i devirsin ondan sonra çıkarız gazlamaya bakalım yetişebilecekmisin
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
wayy dostum mrb! o nasıl sürüştü öyle be beni de gaza getirdin eski günleri hatırlattın bana..
Yok be abi normal normal gidiyodum işte. Napalım kanımız kaynıyo hesabıı ))
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
yok dostum hızlısın hızlı bravo sana ama trafikte dikkat! bisürü angut var.Hesaplamıyolar aradan motor geçer diye.O gün yazımda da belirmiştim senden önce sirkeci alt geçitte yeni çantayı düşürdük.Dedim bi daha düşerse durmuycam.moralim de bozuktu.Bide ARN 125 bize hareket çekiyo..Ben de öyle dolduruşa geldim.Durup bide hadi dedik.Kusura bakma ama gerçekten performanslarını merak ediyorum (ARN125,MATRİKS,T1,T,ZAT)Normalde 150 125i yemesi lazım.ben 105 kiloyum (152cc çıksa onu alıcaktım)bu da olumsuz etken tabii.+daha rodajdayım(subap ayarı falan lazım). Rodajım bitince denk geliriz elbet
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)