Merak etme seyreltsekte daima buralardayız.okan4037 adlı üyeden alıntı
efsane09,sürat için hava filitresi süngerleri ile oynamalısın.
enis51 adlı üyeden alıntıRaptor haklı...RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Merak etme seyreltsekte daima buralardayız.okan4037 adlı üyeden alıntı
efsane09,sürat için hava filitresi süngerleri ile oynamalısın.
enis51 adlı üyeden alıntıRaptor haklı...RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
gaza gelme;kaza gelmesin
motorın nerelerdesın yaw
sana danısacagım seyler oluyor benım makına hız yapmıyor 100 bıle zorlanıyor. bana yardımcı olurmusun bu hava fıltresı sungerlerı hakkında bu sungerler motorun neresınde ben hıc anlamıyorum sındıden tşk. ederım ılgınıze
motorun resimlerini bu siteye ekle sonra linki kopyala istersen 500 kb resim koy farketmez.okan4037 adlı üyeden alıntı
http://www.imageshack.us/
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
efsane su an kaç km desin?
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
motorin geldi kısa ve öz geldiği gibi gitti galiba abi naptın sen yaa bi selam verdin gene kaybolma
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
ferhat kardesım 1002 km deyım yarın bakıma gıdecegım bu hava fıltresınede baktırcam.motorının dedıgı gıbı yaptırcam.
haklısın onu yaptır we 1000-2000 arası mondialler in tam acılma zamanı sen bosuna hiç üzülme senın motorun rahat 110 yapar..benımde ramzey ilk aldıgımda 80i geçmiyordu su an 1000deyim 100 yapıyor 2000-3000kmde 110 yapacak..hiç kafana takma
ilgin için saol ben koydum bıle....kahraman34 adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
okan4037 kardes linki versene senin canavarada bi bakalim
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
ya arkadaslar sesısızlıge dadınız yaw nerelerdesınız eskı gunlerı aratıyorsunuz valla 2 gunde 3 msj yazdınız canlanın bıraz
arkadaşlar hepinize iyi günleer,ben motorumu daha dun aldım,ve sizlere bi sorum olacak,hava filtresine bi sünger takılıyo falan diyolar bonu bana anlatabilecek,bir arkadas olursa sevinirim,bide bu sunger nasıl bişey,orjinalin de varmı,ilgilenirseniz sevinirim
Rahatını Seven arkadaşlar merhaba ben bu akşam bostancı beers deki toplantıya gideceğim gelebilecek arkadaşlar varsa gesin ki diyer arkadaşlar da 151RS görsünler
benim RS sarı haydi bostancıya gelinde şöyle yanyana çekip hava atalım
sonunda bende bir rs 151 kullanıcısıyım
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar hepinize iyi günleer,ben motorumu daha dun aldım,ve sizlere bi sorum olacak,hava filtresine bi sünger takılıyo falan diyolar bonu bana anlatabilecek,bir arkadas olursa sevinirim,bide bu sunger nasıl bişey,orjinalin de varmı,ilgilenirseniz sevinirim
walla yaw bana da resimli bi açıklama yapılsa ii olur...biz cahil kaldık..hem herkez iiçin yararlı olur..
Arkadaşlar size bir önerim olcak.
Dedik ya egsozun, oranın buranın somunları düşebiliyor diye. Sağda solda elinize geçen somunları motorda uygun civatalara 2., 3. sefer takın. Böylelikle hem alttaki somunun oynamasını çıkmasını engeller hemde yolda çıksa, düşse bile diğer bir taraftan yedeğini takar, yola devam edersiniz.
Benim başıma geldi. Neyseki sağına soluna, genelde gözükmeyen yerlere (mesela koltuk altındaki civatalara) yedeklerini taktım!
Bir gün bir baktım alttan egsozun bir somunu düşmüş. Motor sanki eski Javalar gibi! Pat pat pat diye çalışıyor! Neyse ki yedeklerden tamamlayıp yola devam ettim.
Herkese iyi akşamlar...
arkadaşlar sonunda benimde bir 151rs sem oldu.
Ölümde Var Ucundahttp://s3.bitefight.net/c.php?uid=67766
hayırlı olsun
Yeni yine yeniden
Arkadaşlar bende bugun ılk motorum olan hayalımdekı 151rs me kavustum. iyide bı gezdım. Gercekten anlatılanlar kadar guselmıs. mondıalcı arkadasllar ben tokattayım bu foruma tokattan katılan arkadaslar varsa haberleselım.Ama sanırım tek ben varım.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Pazar günü bir geziye katıldım. Gezi tam bir enduro gezisiydi. (Katılanların birçoğu enduroydu zaten). Benimkiyle de enduronun girdiği her yere girdim(Dere hariç ). Önce otoban sonra yarı toprak yarı stabilize yoldan kaleye çıkış(Muhteşem manzarayı seyrediş,Bakınız resim), daha sonra gene stabilize yoldan dere yatağına iniş. Ve son olarak otoban. Hiç problem yaşamadım. Haliyle en ilgiye de topladık. Yalnız bir şey dikkatimi çekti: Yaklaşık 15-20 dakika otobanda 90-100 gittim. Bir ara durduğumuzda baktım ki arka tekerleğin ordan daha doğrusu kayışı kapatan kapaktan yağ damlamış. Hatta jantın bir tarafına bulaşmış. Biraz canım sıkıldı ama napalım olur böle şeyler. Servise götürüp baktıracam.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)