Motoru kapatınca tık tık tık diye ses gelior egzoz genişlemesi falan dediler... Normal mi yoksa çok mu evhamlıyım Şİmdiden teşekkürler...
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Motoru kapatınca tık tık tık diye ses gelior egzoz genişlemesi falan dediler... Normal mi yoksa çok mu evhamlıyım Şİmdiden teşekkürler...
o normal bendede var motor cok calıstıktan sonra stpo edilince tık tık diye öter endişelenmeBy CaPTaiN adlı üyeden alıntı
arkadasım o normal..motor ısındıktan sonra kapatınca gevsiyor o ses normal hiç kafana takma
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
Geçtiğimiz pazar tam 210 km yol gittim. Bana mısın demedi. Sonunda motorla 1000 km ye ulaşmış oldum. Bu arada ilk defa 90 km/h'yi gördüm(Gaz sonda değildi). Ürkütücüydü,nasıl titriyor, nasıl bağırıyor o motor öle insan gürültüden sağır olur valla. Hemen 70' e indim(Fazlası tehlikeli geliyor). Alışmak ta lazım hızlı gitmeye ama 70-80 bence uygun bir hız. Aman n'olur sürat yapmayın...
bu gun bende 520 km oldum, başka şehire taşınma olayım var, eger gidersem gittigim yerdeki servise götürmeyi düşünüyorum
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
ya fotograf nasıl koyuluyor bende koyacam
Yeni yine yeniden
o sibopların resmini yollarmısın bide pillemi çalışıyo bi anahtara falanmı bağlı yoksa gündüzde yanıyomu
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
en yakın zamanda yollarım sibpoplar anahtarlı değil pilli fotosel var ustunde ısıkta yanmıyo karanlıkta hareket edince yanıyo güzelse 2-3 tane daha alıp motorun üst kısımlarına koymayı düşünüyom alta ışık vursun diye.nasıl olur sizce?RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
tekerleğin balansına zarar verebilir ama vibrasyon yaratmıyomu
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
motorun resımlerını koyacam almıyorkı 19.5 kb dıyor benımkıler 120 - 150 kb fılan neyapmam gerekır
Yeni yine yeniden
fazla büyük bişey değil baş parmak kadar balns bozucaga benzemiyo hiç.ama deneyip görcezRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
..........................
Yeni yine yeniden
okan baya güzel ii bakmışsın
valla gozum gıbı baktım ogün ama baya bı kırlendı yagmur yagıyordu..
Yeni yine yeniden
olsun yine de baya uğraşmışsın bizde bugün zat 150 i yıkadık
slm arkadaslar okan motor guzel gozukuyor kardesım gule gule bının allah kaza bela vermesın
arkadaslar sonunda koyabıldım suraya fotoyu
guzel... on farını nasıl oyle yaptın
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)