151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
bencede çok pahalı briazdan hava filtresi almaya gitcem parcacıya sorar yazarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
parçacıya sordum 150 hs orjinal karbüratör 60 yansanayi 40 lira
Arkadaşlar bugün boş olan günümü fırsat bilip hem gezmek hemde motoru güzelce bir yıkamak amaçlı ankaraya 20-25 km mesafede Gölbaşındaki dededen yadigar bahçeye bir minik ziyarette bulundum
hava filtresini söküp temizlemeye niyetlendim ama pek temizlenecek gibi deil, yenisi alıp takmak en mantıklısı..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------
buda filtre yokken ki sesi
http://img249.imageshack.us/img249/5921/babaha074.mp4
[B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]
saolun arkadaşlar Allah hiç birimize kaza bela wermesin , tekerimiz hep düz bassın inşallah
fakat bizimki de scooter şu videodaki de
http://www.youtube.com/watch?v=lDvqB...eature=related
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
virajı hiç bitmeyen daracık bir yol ve öndeki SS in kıçından ayrılmayan bir scooter
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------
hava filtresini aldın mı t.madde kaç paraymış
Type RS, hocam motoru nerede baktırıyosun, bakımlarını kime yaptırıyosun ?
Benim hurdanın arka teker kısmında bi sıkıntı var yolda giderken sanki zıplıyormuş gibi atıyor arka teker hemde bi sürtünme sesi var...Baktım ama görünürde bişi yok... Bizim Gimatta bi Hıdır usta var ama o da gitsen bi dert gitmesen bi dert...Motor beni yolda bırakacakmış gibi bi his var içimde baktırsam iyi olacak..Bir de marşla çalışmıyor, ayak pedalıyla çalıştırıyorum yoruyor...Bi markete girip 5 dk. alışveriş yapcam 10 dakika uğraşıyorum ayağa kaldır, ayak marşı yap 5-10 defa keyfe keder çalışırsa o da...Baktırmam lazım...Ondan sordum sağolasın...Yanlız benim motorun vergi ve ceza borcu var, kuzen aldığından beri yatırmamış bir de ceza yemiş ödememiş, katlana katlana 750 TL olmuş, o yüzden oraya kadar gidemem trafikte polis çevirse hepten vukuatlıyız bağlar haklı olarak... Galiba Hıdır ustaya kaldık yine...
tüüü o kötü olmuş, 750 tl az para deil yaw sadece vergi borcu olsa polislik bişey olmaz ama ödenmemiş ceza olunca polis ne yapar bende bilemedim bu arada o yolda heleki dönüşte ankara emniyet müdürlüğünün önünde beni daha hiç durduran olmadı. ki her zaman 2-3 trafik bekler kapısında ama şans tabii.. bu arada bende hayatımda ilk defa bir taşıt sahibi oldugumdan daha 2-3 ay önce mtv vergim oldugunu öğrendim muayene gibi 2-3 yıl olmaz zannetmiştim ki haziranda aldım motoru 2009/1 olan mtv yi bile yazmışlar 1 ay sora alsam bitanesini atlayacaktık
yerini söyledim sen bilirsin aynı zamanda opel servisi odabaşı oto köprünün hemen ayağı biter bitmez sağda...
bu arada 4000 inci mesajda bana nasip oldu
Hastalağım sebebiyle binemiyorum motora bu aralar dişimdeki apse bütün ağızımın içine yayıldı vücutta antibiyotiğe bağışıklık kazandığı için sabah akşam penisilin vuruluyorum penisillin olunca 1 saate yakın totomun üstüne oturamam biryana yüzüm davul gibi olduğundan kask takınca canım yanıyor takmadanda binilmiyor bi 10 gün daha binemicem sanırım
Yamah tmax cbr 600 den daha pahalı bir motor bırakta gitsin be hocam
benimde vergi zamanı geldi bu arada birde 2008 haziran trafiğe çıkışlı benim motorum nezeman muayneye sokucam bende bilmiyorum :s
iyi aksamlar arkadaslarr
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
iyi akşamlar paşa paşa dün sordum senin karbüratörü orjinalı 60 tl yansanayi 40 tl....bu arada dün gece 7 göller diye bi yer var arkla oraya gittik normal ekip geldi ehliyet ruhsatı istedi verdim hayırdır abi ? dedim motorları kayıt altına alıyoz dedi boş kağıda motorun markasını rengini plakasını benim adımı soy adımı motor numarasını yazdı gbt me baktı bizim oturduğumuz yerin biraz aşağısına bir kaç motorlu vardı onlarında yanına gittiler
ilginç neden böle bişi yaptılar herlda bir olay olduysa veya olacağı zaman ilk önce sizi yakalayacak lar olabilir
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
olabilir o gün başka motorlarında yanına gitmeselerdi kesin derdim geçen makasa girdim trafikte seğir halinde bi ekip otosuda vardı hatta o ekip otosunu sağladım onun önündeki aracı solladım ondan beni iyice tanımaya çalışıyolar ama yok başka motorlarında yanına gittiler aynı şeyleri onlarada yaptılar
o zaman genel bir kontrol dürr
ehliyet alırken parmak izi almışlardı şimdi sırada motor kaydı var en sonunda plakayı racingler gb alt sepette taşıcam sordumu düştü sepette dicem
en iyi valla elalem mahsus çıkarıyor plakalarını biz niye yapmayalım ki
dün plakayı tam büktüm alt kısmı okunmuyor sıkıldım artık heryerde plakaya ceza yeme korkusuyla gitmekten bundan sonra hızlı gittikten sonra çevirmeye denk gelirsemde durmucam
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)