ne alakaaa
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Gerçekten çok üzüldüm bende motoru daha yeni aldım henüz 100 km de allaha şükür bi sorun yok ama bu yazılanları okudukça canım sıkılıyor.Yani bu motorlar bu kadarmı dandik yapılmış hiçmi tutulur dalı yok.Valla ne söyleyim keşke tam bi araştırma yapıp alsaymışım şu motoru.İnşallah bir sorun yaşatmaz.Hurricane adlı üyeden alıntı
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
enis51 adlı üyeden alıntı
enıs bende yapmak ıstıyorum ama nasıl yapacagımı bılmıyorum yanı nereye koyacagıma karar veremedım. hayırlı olsun
eger resımlerını buraya koyarsan bakarız hem fıkrımız olur.
Bence motora müzik sistemi yapılmaz . Müziğini ya evde yada arabanda
dinleyeceksin . Yoksa sokakta millet sizi '' tekerlek dönüyo '' diye uyarabilir !
Almadan önce araştırdım honda ve diğer japonlara baktım. Onlara vereceğim parayla bundan iki tane alıyordum. Anlıyacağın bile bile lades dedim. Bu birazda şans işi bana kötüsü sana iyisi denk gelir, canını sıkma inşallah senin başına böyle şeyler gelmez. Yalnız servisini iyi ayarla en iyi usta nerdeyse araştır oraya götür bence mondialin servislerinin çoğu birşeyden anlamıyor...RS151 adlı üyeden alıntı
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
Bencede motorda müzik sistemi olmamalı,pek onaylamıyorum ama zevk meselesi.Arkadaş uğraşmış ve eminim güzel bir işçilik olmuştur hayırlısı olsun.Yanlız dikkatli olmak lazım,müziği açıcam derken allah korusun dikkat felan dağılabilir.
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
aha Buda benkisi oluyor pek bişey yok ama bi iddayı koyduktan sonra görün siz bunu
saol kardeş yarın resimleri yolllarım.cok memnunum ben bazı arkadaşlar motorda müzik sistemi olmaz demiş ama sizinde belirttiginiz gibi bu bir zevk işi sonucta zevkler ve renkler tartısılmaz hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.resimleride koyunca net fikir soylersiniz artıkefsane09 adlı üyeden alıntı
kaça maal oldu
o kontağın yanındaki led neyin nesi
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
35 ytl amfi 160 ytl civarı mp3 çalarım (sony 512mb) bu size bağlı.kabinlerde fazla tutmuyo.benim vardı önceden. o led alarm ın ledi
enis51 bence çok güzel amfi yi nereye koydun koltuğun altına mı yoksa bagaja mı
bence alın bı mp3 calar takın bı kulagınıza ohhhhh ratınıza bakın...
Yeni yine yeniden
bence harıka olmus kardesım tabı kı bu zevk meselesı. herkes kendı zevkıne gore yaptırcak baskası ne karıssın kı (((tekerlek donuyormus dıye bagırsın))).........
ya kardes bu sıstem guzel olmusta yagmurda yada motoru yıkamak ıstedıgınde nasıl yapacaksın su alır çalışmaz hoperlorler ona nasıl çozum buldun anlatırmısın .yarın aynı seyı ben de yaparım ama bu olay ıcın nasıl dusundun her seferınde sokup takmak ta olmaz yanı...
enıs kapınlerı koydugun yer duzgun oturmuyormu plastık yamulmus gıbı..
Merhabalar,öylesine geziniyordum,nasıl da yakaldın hemenefsane09 adlı üyeden alıntı
gaza gelme;kaza gelmesin
1.motorinn ............(151RS.......KIRMIZI.........İstanbul )
2.Mel-a-ku ............(151RS.......SİYAH...........İstanbul )
3.Team 106 GTI......(151RS........SİYAH...........İstanbul )
4.space.................(wuxy150....YEŞİL......... ..İstanbul )
5.silves..................(151RS......SARI........ ....Antalya )
6.fbmania...............(151RS......MAVİ.......... ..İzmir )
7.kahraman34.........(AS150T.....KIRMIZI.........İ stanbul )
8.sorprendente........(151RS......SİYAH........... ????? )
9.RAPTOR666..........(151RS......MAVİ............K onya )
10.Nomarka.............(151RS......SARI........... .Adana )
11.tego..................(151RS......SARI......... ...????? )
12.dostdark.............(151RS......SARI.......... ..İstanbul )
13.yildem ...............(151RS......SARI............Antalya )
14.Enis51................(151RS......KIRMIZI...... ...İzmir )
15.Fabia.................(151RS......KIRMIZI...... ...İzmir )
16.ermac................(151RS......SİYAH......... ..????? )
17.istanbul..............(151RS......??????....... ...İstanbul )
18.By CaPTaiN.........(151RS......KIRMIZI.........????? )
19.YeMZeT.............(151RS......KIRMIZI......... Karaman )
20.student..............(151RS......??????........ ..?????? )
21.okan4037............(151RS......??????......... .Mersin )
22.scoozy...............(Wuxi150....??????........ ..?????? )
23.enis51................(151Rs......KIRMIZI...... ...İzmir )
24.shouebut.............(151Rs.....MAVİ..........K ırklareli)
Merhaba arkadaşlar, motoru alalı bir hafta oluyor ama henüz 24 km'de. Çok fırsatım olamadı daha fazla binmeye.Son 4 gündür burayı okuyorum nihayet 79 sayfada bitti. Artık bende kendimi listeye ekleyeyim ve birşeyler yazayım dedim. Açıkçası motoru çok incelemeden almıştım ama görüyorum ki yerinde karar vermişim.(okuduklarımdan ve sadece24 km'lik tecrübeden edindiğim izlenimler bunlar tabi)
Aramıza hoşgeldin..shouebut adlı üyeden alıntı
gaza gelme;kaza gelmesin
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)