151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
kardesım bızle dalgamı gecıorsun?sana kac defa burda acıklama yapıldı halaa o mu iyi bu mu kötü diye sacma sapan seylerle adamları uyuz etme,senın kac tane böyle sorun var onceki sayfaları bı ac oku adam gibi soracaksan sor yoksa burası dalga gecılecek bı yer deıl.insanların sabrını zorlama adam gibi dur??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------
iyi gunlerdedıım gıbı aynı sorun cogu rsde var ıyı bı balatayla ötme işlemi tamamen ortadan kalkıo.insallah duzelır
kesinlikle katılıyorum adam gibi yaptık açıklamayı tekrar tekrar sorup forumu kirletmenin anlamı yok
bu arada öten balatalar için 2 ay geçerli olan bir çözümüm var balatalarınızı güzelce temizleyin güzelce yıkayın mümkünse sprey sıkın daha sonra temiz bir bez ile iyice diski temizleyin en son işlem ise serçe parmağınızın ucuyla çok az vazelik sürün çok çok az bu bile ilk başlarda tutmasını engellicektir . dahasonra diske iyice yedirin her bölümünde hafif kayganlık olsun daha sonra burası çok önemli boş bir yolda güvenli bir şekilde hafif hafif ön frene basın şiddeti arttırarak devam edin 1 gün sonra eski fren mesafesine dönecektir.Seside o iğrenç viyaklama sesini kesecektir.
zaten araba alıyom
evet arkadaşlar motorunda değişiklik yapan ve sorunu olan anlatın bakalım
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
burasıda suskun 150 hs gibiii
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
slm arkadaslar mondıal bayıınde ellerınde 2007 modelden kalma 0 rs 151 vardı bana fıyat olarak 1800 tl dedıler 12 taksıte kadarda yapabılrılermıs aynı fıyata verebılcegım para en cok 2000 tl sızce almalımıyım rs 151 sorunlu bir modelmi. daha dogrusu mondial alınırmı saygılarımla
Bende 2006 model 151 rs var 15000 km.de memnunum yolda kalmadı. Bakımlarını yaptırıyorum ve temiz dikkatli kullanıyorum. Tavsiye ederim. En iyi denilen araç olsun bakmaz hor kullanırsan başına bela olur.
Orhan KÖNİ
her daim eskiler daha iyidir bunu unutmayın tutulması için iyi yapmak zorundalar
Merhaba arkadaşlar.Hayatımda ilk defa motorsiklet almak istiyorum ve mondial 151 rs de karar kıldım.Bu düşüncemde siz motor kullanıcılarının buralardaki olumlu yorumları,az yakıtı ve kolay kullanımı oldu.Antalyada bayide motor için fiyat olarak 1949 lira aldım,artı olarak 200 tl plaka masrafı varmış.Sizce bu motoru almalımıyım,fiyatı nasıl?Bu arada 12 taksit yapıyorlar.Kask kilit ve çanta hediyeliymiş.Malesef benim ehliyetim yok,ama sınavlara gireceğim.Normal araç ehliyetim var,b2 de alacağım.Alana kadar motor kullanmak zorundayım,yakalanırsam cezası çokmudur.Sizlere şimdiden çok teşekkür ederim.Antalyada daha uygun fiyata motor bulabilirmiyimiaynı modeli?
hosgeldın arkadasım bende antalyada oturuyorumfıyatı uygun ben al derım.ama ehlıyetsız bınme.yakalanırsan 800tl masraf cıkarır.motor zevkın yarıda kalmasın önce a2 al sonra rahat rahat gez.bendede rs var 20000lere geldık allaha sukur benı hıç uzmedıaldıktan sonrada buraya ızlenımlerını aktarırsan sevınırız sımdılık hoscakal
Sağolası kardeş.Bu polis konusunda çokmu sıkı antalya.Yani ehliyet sınavı nisandaymış.Sonra çıkması falan haziranı bulsa,O zamana kadar bir belge vermezmiyki kurs.Hani yada araba ehliyeti gösterip yırtamazmıyım.Eğer çok sıkı ,ise ehiyet almadan motor almayayım ben?
nısandakıne mutlaka kayıtol.araba ehlıyetını kabuletmezlerhergun belırlı bölgelerde kontrol yapılıyor akdenız gazetesınde hangı saatlerde kontrol oldugu yzıyor ordan takıple yola cıkarsın ama bu seferde motorlu trafıkcıler basına bela olur.bide sımdı sıcaklar baslıyor.bılıyosun trafıkte yeterınce motor var.bundan sonra denetımler artar antalyada özellıkle yaz aylarında hemen hemen heryerde kontrol noktası olusturulur.motor mezarlıgına bi bak arabadan cok motor vardır?bence ehlıyet al ondan sonra rahat rahat gez
selam arkadaşlar...bana yardım edermisiniz..bende 151 rs var ama benzini içiyo..km ye 17krş yakıyo..normali nedir ve bu motor neden çok yakıyo..teşekkür ederim...
arkadaşlar..motorun rolantisi 1300 de...sübap ayarları normalmiş..hava filtresini yeni aldım..motoru hor kullanmıyorum...dur kalk yapmıyorum...yani kısacası 70 den yukarı çıkmıyorum..ama buna rağmen benzini içiyo...hesaplarıma göre bir depo benzin ile 130 km yol alıyorum..yani 1 lt benzin=21 km gibi bi rakam çıkıyo bu normalmidir....teşekkür ederim..
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)