Afedersin benim essekligim
elim kaymis birazcik. Bende 500km Castrol marka yag koyacaktim babam gitmis
Mondial servisinden ''
Mondial marka'' yag almis ustunde
Mondial yaziyor diye
bizim burda herkezde o hastalik var, Audin varsa illaki ustunde Audi Approved yazisi olan yag dan aliyorlar 200kr kazik yiyorlar
Ben burdan NGK buji alacam iridium modelinden ama benim tek kafamda soru isareti birtane 4-zamanli buji alsam bizim motorlara uyarmi yada özel bir modelimi var? Yazin TR'de baktim bizim motorlarda ''Torch'' marka buji takili fabrikadan.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
Babaha kardes/abi (sende kizma diye, herkez hatalarindan ögrenismis) motorun yeni resimlerini yuklemissin hayirli olsun, kirmizi rengide yakiyor ortaligi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------
numan önumuz yaz o yüzden 15 50 koymanı tavsıye ederım.yağ fıyatları cok değişken mesela ben shell advance tam sentetık vsx 4t kullanıyorum 1 lıtresi 18 tl rahatlıkla bu yağı kullanabilirsin 24000kmdir kullanıyorum daha ust kapağa anahtar vurmadım şimdilik yağ yakmasıda yok ne kadar yağ koyduysam o kadar alıyorum.ayrıca bu yağı 66000de olan suzıkıde kullanıyorum sıbob ayarı dısında onada sekman piston atmadım.oldukça memnun kalırsın motorun ne kadar rahatladığını ılk degıstırmede farkedersin