Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ocak 2010, 21:00
Arkadaslar selam.. hepınıze ıyı , saglıklı yıllar..Aranıza yenı katıldım.Yaklasık 25 km ıse gıdıp gelmek ıcın ıkıncı el Mondıal 150 zat almak ıstıyorum..Alım mı , yoksa baska bır markaya mı bakım ?
Bu konu hakkında yardımlarınızı belıyorum.
Reklamlar
-
03 Ocak 2010, 21:16
ozersea adlı üyeden alıntı
Arkadaslar selam.. hepınıze ıyı , saglıklı yıllar..Aranıza yenı katıldım.Yaklasık 25 km ıse gıdıp gelmek ıcın ıkıncı el Mondıal 150 zat almak ıstıyorum..Alım mı , yoksa baska bır markaya mı bakım ?
Napacan Zat ı.. Mondial 151 RS al..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
03 Ocak 2010, 23:52
ozersea adlı üyeden alıntı
mert abi dogru söylüyo,150 zat bıraz agır kalır maxıscooter dur.151le kıvrıldıgın yerlerı onla dönemessın,gunluk 50 km yapıcam dıosun,herturlu rahat rahat bu kmyı sorunsuz gıder gelır,yalnız km yapıcagın ıcın devamlı kontrollu cıkmalısın yola.1 yılda 20000km eder motorun bakımlı olmalı 2.el alacagın ıcın cok km yapmamıs temız bı motor bulmalısın.
-
03 Ocak 2010, 23:57
huska adlı üyeden alıntı
mert abi dogru söylüyo,150 zat bıraz agır kalır maxıscooter dur.151le kıvrıldıgın yerlerı onla dönemessın,gunluk 50 km yapıcam dıosun,herturlu rahat rahat bu kmyı sorunsuz gıder gelır,yalnız km yapıcagın ıcın devamlı kontrollu cıkmalısın yola.1 yılda 20000km eder motorun bakımlı olmalı 2.el alacagın ıcın cok km yapmamıs temız bı motor bulmalısın.
Zat bide çok şekilsiz..Fazla benzin yakar..Al benim 151 Rs mi jillop gibi..Arkana bakma bas git..
-
04 Ocak 2010, 14:42
serdarmert adlı üyeden alıntı
Zat bide çok şekilsiz..Fazla benzin yakar..Al benim 151 Rs mi jillop gibi..Arkana bakma bas git..
2500kmde sıfır ayarında bi motor sayılır rodajını yanılmıorsam mert abi iyi acmıstır.kacırılmıycak bı motor.1 sene kullansa anca 20000e gelır ıste hesap ortada anlasırsanız iyi olur
-
04 Ocak 2010, 22:59
huska adlı üyeden alıntı
2500kmde sıfır ayarında bi motor sayılır rodajını yanılmıorsam mert abi iyi acmıstır.kacırılmıycak bı motor.1 sene kullansa anca 20000e gelır ıste hesap ortada anlasırsanız iyi olur
Ne diyon sen.. Bebek gibi baktım.. Valla alıcı çıktı kıyamadım.. Gönül bağı kurmuşum.. Ama benim gibi iyi bakabilecek birisini vermek isterim.. Gözüm arkada kalmaz o zaman...
-
07 Ocak 2010, 16:09
-
08 Ocak 2010, 02:10
151rs hangi abartı eksoz tercih edersınız yada far lütfen yardın....
-
08 Ocak 2010, 20:19
far için sanayiden aynı watta 4 tl ye ampüller var onlardan alabilirsiniz ben geçen gün taktım aydınlatması oldukça iyi yalnız akünüzde en az 2 yıllıksa değişmeli.egzos www.rialli.com da var içi boşaltılmış 50 tl idi sanırım takarsan kalkışlar seriliğini yitirir.ayrıca takacaksan mutlaka hava ayarınıda yaptırmalısın.
bu arada dostlar km telim çıkmış koptu sanmıştım bende gittim servise km teli istedim orjinal mondial in getirdiğinden servislerde yolunu bulmuş rialli.comdan getirtmiş parçaları ordan kar peşindeler.neyse verdi bana bitane taktım evde kendim 3 günde teli yine koparttı kısa geldi.servis yanlış verdi yani neyse tekrar eskisini çıkarttım baktım sağlam onu taktım şimdi sorunsuz devam.
buda benden bir fotoğraf...
-
08 Ocak 2010, 21:24
karabük.78 adlı üyeden alıntı
151rs hangi abartı eksoz tercih edersınız yada far lütfen yardın....
gursus kardesıme katılıorum rslerın egzosları gayet ıyı abart mabart hıc takma derım orjınalı emınımkı dıgerlerınden daha cok randıman vercektır.
-
09 Ocak 2010, 00:27
Değerli arkadaşlar hiç 151 RS lere xenon takan var mı ? düşüncelerinizi bekliyorm takılmalı mı takılmamalı mı ?
Saygılar.
-
09 Ocak 2010, 00:45
okn tmzyrk adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar hiç 151 RS lere xenon takan var mı ? düşüncelerinizi bekliyorm takılmalı mı takılmamalı mı ?
Saygılar.
Bence takılmaz.. Aküyü yersin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:32 ----------
Al bak oku..
http://www.sahibinden.com/tv_hediyel...XQQdisplayitem
-
09 Ocak 2010, 12:28
Arka fren tekerleği sıkıyor. Hidrolik tahliye ediyorum rahat dönüyor. Arka freni kullanmıyorum buna rağmen yine aynı şey oluyor. Bunun bir çaresini servislerde bulamadı bende bulamadım. Bu konuda fikriniz varsa lütfen yazınız.
Orhan KÖNİ
-
09 Ocak 2010, 12:45
Ahmet Orhan adlı üyeden alıntı
Arka fren tekerleği sıkıyor. Hidrolik tahliye ediyorum rahat dönüyor. Arka freni kullanmıyorum buna rağmen yine aynı şey oluyor. Bunun bir çaresini servislerde bulamadı bende bulamadım. Bu konuda fikriniz varsa lütfen yazınız.
fren hortumlarını degıstrın yenı hıdrolık koyun fren merkeının saglam olup olmadıgını kontrol ettırın bunlardan baska problem cıkartmaz
-
09 Ocak 2010, 17:44
huska adlı üyeden alıntı
fren hortumlarını degıstrın yenı hıdrolık koyun fren merkeının saglam olup olmadıgını kontrol ettırın bunlardan baska problem cıkartmaz
Fren hortumunda ne gibi bir sorun olur? Teşekkür ederim deneyeceğim.
Orhan KÖNİ
-
09 Ocak 2010, 17:56
fren hortumlarının gectıgı yerler hep sıcağa maruz kaldıgından gevreyip özelliğini kaybedıyor zamanla sertlesıyor.sorunun sanırım ya hortumlarda yada dedıgım gıbı fren merkezı kacırıyor olabılır gormeden bu kadarına yardımcı olmaya calıstım insallah duzelır))
-
09 Ocak 2010, 20:28
huska adlı üyeden alıntı
fren hortumlarının gectıgı yerler hep sıcağa maruz kaldıgından gevreyip özelliğini kaybedıyor zamanla sertlesıyor.sorunun sanırım ya hortumlarda yada dedıgım gıbı fren merkezı kacırıyor olabılır gormeden bu kadarına yardımcı olmaya calıstım insallah duzelır))
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Merkezi ve tortumu kontrol edeceğim.
Orhan KÖNİ
-
09 Ocak 2010, 21:35
Çok özür dilerim arkadaşlar.. Yanlışlıkla başka link vermişim.. Halbuki bu konuda bir topik vardı...Onu vermek istemiştim..
-
09 Ocak 2010, 22:16
Çok özür dilerim arkadaşlar.. Yanlışlıkla başka link vermişim.. Halbuki bu konuda bir topik vardı...Onu vermek istemiştim..
mert abicim sen kafanı yorma.özür dılemene ne gerek var kımse senı yanlıs anlamaz sen bızım buyugumuzsun saygılar abi...
-
09 Ocak 2010, 22:17
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler