daha fazlası ınanınkı zarar 100 maximum olmalı tabı ben 50 yi gecmıom arada sırada 65-70 ayrıca burda hıc nıgdelı yokmu
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
daha fazlası ınanınkı zarar 100 maximum olmalı tabı ben 50 yi gecmıom arada sırada 65-70 ayrıca burda hıc nıgdelı yokmu
Yeni yine yeniden
arkadasım senin anlamanın biraz kıt oldugunu bilmiyodum ozur dilerim arabamı kullananın arkadasım oldugunu ekleyim senin gibi kıt anlayıslılar için.arkadasın biri yazmıs 120 115 olabilir diye dogru olabilir ama dediğiniz gibi 120 km 85 km değil mobilet bile 70 km yapıyo bu nasıl max 85 km yapsın.kullanmayı bilirsen 110 u rahat görürsün.ben 130 gördüm ama dedigim gibi ruzgar arkamdaydı.KITTTFeRHaT___ adlı üyeden alıntı
yanımdamıydında biliyosun.okan4037 adlı üyeden alıntı
enis sana katılıyorum kardesım mobıletmı bu motorlar 9 bg.gucunde bence kılometreler dogrudur. yınede bır ıddaam yok tabı. dogruluk konusunda. ben hala 100 de sayıyorum bır mılım bıle kıpıldamıyor.
ya servıse soruyorum bu makınalar 4 zamanlı araba gıbı motor hız yap bırsey olmaz dıyor forumun hepsını okudum rodaj suresınce hız yapılamayacagını bahsedıyor bende ıkı arada bır derede kaldım ve bastım ne kadar gıdıyorsa işte. su andada 600 km oldu. gosterge 100 de daha ılerı gıtmıyor.
Arkadaşlar Selam Bende 151 Rs Mi Kasim Ayinda Aldim Hemde çok Büyük Bi Aşkla Kimse Engelleyemedi Ailem Bile çünkü O Motoru Görür Görmez Aşik Oldum Ve Aradan 4 Ay Geçti 1600 Km Deyim Iyiki Almişim .
Her Yerde Bi Sanatçi Gibi Ilgi Görmek Ve Herkesin Bakişini Toplamak Da Ayri Bi Zevk...şiddetle Tavsiye Ederim çinli Arkadaşalra Teşekkürler
mugo rs
motorunun performansı nasıl
arkadaslar formun kaza yapan arkadaslar kısmını okudum gercekten cok uzucu onlara gecmıs olsun. allah kımsenın basına boyle bır olay vermesın. lutfen hız yapmayalım.
arkadaşlar bu motor araba gibi... arabam olsa 120 nin üzerine çıkmazdım. bu da aynı hızda gidiyor..
şehir içi e-5 gibi kalabalık bir yolda hergün 55-60 km yol gidip geliyorum. günde 120 km yapıyorum ve hiçbir problem çıkmadı, bugün 3500km bakımını yaptırdım.
üstelik arabayla 2 saat, İETT'yle 3 saat süren yol bu motorla en fazla 45 dakika...
hiç rodaj süresine dikkat etmedim, çünkü rodajın ne olduğunu bilmiyordum...
ama aldığım günden beri 110 rahat diyor. 100'ü gecmiyorsa sizin 151 RS'nizde problem olabilir...
yada benimki 151 RS görünümlü honda....
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
ıstanbul ama kac km den sonra 110 yapmaya basladı o da onemlı tabı
alır almaz yapmadı herhalde 110 .
alır almaz 15-20 km tur attım ortalıkta. sonra e-5'e cıktım, yalanım yok 110'u aldığım günün ertesi günü gördüm. (ben almadan önce motoru kullanmışlar mı ne??)
o zaman pek motosiklet hakkında bilgim olmadığı için bana garip gelmemişti...
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
o zaman senın motor gercekten cok ıyı benımkı o kadar yapmıyor motorundamı bır sorun var acaba neyse ya ha 100- ha 110 ne fark eder ama tabı gonu ısterkı benımkıde o hızı yapsın.
bende de havalardan yana problem var. havalar bıraz ısınsın. 15 derece falan olsun. motor direk çalışıyor. ama 0 dereceye yakın sıcaklıklarda motor çalışmıyor uzun sure. bide ben bi sure super benzin aldım. karburatordeki pis benzini bosaltmak ıstıyorum bunu servıstemı yaptırırım? bende ilk aldıgım gunden beri suratlı kullanıyorum ve hala gayet hızlı motorum. bir eksi yanı var. motor çukurlarda kendini şaşırıyor. halbuki suspansıyonları gayet yumuşak. ama lastık kucuk olunca, en ufak çukur bıle rahatsız edıyor. allah bozmasın ama çok mutluyum motordan. her yerde, her sekılde ıyı gıdıyor. yanlız 2 kişi oldumu bariz düşüş yaşıyorum performans dan. yanı oyle boyle dııl.. tork az demekki
motoru aldığımdan beri basıyom ilk gün 2kişi 115 gördük soora tek kişi defalarca 120 bastım düz de ama rodajdan soora basmamaya başladı arabayla defalarca denedik 90km ye kadar ibreler aynı ama soorasını bilemem
100 ü geçemeyen arkadaşlara tavsiyem 50-60 km hızdagerekmedikçe fren kullanmadan sürün soora disklere elleyin parmaklarınız yapışıyosa yandınız hemen servise gidin ama bunu ayarlıcak servisin gerçekten usta olması lazım 2-3 gün giderek ayar tutturabilir ancak. eğer dandik bi servise giderseniz ayda bi balata değiştirirsiniz ondan soora kesin basar bu motorlar benzerlerinden daha iyidir haberiniz olsun
birde bu topiin seviyesini düşürecek espiriler ve hitaplarda bulunmayın
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
ben senle dalga gecmedımkı ferhat bırsey yazmıs bende onla dalga gectım yanlıs anladıysan kusura bakma...enis51 adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
bana sorarsan motorda bozukluk olmaz senın kullanma hatandandır.bende 670 km deyım gazı fullemeden 100e cıkıo fullesem emınımkı 120 ye cıkacak dahada fazla olabılır.... ama sen hep tam gaz gıdersen o motor 100ü hiç gecmez arada sırada tam gaz gıt otekı zamanlar 50-60 gecme bı sure boyle kullan emınımkı 100 ü gececektır..efsane09 adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
okan4037 adlı üyeden alıntı
sağolasın kardesım
Arkdaşlar hep süratlerden bahsediyosunuz tabii gençlikte var serde ama bildiğiniz gibi bu motorlar dünyada sürat için yapılmış araçlar değil tabii herkes motorunun iyi gitmesini ister bence güvenlik konusunde birbirimize bilgiler versek daha iyi olur mesela geçen gün rumelihisarı civarında dolaşırken kask takmayan bi sürü arkadaş vardı arabaların arasında deli gibi giden insanlar bunlar daha önemli motor hakkında bilgiler lastikler hakkında frenler gibi şeyler sanki daha iyi olur gibi geliyor sonuçta bunlar scooter ve şehir içinde rahatımız için yapılmış araçlar hızdan bahsetmek istiyosanız aprillia 2006 model bir scooter çıkarmış 500 lük hemde scooter 150 zata benziyor ama makina muhteşem bir inceleyin isterseniz
Yaşa Yabgu POLAT
iyiki bi rüzgarlı havada 70-80 i gecemedim diye yazdım, reha muhtarın programına dönmüş konu, sabah gelirken 20 ile geldim, sıkıyorsa 20 yi gecte göreyim, felaket ruzgar var, karla karışık yagmur yagıyor, nereye basacan motora, işimizi görsün yeter, yarışada çıkacak değiliz.
yaw motorinn abim nerdesin alah aşkına, abuk sabuk muhabbetlere daldık, sen gelde başımıza bişi gelirse onu nasıl çözeriz, her zaman oldugu gibi bize o konularda yardım et, yarış pistine döndü burası...
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)