evet gece çok belli oluyor fosforlular bende reklamcıdan reflektörlü aldım beyazla gri karışımı bir renk kendim yaptım ama o kadar iyi olmadı aama çok faydasını görürsün hemen motor fark edilir
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
evet gece çok belli oluyor fosforlular bende reklamcıdan reflektörlü aldım beyazla gri karışımı bir renk kendim yaptım ama o kadar iyi olmadı aama çok faydasını görürsün hemen motor fark edilir
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
benim km teli nerdeyse boydan boya sarılı yeşil beyaz kırmızı italyan daha bir çok yeri öyle bazıları apache veya kamyon veya doğan görünümlü şahin diyolar ama umrumda değil özentilerim sağolsunnnn
yani herkes özgür düşüncelerin kim ne isterse onu yapar
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
yane öle....bu arada az önce kasktan dolayı 62 lira ceza yedim 15 gün içinde ödersem indirimi varmı ? polis durdurduğunda ehliyet ruhsat dedi hemen yoktur tabi bunların dışında sigorta vizede yoktur dedi hayır abi hepsi var bir tek kaskım yok oda müşteri acil su itsedi diye dedim bana ceza yazarken telsizle konuşuyordu herhalde benden önce yatmışlar karşı taraf kızıyordu oda abi çalışıyoz şimdi kozağaca geldik motorlu bir genci durduk dedi yane şiftahı bende yaptılar
geçmiş olsun t.madde.. siftah senden bereket Allahtan fakat kask polisin aradığı bir eksik değil senin sağlığın için olmazsa olmaz bir gereklilik olmalı bence.. kasksız sürmeyin arkadaşlar..........
geçmiş olsun iyi olmuşta kasktan kurtulmusun birde ehliyet plakası olmayanlar yakalandığı zaman bırak motoru kaç daha iyi
evet ehliyet ve plaka olmadığı zaman öyle ilk kazamda ceza yemiştim karakolda yetersiz ehliyetten yazmışlardı ama aynı para ehliyetsiz kullanmakla bir defasında da yazmıcaz dediler ehliyet dosyam var diye ama arkamdan yazmışlar dünyanın ceazsını ödedim geçende arkadaştan yaz okulu için borç almıştım ondan kalan parayla bu gün gittim 46,5 lira kask cezasını ödedim.....bu arada normal ekiplerede yazı gelmiş onlarda bu aralar durduruyor haberiniz olsun
evet normal polislerde normal jandarmada durdurup ceza yazma yetkisi var onun için münakaşaya girmeyin hapis cezası bile alırsınız sonuçta devletin memuru biz hayvan yerine konuluyoruz hay ben bu TÜRKİYENİN KANUNLARINI neyse hadi hepimizi ALLAH KORUSUN
bizim burda normal ekipler sadece mobilet pejoya karışıyor ama üstleri bastırınca normallerede karışıyolar onun dışında fazla karışmıyolar zaten suçluysan memura atar yapmanın anlamı yok
pazartesi günü bizim semtte iki ekip arabası (trafik değil) benzinliğin girişinde durmuşlar yoldan geçen her kasksızları çevirip ceza kestiler. sorgusuz sualsiz. hiç acımadan. kaskı olmayanların hepsi yemek firmalarının kuryecileri idi. diğer vatandaşları durdurmadılar pek. aslında güzel birşey çünkü hergün trafikteler ve km lerce yol yapıyorlar. sağlık söz konusu olan
selam arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli??
iyi allaha şükür sen nasılsın ?
bende iyiyim t.madde saol.. canımızı sıkanlarda olmasa aralardan daha iyi olacak ama yapacak bişey yok
[B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]
sende sağol paşa canını sıkanları takma çekemiyolardır
ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN HESABI HAA HADİ BAKALIM
aynen üleeee
yaw arkadaşlar geçen gün her zaman benzin aldığım opete gitmek için arka sokaktan yol alıyordum önünde motorlar duran bir tamirhane gördüm durdum önünde NGK buji warmı aga dedim buna göre NGK yok ama BOSH war olmamı ya la? dedi olsun bakalım dedim sora saydırdım böle böle bir sorun war stop edince 10-15 dk çalışmıyo motor..Allah allah dedi stop et bakalım, hemen marşa bastı çalıştı tabii dedim öle deil 1-2 dk dur bakalım.neyse az sora bastık marşa vın vın vın çalışmıyo, sok dedi içeri, soktuk dükkana söktü sele altını bujiyi çıkardı metal bi yere tuttu marşa bastı ateşleme yok. aha dedim yaa bujiden işte ben biliyodum sora BOSH bujiyi taktı onla denedi ateşleme yine yok
ya beyinden dedi bu ya statör dedim ikiside daha yeni değişti, önce beyin sonra statör değişti
ordan başka bi beyin taktı ateşlemeye başladı, dedim acaba bu arada motor mu soğudu çalıştırdı baya bi motoru gaz werdi ısıttı bak dedi el değmiyo stop etti çalıştırdık çalışıyo
hay dedim Allah senden razı olsun 30 tl sıktım eline gittim benzinliğe, benzin aldım tekrar çalıştırdım ok, 200 mt gittim stop ettim çalıştırdım ok
dedim aha halloldu
sabah olduu bindim motora marşa bir bastım oda ne!! takır tukur zart zort bi ses marş motorundan, tekrar bastım marşa düzgün çalıştııı.. hastanede işim wardı dönüşte servise uğradım kendi sıktıkları ayna çatlamıştı pert RS lerden birinden çıkma bi ayna taktılar ordan bitti işim dönecem bastım marşa yine çalışmıyo motor soğumasını bekledim tekrar.. bu ikinci oldu 1 gün içinde tekrar bozuluyo takılan beyin kafayı yicem yhaa
bide tamirci sorunu anlicam diye 15 dk marşa bastı sorada marş kitlemesi olacak bunda dişlin aşınmak üzere demesin mi elde war 0 deil elde war -1
[B][I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)