Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Haziran 2010, 17:17
baBAha adlı üyeden alıntı
ben bunun kural falan olduğunu zannetmiyorum, bence bir yanlışlık yada motoru emniyetin yanlış değerlendirmesi.. kıçı başı düzgün durmayan SS lere 2 kişi binebiliyorsa yayla gibi koltuğu olan scooter a haydi haydi biner. ayrıca bir trafik polisinin bizim motorları tek kişilik bildiğini de sanmıyorum. bende sürekli kız arkadasımla biniyorum ve günde hiç yoksa 10-15 polisin önünden geçiyorum. çünkü benm güzergah protokol yolu bakanların paşaların en çok kullandıkları cadde den gidip geliyorum TBMM nin önünden
işte diyorum ya bu kurala zaten kimse uymuyor.normalde ruhsatına bakıp ıstıhap hattinden fazla kişi biniyorsa ceza yazılması gerekir.sele konusunda haklısın 2 kişi rahat rahat gezilir zaten karışan görüşende yok bak keyfıne arkadaş
Reklamlar
-
22 Haziran 2010, 17:26
işte diyorum ya bu kurala zaten kimse uymuyor.normalde ruhsatına bakıp ıstıhap hattinden fazla kişi biniyorsa ceza yazılması gerekir.sele konusunda haklısın 2 kişi rahat rahat gezilir zaten karışan görüşende yok bak keyfıne arkadaş
hehe zaten öyle oluyor kanımca
-
22 Haziran 2010, 17:28
huska adlı üyeden alıntı
bendekide 2006 aynen 01 kişi yazıyor.yani aslında iki kişi gezdiğimizde kural ihlali yapıyoruz
her motorda 1 kişilik yazar hangi marka ve model olursa olsun
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
22 Haziran 2010, 17:30
banarlı adlı üyeden alıntı
her motorda 1 kişilik yazar hangi marka ve model olursa olsun
kardes zaten aksini iddaa etmiyoruz sadece 2 kişi binmenin bu nedenle yasak olduğundan dem vuruyoruz. 3 kişi mesela bindik polis amcalar durdurdu seni koyuverirler mi?
-
22 Haziran 2010, 18:49
-
22 Haziran 2010, 19:54
ISEPULTURAI adlı üyeden alıntı
Bende Tekirdağlıyım Tekira Avm'nin tam yanında oturuyorum Köprübaşında
motor temiz inş alıcı bulursun..
tesekkurler bakalım bulcaz inş :D
-
22 Haziran 2010, 20:14
AT uygunluk belgesinde Oturma Yerinin Sayısı Ve Konumlarında: R1:1C, R2:1C yazıyor acaba bu ne anlama geliyor?
Orhan KÖNİ
-
22 Haziran 2010, 21:08
Ahmet Orhan adlı üyeden alıntı
AT uygunluk belgesinde Oturma Yerinin Sayısı Ve Konumlarında: R1:1C, R2:1C yazıyor acaba bu ne anlama geliyor?
bu konu hakkında bilgim yok.oturulan koltuk sayısını gösterıyor olabılır.motorlarda 1kişi yazıyor bazı ruhsatlarda 2 olanlarınıda gördüm yani bu saçma biraz zaten şöför var bide 2 kişi eder 3 kişi bi motora 3 kişi binmek kesınlıkle kanunen suç bu konu hakkında bilgi edinırseniz bizide aydınlatın
-
22 Haziran 2010, 22:00
huska adlı üyeden alıntı
bu konu hakkında bilgim yok.oturulan koltuk sayısını gösterıyor olabılır.motorlarda 1kişi yazıyor bazı ruhsatlarda 2 olanlarınıda gördüm yani bu saçma biraz zaten şöför var bide 2 kişi eder 3 kişi bi motora 3 kişi binmek kesınlıkle kanunen suç bu konu hakkında bilgi edinırseniz bizide aydınlatın
2 kişi yazanlar şöförle beraber 1 kişi yazanlarda tek kişi olarak geçiyor aslında dikkat edilse böyle saçmalık olmaz ama herşey köprüyü geçinceye kadar motoru satan aldığı paraya bakıyor takipçide uğraşmak istemiyor...bu yüzden ceza yiyen çok oldu forumda topic bile açtılar
-
22 Haziran 2010, 22:22
neyse bu konu çok uzadı artıkk 2 kişi 1 kişi baska şeyler anlatalım arkadaslarr
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
-
22 Haziran 2010, 22:25
t.madde adlı üyeden alıntı
2 kişi yazanlar şöförle beraber 1 kişi yazanlarda tek kişi olarak geçiyor aslında dikkat edilse böyle saçmalık olmaz ama herşey köprüyü geçinceye kadar motoru satan aldığı paraya bakıyor takipçide uğraşmak istemiyor...bu yüzden ceza yiyen çok oldu forumda topic bile açtılar
ceza yiyen olduda arkadas istihap haddi demek kullanıcı hariç oturacak kişi sayısı demek.yani küllüyen yalnış anlaşılmış yanlış olmaya devam eden bi durum bu.bak istersen bi araştır istihap haddinin ne olduğunu
-
22 Haziran 2010, 23:01
[QUOTE=banarlı;2089243]
!Lk£® adlı üyeden alıntı
dün motorumu 4.000 bakımına götürdüm arkadaşlar
motordaki çekiş düşüklüğünü ustama bildirdim
açar bakarız eğer baskı balatadan ise malzemeler 75 işçilik 25 dedi.
sizce nasıl fiyatı yada fiyatlardan haberdar olan varmıdır
[/QUOTE
baskı balta dediği debriyaj balatası buda arka varyatörün içinde 15 -20 liralık bir malzeme debriyaj balatası ben komple kapağın içindeki çeki aksamlarının hepsini değiştirttim debriyaj balatası arka - ön varyatör - kayıs + işçilik 150 bence çok pahalı sadece debriyaj balatasını değiştirecek ise
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------
kardeş bende banarlıdan bilirmisin
çok piknik yapmaya gitmiştik oralara
-
23 Haziran 2010, 00:11
huska adlı üyeden alıntı
ceza yiyen olduda arkadas istihap haddi demek kullanıcı hariç oturacak kişi sayısı demek.yani küllüyen yalnış anlaşılmış yanlış olmaya devam eden bi durum bu.bak istersen bi araştır istihap haddinin ne olduğunu
yeni ruhsatlarda istihap haddi yazmıyorki koltuk sayısı (sür.dahil) 2 veya 1 yazıyor....yamaha ybr 125 le bir arkadaş manisa girişinde çevrildi ikişilerdi herşeyi tam diye polise atar yapmaya çalıştı poliste koltuk sayısı 1 bu motora 2 kişi binilmez deyip kitledi cezayı sonuçta yanlış anlaşılıp yanlış yapılıyor bazı kişilerde beni ilgilendirmez ben parama bakarım diyip üstüne düşmüyor
-
23 Haziran 2010, 15:28
-
23 Haziran 2010, 15:32
yok arkadasım sadece cok sinirlisin galiba bana hiç bişey yazmadın.boşver seni anlıyorum ama gereksiz tartışmalara girme ne kadar millet için özverili olduğunuda az çok biliyorum.soruna gelirse servisinde lastikle ilgilenen bölüm vardır yoksada sen hiç birşey yapmıyacaksın gönderip taktıracaklar zaten
-
23 Haziran 2010, 15:41
saol Huska....
bilmiyorum belkide abartıyorumdur ama ben aşırı Türk Milliyetçisi olduğumu sanıyorum ama asla ırkçı yada sınıfçı değilim sadece insanlar oturdukları yerden bari böyle hassas konulara her akıllarına geleni rahat rahat yazmasınlar, tek derdim buydu... neyse bide buraya taşımayım konuyu
doğrusu servisin içinde hiç o lastiği yatırıp janttan ayıran alet gibi bişey görmedim ama motor lastiği için belki ona ihtiyaç yoktur, bir levye ile de oluyor olabilir, artık gidince görücez bakalım..
-
23 Haziran 2010, 20:05
abi lastiklerin hayırlı olsun güle güle eskit bu arada bizim motorların yanındaki mondial151rs yazısı ayretten satılıyormu ? veya bana kargo ücreti bana ait gönderebilcek biri varmı ? motorum siyah gri
-
23 Haziran 2010, 22:39
t.madde adlı üyeden alıntı
abi lastiklerin hayırlı olsun güle güle eskit
bu arada bizim motorların yanındaki mondial151rs yazısı ayretten satılıyormu ? veya bana kargo ücreti bana ait gönderebilcek biri varmı ? motorum siyah gri
saol kardeşim hepimiz sağlam ve güvenli lastikler üzerinde yol alalım inş.yarın sabah servise gidicem lastikleri taktırmaya şayet unutmaz isem sorarım, war ise alırım t.madde
bu arada RS lerin bütün renklerinde motorun o kısmı gri, bütün yazılar aynı renk
-
23 Haziran 2010, 22:47
Yanlardaki 151 RS yazısı satılmıyor, o parçaların değiştirilmesi gerekiyor veya tabela yapanlara yazdırılması gerekiyor. Ben ihtiyacım olduğu için servislerde araştırdım. Tabelacıda yapıldığını söylediler.
Orhan KÖNİ
-
24 Haziran 2010, 00:04
en garantisi yazdırın reklamcılardan hem daha iyiolurr
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler