kendine göre yiyecek , yemiyecek malesef arkadan yada karşıdan gelene göre deil, bırak motorluyu arabayı dahi görseler sanki yokmuş gibi üstlerine kırıyolar. nasıl olsa kaçar yada durur mantığı
neyse biz tekrar motorlara dönelim, nasıl gidiyor? sıcaklarda şişiyor mu motorlarınız war mı arıza aksaklık yada memnuniyet
ben mesela geçenlerde borcuna karşılık tanımadıgım bi motorcudan arka balatamı deiştirdim. balatayı takarken 10-15 damla hidroliğimi akıttı, dedim sorun olur mu bu yok dedi bişey olmaz, neyse taktı balatayı gittim. ertesi gün artçım arkamda yokuş aşağı freni bir sıktım ki tutmuyor
ön frenle durmak zorunda kaldım Allahtan önüme bişey çıkmadı. sonra koku geldi balatadan. tabii hemen koştum takan yere başka bir usta wardı dedim böle böle, direk hidroliği eksilmiştir dedi. açtı hidroliği tamamladı ayarını yaptı halletti ama bu seferde balatadan ses geliyor. hafif fren yaparken ve çok yavaş giderken cır cır azda olsa ötüyor acaba balata biraz incelince ses gidermi
bide balatanın motoru tuttuğu düşünüyorum, gazdan elimi çektiğimde motor bir yığılıyor şöyle öne doğru eskiden olmazdı bu. ama ön frene de hiç elimi koymaz oldum çünkü 2 kişi iken bile zınk diye tutuyor arka fren.......