151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
[B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]
abi bir çok yer su katıyor tanıdık bir emekli pomapacı var geçen söyledi hangi benzinci olursa olsun tanker boşaltım yapıyorsa o gün benzin alma deponun içinde su var tanker boşaltım yaparken su ve dipdeki pislik karışıyor dedi onun dışında bir çoğuda bir şekilde su karıştırıyor dedi
bilmem abi az önce sahibinden de ilanlara bakıyordum uyanığın biri bizim topikten resim çalmış ibre 130 da olanı bende şikayet ettim bu nolu ilanın son resmi motorsiklet.net ten alıntıdır ilanın sahibi insanları yanıltmaktadır diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:09 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-olursun/detay
ilan bu sizde şikayet edin
hadi yhaa bizim topiikte mi o foto? kimin motoruymuş 130 deil de 120 yapıo ama hiçte 120 gidiyo gibi bi hali yok resimde
abi isterse motor gitmesin herkez bu forma üye değil adam nerden bilcek resmi burdan aldığını hiç sevmediğim şeydir sahtekarlık
kim sewer zaten adamım sahtekarlığı hem ne gerek war böle şeylere o foto olmasa almicaklar mı motorunu... bugün tamirciyi bekleyemedim sonunda gittim serviste 15-50 yağ koydurdum, motorun sesi biraz toklaştı bence ii oldu böle. bu arada servise giderken eskişehir yolunda hafif iniş arabayı sollayacam die kaptırmışım bi baktım ibre 115 devir 7000 civarıydı çektim sora gazdan biraz daha giderdi motor
Merhaba dostlar...
Bende, benim emektarın fotoğraflarını paylaşıp değerli yorumlarınızı almak istedim...Motor kuzenimin paketcilik yaptığı dönemden kaldı, 30.000 Km'de yaklaşık 1-2 sene önce km teli kopmuş, şuan kaç km'de bilemiyoruz... Ben biraz uğraşıp toparladım son haline getirdim, ufak tefek yolculuklarda işimi görüyor ama fotoğraflardan da anlayacağınız üzere bayağı yorgun bi motor... Beğendiğiniz, beğenmediğiniz yerleri yazmanızı isterim ki bende ona göre haklı gördüğüm uyarılarınızla düzeltmelerimi yapayım...
Özellikler ve Modifikasyonlar :
-Tamamen el yapımı biri katlanabilir iki adet deri çanta ve trafikte rahat fark edilmesi için çanta üzerinde ledli stop, ve park lambaları (Arkadan görünüşünü çekemedim fotoğraf makinesinin pili bitti)...
-151 RS'nin en gıcık kaptığım yeriydi o frenlerin önündeki açık yer ve yine el yapımı bi rüzgar önleyici yaptım...
-Yine el yapımı ön rüzgar siperliği...
-Ön panjur yine çantada kullandığım malzemeden ucuz deri ile kaplandı...
-Ayrıca 360 derece dönebilen tekerlek sistemi...
-Yakıtı bittiğinde otomatik olarak durabilen motor sistemi mevcuttur...
Saygılarla beğenilerinize sunuyorum...
haahah süpeerr ya otomatik durmasa nerden anlardınız benzinin bittiğini gider de giderdiniz gündüz gece
hocam motorun gidonuna bayıldımm, hem ellerin önündeki koruma hemde minik ön cama rengi farklı duran marşpiyer dışında motorda öyle göze batan bir durum da yok ayrıca, hatta tek renk olması bence daha iyi, sadece o arka çantadan sarkan deri parçası ne işe yarıyor onu çözemedim
Rengi farklı duran marşbiyel biraz dağılmıştı onu da deri kapladım yazmayı unutmuşum...
El korumaları yoğurt kabını kesip, perçinleyerek yaptım...Üzerini de deri kapladım...Yakından bakılsa bile kolay kolay anlaşılmaz orjinal duruyor...
Arka çantadan koltuğa sarkan deriyi soruyorsan o açıldığında bi çantaya dönüşüyor... Transformers filmini izlediysen o hesap... O katlanmış bi çanta açıldığında aynı arkadakinin boyutunda bi çanta oluyor, içine dünya sığıyor... Arkadaki çanta da zaten içi boşaltılmış kola kasasının deri ile kaplanmış hali... Giviymiş, kappaymış bunlar da bu teknoloji henüz yok...
helal olsun sana be ortaam.. el emeği göz nuru şeylere saygı duyarım ki benm gibi servise bağımlı bi adam böyle ondan bundan bişeyler icat etmeyi büyük meziyet sayar bende motorumu sokup bir garaja sağına soluna bişeyler yapmayı kesmeyi biçmeyi çok istiyorum ama şehrin ortasında buna pek imkan yok.. eline koluna sağlık son derece güzel motorun km sine nazaran..
Eyvallah dostum... Hepimiz gücümüz yettiği makinlere biniyoruz ve onları da sürekli elden geçirmezsek bi süre sonra dağılmaya başlıyor malum herkesin bi ömrü var... Sonuç itibariyle de benimle yaşayacak hali de yok ama şu an için eli yüzü düzgün olsun, kullanışlı olsun yeter dedim... Herkesin motoru kendine güzel...
Bu motor da artık miyadını doldurmak üzere...Benim de zaten Allah kısmet ederse 250 CC bi chooper hayalim var... Hatta sizin de aklınızda bulunsun 250 CC, Regal raptor T gidon arıyorum Ankara'da...
Allah, hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin, ve herkese gönlünün dilediği motorları almayı ve onlara sağlıkla binmeyi nasip etsin inşallah...
arkdaşlar benimde interneti kestiler borcundan dolayı o yüzden giremiyorum ama şu karbüratör olayı kafama takıldı bazen düzgün çalışıyor bazende deviri bir yükseltiyor bir salıyor anlamadım gitti en sonunda aldırtacak bana bir karbüratör bir sürü masraf ama zararı yok sadece benzin olayını anlayamadım sanki yakıt tüketimi çoğaldı belki de bana öyle geliyor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
bende öyle tahmin ediyorum mecburen değiştireceğiz ama bizim burda ustalar veya servisler 80 - 90 fiyat çekiyorlar buda çok para onun için duruma göre hareket edeceğim
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)