http://www.sahibinden.com/ucuz_honda...XQQdisplayitem olursa nekadara olur olmazsa 151 rs 0 alsam daha mı iyi
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
http://www.sahibinden.com/ucuz_honda...XQQdisplayitem olursa nekadara olur olmazsa 151 rs 0 alsam daha mı iyi
kaçmodel kaçasattın?
325 e sattım plaka yoktu piston sekman değişmesi gerekiodu
150 hs mi bu toprağımm
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
yok ya 151 rs boyası kötüydü kafama göre boyadım
3 motor arasından hangisini seçiyim mondial 125 mt,suzuki an 125 hk,honda activa mondial 0 alınacak suzuki va honda 2.el hangisi iyi bakılırsa iyi gider 1015 yıl
ya kardeşler s.a
benim cin malı monero 150 angelim var. tam egsozun motorla buluştuğu noktada sallantı yapıyodu. ses ve benzini abartılı bi şekilde sömürüyo. bi yerde sıktırdık. bi işe yaramadı egsozun sallantısı kesildi ama ses ve benzini içmeye devam ediyor. bu olay bize kaça patlar buna benzer bi olayla karşılaşan olmuştur muhakkak.
geçen yaz motorun kafası delinmiş yağ atıyo diye 200 tl motoru indirttiler bana. kazığı yedik yani. şimdide bilen birileri yol gösterirse memnun olurum. malum motor 1000 tl lik. yıllık masrafı 300 tl .. biraz yardımcı olun gözünüzü seviim...
Everybody can't be motorcylyst...!
Kaç watlık taktınız? Birde tek mi taktınız yoksa çift mi ?
SAYGILAR
motorumu satıyorum arkadaşlar.. ilgilenenler özel mesaj atabilir.. http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_...XQQdisplayitem
merhaba arkadaşlar.
151 rs de ön ve arka balatalardan sürekli olarak ciyak ciyak ses geliyor.
servis arasına toz girer pislik girer bu ses çıkar dedi.
balataları sökerek durumlarına baktım. iyi durumdalar.
bu seslerle birlikte 1500 km yol yaptım. sizce 1500 km yol gidildiğinde disk ve balatada pislik kalır mı?
ne yapabilirim?
neleri kontrol etmem gerekir?
yardımcı olursanız sevinirim.
(zaman zaman fren sistemlerini söküp balataları içeri basıyorum. sonra yerine takıp fren kullanmadan gidiyorum. bu durumda fren kullanana kadar ses gelmiyor. )
balataların kalıteli olanları ötmüyor daha ılk aldıgımda bendede aynı sorun vardı su an 20000kmdeyim allaha sukur frenlerden yana bi sıkıntım yok.önce dıskini bi kontrol ettir cızık asınma varmı daha sonra dediim gibi iyi bir balata takımı al pıyasada 10 lıraya stılan balatalar var onnardan sakın alma bıras daha para ver kalıtelisini al bu sıkayetın emınım gececek hoscakal
wallah kardeşim monero motorun var asrın hatasını yapmısın v8 motorlu arabalar gibi benzin yiyorlar hepsi öyle ortalama yazın benzin ucuzken diyeyim arkadaş 300 kurus yakıyor dedi şimdi benzin pahalı oldu arkı gerisi ni sen hesapla 400 ü bile geçer egsozun ses olayı boğazdan yapar boğaz contasına baktır yağ atma olayında dediğin gib gazlanmısın 50 - 60 liralık iş ti keçeleri değiştiirecekler olay biter sana tavsiyem bence hiç durma sat iyice dağılmadan daha şimdiden dünyanın masrafını yapmıs
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
bana mondial 125 mt ve 151 rs yi kıyaslarmısınız çok sevinirim çünkü karar veremedim 125 mt de aklım ama 151 rs yi 6-7 yıldan fazla kullanan varsa yazzısn çok sorun çıkarırmı 2 sinide 10 yıl sonra çalışır vaziyette görürmüyüm acaba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)