Raptor666 , geçmiş olsun dostum. ALLAH korumuş gerçekten
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Raptor666 , geçmiş olsun dostum. ALLAH korumuş gerçekten
1.motorinn................(151RS........kırmızı... ..İstanbul)
2.Mel-a-ku................(151RS........siyah.....İstanbul )
3.Team 106 GTI.......(151RS........siyah.....İstanbul)
4.space....................(wuxy150.....Yeşil..... İstanbul)
5.silves....................(151RS........sarı.... ...Antalya)
6.fbmania.................(151RS........mavi...... İzmir....)
7.kahraman34..........(AS150T.....kırmızı....İstan bul)
8.sorprendente.........(151RS.......siyah.....???? ????)
9.RAPTOR666............(151RS.......siyah.....Kony a)
Raptor666 ,geçmiş olsun dostum,silves'in dediği gibi motor daima gözlem ister markası ne olursa olsun.Sonuçta hepsi mekanik...
gaza gelme;kaza gelmesin
sağolun arkadaşlar Allah hepimize kazasız belasız günler masiib etsin
motorinn sende bayaa basıyosun 120 yi görmüşün dikkatli ol
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
ya benım motorum mondial in siyah modeli. yani rs 151 in siyahı. ama neden benim ruhsatım da gri yazıyor yaaa .. çıldırıcam!!!!!!!!!!!!!!! ben simdi motorumu komple siyah yapmak ıstıyordum. bu engel oluyor bana. ne yapmalıyım yaaa?????? emniyete gıdıp, hata oldugunu bıldırsem ne olur. bana yardımcı olun...
arkadaşlar başından beri takip ediyorum bu topiği,ben de yaza nasipse 2.motor olarak rs151 almayı düşünüyorum,şu anda bir müşterimin ''al dene''deyip verdiği jonway marka ikiz kardeşini 2 gündür kullanıyorum,motor tip olarak harika görünüyor,performans olarak vasat(90km yi geçmiyor)yakıtta sanırım biraz fazla,daha hiç benzin almadığım için emin değilim ama ibrenin düşüşünü dehşetle izliyorum.bunun dışında sabahları tek marşta çalışmasına rağmen bazen sıcakken 2-3 marşta çalışıyor,sanırım karbüratörün ayarlarından.ayrıca arnavut kaldırımlı yollarda arka taraf kopacak gibi sallanıyor ve inanılmaz gürültüler geliyor(motoru arkadaşa kullandırıp arkaya oturdum eksozu sıkıca tuttuğumda seslerin %90 ının kesildiğini farkettim)sizin motorlarda da bu sorunlar varmı?
motor evet, kasislere, ve bozuk yollara çok hassas. cunku tekerleri kucuk ve yayları sert heralde. hız konusunda sana katılmıyorum 125 civarı km hız gordum. tabı yanılma payını düşersek 110 falan diyelım hadi. ki bu da ıyı bır hız. yakıt konusuna hiç takılmadım cünkü keyfi kullanıyorum motoru.
Arkadaşlar bizim rs lerin kitapçığında ön lastik havası 175 kpa ,arka lastik ise 200 kpa diyor. Yani öne 17,5 - arka ya 20 mi hava basıcaz.?? Tam olarak sağlıklı hava basıncı nedir acaba ...
bence sen gri yap daha iyi emniyetle uğraşana kadarMel-a-ku adlı üyeden alıntı
bende boyamayı düşünüyodum ama nasıl boyucaz fırın boya pek uygun olmaz heralde
raptor arkadaşım geçmiş olsun öncelikle allah korumuş.senin bu resimde neon war sanırım aynen bende yapmak istiyom nasıl yaptığına dair bilgi werirsen sewinirim
o neon diilde daha ziyade heryerde karşınıza çıkabilecek olan mavi led lerden oluşmuş bi şey mavi ledlerden 4 tanesini birbirine serii olarak bağlıyosun onların (+),(-) si vardır dikkat et daha sonra bu guruptan 3 tane yapıyosun (toplam 12 led kullandım ben ) bunlarıda birbirine paralael bağlıyosun 12v luk akü için idealdir bu aküye bi yükü olmaz ama ledlerin ömrü uzun olur. bu 12 ledi 1er cm aralıklarla plastik bi tabakaya 4lük delikler delerek yerleştirdim o tabakayıda orta sehpanın tam önündeki şasenin parçasına tutturdun soora kabloların birini şaseye diğerinide park lambalarının enerji gelen ucuna bağladımfbmania adlı üyeden alıntı
bunu motorun başkayerlerinede bağlayabilirsin ama motorun altının yere deyme ihtimalini ve çamur sıçrama ihtimalini düşünüpte bi yer seç bence
bağlantıyıda çiziim dedim
çizimler güzel,elektronikçimisin?RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
Ardarda mesaj atmışsın;Site kurallarının 1517.maddesinden flooda girer,cezası :mesajın kırmızıya boyamak,teşhir etmek vs.vs.
iyi hal gözönüne alınarak bu seferlik affına,151RS kullanıcılarına bedava ledli ışık imaline karar verilmiştir
gaza gelme;kaza gelmesin
Raptor666 Led bağlantı şeması için teşekkürler
Bu arada lastik hava basıncını araştırdım, 175 kpa = 25 psi , 200 kpa = 28,5 psi falan yapıyor sanırım.Yani ön e 25 ,arkaya 28 veya 29 hava basıcaz .Doğrumudur ???
motorinn abi yAPıyormuyuz led leri? ya bıgun yanına gelcem abı. su adresı bana bı atsan sen. ben yerını bı bulayım onceden. gelmeden haberleşiriz zaten.
elektronikçi diilim ama az çok anlarız bişiilerdenmotorinn adlı üyeden alıntı
ayıp ettin kardeş motorla bereaber veriim fedaa olsun nevar
arkadaslar bende bu topici okuduktan sonra 151 rs almaya karar verdim.ben avcilarda oturuyorum burda en az 3-4 tane servisi var mondialin.ama kafama takilan bi iki olay var.
1-)motorun temizligini nasilyapiyorsunuz(tastikli su ilemi yoksa bezle silerekmi)?
2-)aynanin kopma olayini servis halldermi?ü
3-)2006 model 151 rsi modeli var mondialin.151 rs ile 151 rsi arasindaki fark ne.ben okudum herseyi ayni.
4-)bide sokaga birakinca guvenlik olayi nasil oluyo direksiyon kilidi varmi???
beni aydinlatirsaniz sevinirim...
murattt selam arkadaşım motorun direksiyon kilidi var ama güvenli degil apartman irişi gibi bir yer bulup kaliteli en az iki kilitle kitlemen lazım
RS ile RSİ arasında motor olarak fark yok aynı ama granajı biraz farklı
aynaların kopmasına gelince benim motorum şu anda 1200 km oldu hatta offrod ta yaptım aynalarımda veya başka bir yerde problem cıkmadı sanıyorum bu biraz şans işi yıkamaya gelince hortumla yıkaya bilirsin sorun cıkmaz ama basınclı su bazı yerlerinde sorun cıkarır sanıyorum mesela stikır larında ateşleme tertibatında gibi şimdiden hayırlı olsun diyeyim umarım vaz geçmessin
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)