hyr yok tabi. o renk 125lik ramzeyde war
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
ya arkadaşlar benim arka diskten ( balatadan )gelen ses hala kesilmedi servise de gittim egzost u çıkarıp yaptılar sözde ama olmadı... bu arada dikkatimi çekti dün yolda bir rs modeli daha gördüm aynı ses onda da vardı.. sizde de varmı bu ses olayıı. servis önemli bişi feğil diyo ama benim kafama takıldı yinede
[COLOR="Red"]MONDİAL RS 151[/COLOR]
BİR MEZARCI OLSAYDIM SENİ TOPRAĞA DEĞİL KALBİME GÖMERDİM
arkadan bı cızırtı gelıo onumu soyluyorsun
Yeni yine yeniden
motorin bu kasayı tercih sebebim fazla büyük diil yani zat 150 ve asya t1 e göre , ufak kasada 150cc nin performansının iyi olcanı düşündüm yanılmamışım bu ebattaki 125cc ile büyük kasa 150cc ler RS in yanından bile geçemiyo kalkışta honda titana bile atlıyo ama soorası için bişe demiyom
mhakanhanci eğer freni sıkınca tıkırtı geliyosa orta göbek gevşemiştir yok eğer cızırtı geliyosa balata diske çapraz basıyodur
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Hepinize boool selamlar. Şu an 151 rs siparişi verdim o kadar kaba gürültüye rağmen. Hepinize yorumlarınız için teşekkürler. Özellikle motorinn abime de teşekkür ediyorum verdiği mücadele için.
görüşmek , gülüşmek üzere..
arkadaslar bu rs ler kac yakıyo ben hala forumlarda bulamadım benzın sarfıyartını 15 ytl benzın attım 120 km de bıttı nası iş anlamadım
yanlısın vardır 15 ytl ıle 200 km gıder
Yeni yine yeniden
sen kaç kişi biniyorsun benim motor 100 bin yakıyookan4037 adlı üyeden alıntı
arkadaşım benzincini değiştir sana benzin yerine hava basıyorlar.benimde başıma geldi.radyolok adlı üyeden alıntı
radyolok
opetten alırsan daha iyi olur. kurşunsuz 95
ben 60 kg um tek bınerım motora,,, 40 la giderim km de 80 bin yakıocaner_37 adlı üyeden alıntı
ayrıca ust uste mesaj yazmak yasak haberın olsun...
Yeni yine yeniden
Eywllh kardeş.esed adlı üyeden alıntı
Bu topiğe yazdıklarım ve verdiğim destekteki amacım avrupalının yaptığı gibi bir fun oluşturmaktır.Zamanında Fabrikası 1984te sanırım kapanan Alman zündapp marka motoruma,yine alman fan kulübünden az buçuk almanca ve karışık ingilizce ile parça getirtmiştim(Hem de postayla).
Yani bu tür forumlar,fun kulüpleri ve organizasyonlar çok önemli bir motorcu için.Hem parça tedariki,hem de teknik destek sağlayabiliyor insan.Ayrıca senin başına gelen öbüründe de olmuşmu,nasıl halletmiş öğrenebiliyorsun.Toplantı ve geziler yapıyor yeni motor kardeşleri ediniyorsun.
Bizlere bu ortamı sağlayan Motosiklet.net yönetimine de buradan ayrıca teşekkür ediyorum.
gaza gelme;kaza gelmesin
ya ben 1000 lik bakıma goturmıcem yagınımı degıstırmem gerekıyo yoksa yapılacak seyler varmı daha
Yeni yine yeniden
ya arkadaşlar B den A2 ye geçişte yok trafiğe, yok heyet raporuna, yok kursa, şuna buna ne kadar veriliyo ayrıntılı bilen var mı?
sevgili nightmare bende şimdi o zırvalıklarla uraşıyorum.Ankara da kurs bedeli 225 ytl ye mal oldu ama ehliyet için nekadar istiyolar onu bilemiyorum.
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
Konuyla pek ilgisi yok ama birşey sormak istiyorum.
Motoru ilk aldığınızdaki fatura ile plakasız 1 ay motora binilebilir diye
duydum doğrumudur ?
ben duymadım oyle bıseyyy..olacagınıda zannetmıyorum..
Yeni yine yeniden
trafiye yakalanmadığın sürece binebilirsin..:DMengu16 adlı üyeden alıntı
okan4037 adlı üyeden alıntı
evet genelde gaz verince geliyor dikkatlice inceledim balataların olduğu yerden geliyor servis egzost u söküp yaptı ama gene ses var ne yapayım arkadaşlar servis heralde anlamıyo bu iştenn
birde hani arkadan gıck gıck diye ses geliyor demiştim onu hallettim çalıştırma pedalını söküp biraz üste alınca ses gitti biliniz olsun.
plakasıs motora tam 3 ay binebilirsin arkadaşım bundan kesinlikle eminim benim 4 ay oldu cezaya girdim şimdi boşu boşuna 80lira fazladan ödicemMengu16 adlı üyeden alıntı
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)