döner döner merak etme 2 gün yemiş uzaklaştırma ben yakın bir arkadaşıyım baha abinin
bildiğim kadarıyla 130/60-13 aldığı lastikleri
bujisini de serviste bi kez değiştirmişti ama başka değişmedi sanırım
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
döner döner merak etme 2 gün yemiş uzaklaştırma ben yakın bir arkadaşıyım baha abinin
bildiğim kadarıyla 130/60-13 aldığı lastikleri
bujisini de serviste bi kez değiştirmişti ama başka değişmedi sanırım
ben iş arkadaşıyım zaten karşımda oturuyor kendisi her türlü sorunuzu iletebilirim
ustanın çırağı bu sorun ilk baş gösterdiğinde bujiden olabilir diye değiştirmiş bujiyi çıkarttığı buji de selenin altında duruyo dio
walla anlamamış nasıl oldu heralde havayı çok bastılar lastiğe 1cm kadar yukselmiş motor ama böyle daha iyi oldu diyooo
a.selam koç... arkaya 32 çok değil mi yaw çook şişkin lastik hem patlamaya daha müsait hemde fazla gergin olduğundan kaymaya daha müsait olmaz mı acaba, tamamen kendi düşüncem..
bu abiniz diyorki 1 defa martta motoru çıkarınca hava bastım ona da öne 28 arkaya 29 bastım diyo
bu sizin abiniz motora eşeğe biner gibi biniyo haberiniz olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:57 ----------
onunda sana selamı var, birde senden başka neden kimse gelmez olmuş diyor foruma....
bende öne 20 - 25 duruma göre arkayada 30 - 35 hava basıyorumm
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
28-30 önerılıyor bu lastık için ama yük yol durumuna göre ındırılıp cıkartılabılır.babaha ne yaptı acaba nıye uzaklastırma almış angaralı?
bir çift istanbul tayfasıyla mücadeleye girişmiş öbür topiklerde
2 gün sonra aranızda, telaşa mahal wermeyin arkadaşlar
wallah yok bozuksa taşlıksa inik gidin yol düm düz se ne kdar şişik olursa o kadar rahat gidiyor motor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
eh bizim anqaranın yolları yer yer çukurlu delik deşik olsada dümdüz sınıfına giriyor sanırım. o zaman ben abinize söleyimde öne 35 arkaya 40 bassın uçsun gitsin
sanırım ideal rakam 32
bu forum kaynakmış yaw sardı benide
sanki TÜRKİYENİN tüm yolları düzgün heryer berbat düzgün yol yokki
hergün iş çıkışı doooru yengenin yanına koşuyo bu light selami yengeyi de alıp evine bırakıyo oooohhhh bu bizim toraman 82 kilo yengede war bi 60-65 140-150 biniyolar işte acımıyolarda zavallı çin çan çon motora gerçi bazen benide durağa kadar atıyor ama çok kısa mesafe bende 70 kiloyum :D:D bu durumda bu motorun sırtından yük eksik olmuyor desek yeridir
Motoruna jant şeriti çeken varmı? Nereden ve ne marka aldığınıda yazarsa iyi olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------
Motorum mavi, ne renk jant şeridi tavsiye edersiniz?
Orhan KÖNİ
benim motorda vardı jantları boyatcam diye söktüm racer jantı gibi komple siyah yapıp öyle çekcem öyle daha çok belli oluyor....mavi motora açık renk yeşil ve turuncu gider gösterişli olur otoaksesuarcısında bulabilirsin ve motor parçacılarında jantın içine çekmesi biraz daha kolay bu fosforlu bantlar diğer adıyla jant şeridi esnek değil bazıları uzaktan çakmakla ısıtıp öyle çekiyor...benim motorun bi çok yerinde var önceki sayfalara bakarsan resmini görürsün
buda jantın şeritli hali hem içte hem dış çemberde vardı
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)