151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
karbüraötrden motora giden boğaz hortumuna bak çatlamışsa motoru boğar ve istop ettirir motor rahat gitmez
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Günaydın arkadaşlar bende bu motosiklet sevdası yüzünden aranıza katılmış bulunmaktayım az çok bilgi sahibi oldum sayenizde ama hepsini okumaya fırsatım olmadı bana net bi şekilde cewap werirseniz çok mutlu olurum 150 hs almayı düşünüyorum awantajları dez avantajları kesin olarak nedir fiyatları nedir veya tavsiye edeceğiniz başka motor warmıdır şimdiden teşekkürler
150 hs bölümüne baksan orada daha çok yardımcı olurlar.burada 151 rs ciler var.yanlış yerdesin
ben yaptırdım moturu bujılerı degstı saat gıbı oldu walla emre.61 sana tavsıyem 151 rs al bnde snn gıbı cok arastırdım ama ıyıkı almısım
[B][COLOR="Red"] T [/COLOR][COLOR="Blue"] R [/COLOR][COLOR="Red"] A [/COLOR][COLOR="Blue"] B [/COLOR][COLOR="Red"] Z [/COLOR][COLOR="Blue"] O [/COLOR][COLOR="Red"] N [/COLOR][COLOR="Blue"] S [/COLOR][COLOR="Red"] P [/COLOR][COLOR="Blue"] O [/COLOR][COLOR="Red"] R [/COLOR][/B] :bestmt: 61
wallah kardeşim arasındaki tek fark biri kampana biri disk tercih senin şans işi birazda motor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
hayırlı aksamlar cümleten
arkadaşlar bu motoru yıkatmanın bi yolu varmı
yağ kaçırdığı için motorum şuan içerisi berbat durumda bu gün biraz hallettim ama görüneni
sorunu hallettiğim için tamamen temizlemek istiyorum içerdeki yağ tortularını ve geniş bi alana yayılmış durumdalar
dediğim gibi motorun içini yıkatmanın bir yolu varmı yada ne yapabilirim önerisi olan ?
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
wallahı bende acamıyım ama motordan anlayan bı arkadas war dedı en cok motoru sil benzinle temiz tut yağ kalmasın ustunde fln ben bugun koltuk altında ne bulduysam hafıf nemlı benzınlı bezle güzelce sildim gayet güzel durdu ama illakı wardır sprey fln heralde
Selenin altıda sepetin 4 tane vidası var, onları sök seleyi kaldır, deterjan, şampuan ne bulursan onunla fırça-sünger yardımıyla yıka. Suları iyice süzülüp kuruyunca bezle kurula; topla sepeti yoluna devam et. Sele altında indüksiyon bobini ve beyin (CDI) var, onlara fazla su tutmayın. Sepet vidalarını takmadan yıkamacıya gidebilirsiniz orada sepeti kenara koyup yıkattırın. Zift lekeleri varsa onlar GAZ la çıkıyor ancak.. Beyin bozulacak diye de aşırı korkak olmayın. Bozulacağı tuttu mu havadaki nemden bozuluyor.
tanzikli suyla dışını yıkatıyorum hemen naza çekiyo kendini buji ıslanıyor heralde çalıştırırken uğraştırıyor =) yıkamayı bende çok istiyorum ama mondi bu başıma da bela almak istemiyorum açıkcası.arkadaşın dediği gibi seleyi kaldırıp 1 günümüzü motora ayırmamız daha hayırlı olacak sanırım sağolun tavsiyeleriniz için arkadaşlar
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
yaw ben her yıkayışımda o gün kornam iptal oluyor bu kornanın rölesi nerde tam olarak orayı es geçeyim bari yada bezle sileyim sadece ???
[B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]
wallah hafif tarzikle kendiniz yıkayın benzinliktekiler zarar veriyor kaportaya ve su kaçıyor bazı yerlerine
ben motoru 1 ayda 1 kez yıkıyorum yalnız sadece gaz yağını sprey halınde camsıl kabından temizleyeceğim bölgeye zerk edıyorum sonra yarımsaat beklıyorum yumuşuyor sonra tazyıklı suyla bigüzel yıkıyorum bunu yaparken elbette dıkkatlı olmalıyız direk tabancayı kablolara tutmamak gerek basınçlı su kabloları kesebılır.birde sık sık yıkamak gerekmıyor zaten okadar cok sevmıor suyu bu motorlar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)