sevgili istanbul bu motorlar hava sogutmalı değil fan soğutmalıdır..bilmni isterim
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
sevgili istanbul bu motorlar hava sogutmalı değil fan soğutmalıdır..bilmni isterim
sevgili efsane 09 bu ışıkları nasıl yaptın acıklarsan sevinirim.
arkadaslar on farların orjınallerını cıkartıp mavı renkte ampul taktım.
arkadaslar ya bu benım motorun on dıskınde sorun vardı servıs değiştirdi. ama dun 300 km falan yaptım toplam sürekli 60-70-80-90 gibi hızlarımı değiştirerek gittim dönüştede bastım geldım ama malesef 100 den yukarı cıkmıyor. düz yolda da ınsanın hızlı gıdesı gelıyor havalımanı pıstı gıbı bom bostu yol ama bızım alet gıtmıyor daha fazla ayrıca bunun içindeki kayısı çıkartıp baska bır kayış taksak nasıl olur bılgısı olan arkadaslar varsa bılgılendırsın ıyı akşamlar haaa bu arada motorın hıc gozukmuyor.
daha gucsuz olmuyormu
Yeni yine yeniden
Bilmem Denemedim Sadece Fikrim Daha Iyi Bir Kayis Taktirsammi Diye Dusundum
gergin kayış kalkışı hızlandırır hızı düşürür gevşek ise kalkış yavaşlar max hız yükselir diye biliyorum ben
tam tersi...
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
bu topic ten cok kişi eksildi noluyo ya dotdark gittii motorin giitttiii..daha giden kkişiler var ama....... olmuyor ::santa001 mesaj baya bi renklendi ya denemek amacıyla yaptım
Yeni yine yeniden
buda benımkı az ama daha cekcem..yanımdakı de yiğenin sarı mondi...su an bozuk
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
GÜzelmİŞ Ama Arka Çantasini Naptin
Yeni yine yeniden
söktüm cok ses yapıyordu..pardon ben dukkandan yazdım kadir70=ferhat
ferhat ceza yıyecen arkadasım ben 10 gün almıstım 2. üyelıkımı aldıgım ıcın
Yeni yine yeniden
ya arkadaslar bende 151 rs almayı dusunyorumda bazı arkadaslar dıyor cok sorun cıkarıyor bazıları dıyor cok guzel motor ne dersınız alsam mı almasam mı ???
bence al motor güzel
bende hıc sorun yok
Yeni yine yeniden
arkadaşlar selam bugun bitane alarm alıp servisime gittim.kaliteli olanını ver dedim adama.neyse taktık jackını sigorta patlattı.kablonun renkleri farklıydı.sorun ondan cıktı.sonra bi oto elektrikçiye gittim.adam butun ucları kontrol ederek bağladı.uzaktan çalıştırmayı taktırmadım.o olay bazen kendiliginden çalışıyo veye başkasının kumandası sizinkini çalıştırabiliyo ufak ihtimaller ama olsun.en sonunda bağladık ama alrm cok hassas değil sağlam vurunca ötüyo ve ya paspası kaldırırken kesin otuyo alarmı olan arkadaslar kendi alarmlarının nasıl oldugunu yazarlarsa sevinirim.herkese iyi günler...
passat arkadasım ne kendi motorumu ne de mondilali...sen en iyisi honda al...başın ağrımaz..gerçi diğerlerindede ağrımıyor da..sana sıralama olarak honda-kanuni-mondiramzey-salcano-vs
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
enıs alarmın hayırlı olsun ama onun ayarı var herhalde benımkı yoldan eksoz sesı yuksek olan bır araba gecse daha otmeye baslıyor. o baskasının kumandasıyla calısma olayıda mumkun değil ya frekansları cok farklıymıs ben oto elektrıkcıye sordum. 40 yılda 1 kere olur oyle seyler dedı.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)