Arkadaşlar yazın tatile giderken motorumuda götürmek istiyorum ama hiç bir kargo almıyor.Ankara dan Bodrum a bu motoru sizce nasıl götürebilirim bildiğiniz yada yönlendirebileceğiniz bir yer varmı
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Arkadaşlar yazın tatile giderken motorumuda götürmek istiyorum ama hiç bir kargo almıyor.Ankara dan Bodrum a bu motoru sizce nasıl götürebilirim bildiğiniz yada yönlendirebileceğiniz bir yer varmı
[COLOR="Red"]KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR[/COLOR]
belki şehirler arsı otobüsler alabilir konuşman lazımArkadaşlar yazın tatile giderken motorumuda götürmek istiyorum ama hiç bir kargo almıyor.Ankara dan Bodrum a bu motoru sizce nasıl götürebilirim bildiğiniz yada yönlendirebileceğiniz bir yer varmı
65kuruşu bilmem ama ben,mki 10 liraya 140km gidiyo oda yaklasık 72 kuruş oluyoarkadasım bu mondial lerin genellıkle ortalama yakıt tuketımlerı 100/3 litre yakar ortalama km de 85 bin dir.. ayrıca hıckımsenın motoru 65 bin yakacagını zanntemıyorum
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Arkadaşlar merhaba! yaklaşık 23 gündür beklediğim egsozum bugün garantiden değişti.Eh biraz geç olsa da eskisi gibi yepyeni oldu bilginize.Gecikmeye rağmen tşk. Mondial...
gaza gelme;kaza gelmesin
arkadaşlar, uzun bir süredir bu siteye üyeyim,arada sırada takip ediyorum.En sonunda ben de sarı bir rs151 aldım.Gerçekten çok hoş bir motor. Bikaç gündür kullanıyrm,bi sorun çıkartmadı.Sadece parklar ve göstergeler yanmıyodu, dedim adamlar göstergelere ışık koymamış herlade .servise gittim,kablolar ii takılmamış.onun dışında biraz fazla yakıyo gibi geldi bana.Ama o da rodajdan kaynaklanıyomuş.Tüm arkadaşlara slmlar...
arkadaslar sızınkıler bedava gıdıyor ozman benımkı de fazla yakıomus demekkı
Yeni yine yeniden
ewet murattt ramzeydir cok kıskanma benım motoru...senin de olur birgün
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
arkadaslar atısmayın bırbırınızle
Yeni yine yeniden
ya okan kardesim görüyosun ama....
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
sende haklısında bırbırımıze boyle saka yapmayalım..
Yeni yine yeniden
arkadaşlar bu egzosttan acaip sesler gelmeye başladı rolentide oluyo sizede oldumu
arkadaşlar sizden cevap bekledim ama bana akıl vereniniz olmadı sorunu çözdüler soketmi çıkmış kablomu ne ezilmiskocaman adlı üyeden alıntı
Ölümde Var Ucundahttp://s3.bitefight.net/c.php?uid=67766
kocaman arkadasım ben cevap yazardım ama anlamadıgım ıcın yazamadım kusra bakma senıde yanıltıgım demedım...
Yeni yine yeniden
slm arkadaslar ben 151 rsi almayi dusunuyorum ama sanirim kalkiyormus 151 rs olarak devam edecekmis okudugum kadariyla cogunuz rs kullaniyorsunuz banada tavsiye edermisiniz?gerci digerlerinide inceledim ayni sorunlar digerlerindede var sonuc olarak cin mali ama hem goruntu hem servis olarak sanirim iclerinde en iyisi mondi ben istanbul ikitellideyim bugun burdaki mondi bayini ziyaret ettim sari rengi cok hosuma gitti ama sanirim renk sikintisi varmis ve sari icin 1 ay sonra diyor sizce baska bakabilecegim bir yer varmi bana yardimci olurmusunuz bu konularda simdiden tesekkurler.
Arkadaşlar,
Değişik bir konuya değiniceem.Sağda solda Çin malı motor satanlar artık bayağı çoğaldı.Öyleki nerdeyse bakkallar bile bu motorlardan satacak .Tip ve markalar da bununla birlikte oldukça fazlalaştı.Kafamızı ne tarafa çevirsek (İstanbulda) bu çin malı motorlardan görüyoruz.Bunlara rağmen zannediyorum ki; bu RS kasası motorlar,en çok tercih edilen tip.Buradan da anlaşılıyor ki sizler de bu kasayı tercih etmişsiniz.Benim tercih sebebimi daha önce de çok yazdım.Tercihimde de yanılmadığım ve motorumdan memnuniyetim de açık.
Şimdi sizlere soruyorum (maksat sohbet olsun) onca benzer çin malı motor ya da scooter varken,neden bu kasa?.....
gaza gelme;kaza gelmesin
hem ucuz hem kaliteli hem 151 cc hemde goruunuumu super daha neolsunkiiii
Yeni yine yeniden
Ben bu tip motoru ilk defa 2003 yılında bir internet sitesinde görmüştüm.motorinn adlı üyeden alıntı
125 cc liği 2000 dolardı. Ve hayran kalmıştım kendi kendime keşke Türkiyedede satılsa demiştim şu an en çok satan model oldu.
Bu motor galiba orjinal çin tasarımı kopya değil , racing havası katmışlar.
Bu motorun en güzel rengi bence düz gümüştür tek renk !
Mondial oyuncağa çeviriyor motoru her yeri bantlı ...
motorin abimizde gelmiş siteye özletiyo kendini ,, umarım bı daha gıtmezsin... ayrıca bugun 30 ytl iddaadan tuttrudum
Yeni yine yeniden
katılıyorum,Mengu16 adlı üyeden alıntı
katılmıyorum,asıl race havasını o bandajlar vermiş...Mengu16 adlı üyeden alıntı
gaza gelme;kaza gelmesin
mondiallerın gumus rengı varmıda ben gormedım
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)