Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Eylül 2009, 17:20
ersel_39 adlı üyeden alıntı
Byler mondialin siteini açmıyorda şuan fiyatlardan haberim yok 151 r nin fiyatı nedir acaba 2009 üretimiyle 2006-20007 modelleirnin arasında kaç para fiyat vardır yardımcı olucak warmı ??
evet sitede problem var heralde şuan açılmıyor ama açılır fazla uzun süreceğini
sanmıyorum .
fiyat farkına gelirsek bu bayiden bayiye değişebilir kesin bir fiyatı yoktur
nekadar iyi pazarlık yaparsan okadar uygun fiyata vereceklerini düşünüyorum
ama dikkat et eğer 2009 modelleri varsa(ki ben sanmıyorum) almaya karar
verirsen eski üretim olmadığına emin ol
Reklamlar
-
10 Eylül 2009, 17:24
Herkes yeni üretim alır ama ben öğrenciyim :D Yani 2007 model alam 2009a nazaran daha ucuza qelir diye düşünmüştüm ama fiyat farkı yoksa dediğin doğrudur tabi bide bu makineler temiz bakıldığında iş yaparmı 3 sene fln
-
10 Eylül 2009, 19:39
-
10 Eylül 2009, 20:36
-
12 Eylül 2009, 02:55
arka tekerlekten takırt tukurt diye sesler gelmeye başladı bilyemi dağıldı acaba sizce neden olur bu ses?
-
12 Eylül 2009, 20:12
ghostriderrrr adlı üyeden alıntı
arka tekerlekten takırt tukurt diye sesler gelmeye başladı bilyemi dağıldı acaba sizce neden olur bu ses?
dostum ya bilyeden yada kendin söküp taktıysan arka tekeri somunun altında burç var onu takmayı unutmuşsundur veya kırılmıştır yinede tahmin bunlar olabilir dinlemek lazım sesi
arkadaşlar RS ciler bu benzin fiyatlarıyla KM de nekadar yakıyorsunuz bi yazın bakalım
8000 de benim rs tam ölçüm zor fakat en kötü ihtimalle km de 10 krş yakıyor iyimidir? sizde durum nedir ?
-
14 Eylül 2009, 04:41
gursus adlı üyeden alıntı
dostum ya bilyeden yada kendin söküp taktıysan arka tekeri somunun altında burç var onu takmayı unutmuşsundur veya kırılmıştır yinede tahmin bunlar olabilir dinlemek lazım sesi
arkadaşlar
RS ciler bu benzin fiyatlarıyla
KM de nekadar yakıyorsunuz bi yazın bakalım
8000 de benim rs tam ölçüm zor fakat en kötü ihtimalle km de 10 krş yakıyor iyimidir? sizde durum nedir ?
20 krş a yakın yakıyorum ben karbüratörümde sorun var benim ama motorum 10binde
-
15 Eylül 2009, 17:59
arkadaşlar motorumun arka amortisörler bitmiş yeni taktırmayı düşünüyorum ama farklı ve daha yüksek amortisör takabilirmiyim acaba böyle bi uygulama yapan varmı daha önce yardımcı olabilirmisiniz?
-
15 Eylül 2009, 19:52
ghostriderrrr adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorumun arka amortisörler bitmiş yeni taktırmayı düşünüyorum ama farklı ve daha yüksek amortisör takabilirmiyim acaba böyle bi uygulama yapan varmı daha önce yardımcı olabilirmisiniz?
olabilir asya motorun scooterlerına dikkat ettiyseniz bizimkiler gibi olanlarını arkası daha yüksek onlarda onun amortisörünü alıp birde motoru takozları varya motorun şaseyle bağlantısnın olduğu demir ordan hafif kaldırtırsan istediğin gibi olur.
-
15 Eylül 2009, 20:06
gursus adlı üyeden alıntı
olabilir asya motorun scooterlerına dikkat ettiyseniz bizimkiler gibi olanlarını arkası daha yüksek onlarda onun amortisörünü alıp birde motoru takozları varya motorun şaseyle bağlantısnın olduğu demir ordan hafif kaldırtırsan istediğin gibi olur.
ilgine teşekkürler doğru o amortisörler daha yüksek dediğin gibi onlardan almak daha mantıklı..
-
18 Eylül 2009, 12:32
ARKADASLAR KAYIS KOPTU RS MİM nasıl bi ayıs takalım perfprmans kayıs düşündüm oda yokus da cekmıyrmus cewap beklıyorum motor yatıyor kayıs alana dek
-
19 Eylül 2009, 03:23
mksar77 adlı üyeden alıntı
free emre kardeşim 135 haayall senin km kadranın bozuk anlaşılann yanından geçen kamyonu hesaba katarsan geçemediğimizi anlarsınn..
gürses kardeşim şöyleki bu rs lerimizz süper sport bir makine değilki patlatana kadar yüklenelimm doğru zamanla ısınınca seriliği ve sesi değişiyor fakatt elinde patlaması da yüklenip geri getirmeside hızlanıyorr... ben ce o süratlere vurdurana kadar 85 bağırmadan üzmeden durma 100 km git banamısın demiyorr. üzmeyin rs leri yoksa o da sizi üzer dayanmazz sona şöyle oldu böyle niye olddu olur yanlış yönlendiririzz.. tatlı tatlı şehir içi sahil kenarıı
ver gitsinn gezmenin tadına varınn bir bağırtır iki yoldurursak şakırtı kopması an meselesii. yazık ederizz.. benim şahsım adına yolda kalmadım devamm..
fakat üzeri daha sıfır vitesli senin dediğin gibi biraz daha sport cbr- cbf gibi
bir modele geçmek istiyorum artık kısa teker biraz bende bel ağrılarımı sandelye oturuşu otomatik oluşu manuel ilgilenememem.. artık geçiş yapmam gerektiğini hatırlatıyorr.. o yüzden rs serüvenimi severek ve istiyerek özleyerek belki bırakıcam gibii. alıcak arkadaşlarada tavsiyem ilk sürüş ilk
tecrübe ise çok ideal güzel bir şürüş verir.. hoş da görüntüsü cazip kılar..
yaveş yaveş gezerse başlangıç için rs lerimizz mükemmel bence....
kırmızı aşkına kırmızı olsun beş fazla olsunn .... iyi sürüşler......
kardes pek fazla giremıorm dun kayısı koptu motorun uzun yoldan gelıodum şans eseri ewe yakın biyerde koptu bugun servise bırakdım kayıs ---birde kece zarar görmus -) bu arada motorumu satıp fitesli tarzina gecmek ısdıyorum senın dediğin gibi rs serüvenimi severek ve istiyerek özleyerek belki bırakıcam ,istediğim fiyatlarda satarsam suan motor 11.700 km cok temız en önemlıisi günes görmemis ben 10.000 den sonra verm almaya basladım ama arık honda cbr 125r --yada ybr 2004 uzay almayı düşünüyorum ama ne alırsam rs yi ararım bu kesn kardes msj larını beklyorum bu kes kı uzun yolda gelısım düz yol 110 gördüm düzde...) yakıt 90-93 (km 90-115 asa düşmedi)
-
07 Ekim 2009, 20:39
Arkadaşlar 151 rs nin otomatik jiklesinin nasıl sökülüp değiştirileceğini bilen varmı? Tarif eden olursa memnun olurum.
Orhan KÖNİ
-
12 Ekim 2009, 19:04
otomatik jikle bagajın altında zaten değiyor bagajın altına illa görürsün kabloyu datakip edersen nasıl söküleceğini görürsün
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
12 Ekim 2009, 19:26
t.madde adlı üyeden alıntı
benim motoruma binip başka rs ye binen kişide diyo senin depo 10 tl ye fulleniyo diğer rs ler böle değil diye
bendeki rs de 10 liraya fulleniyor :D
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
-
15 Ekim 2009, 10:04
Kardeş 10 liraya nasıl doldurulur. anlamadım. 6 litre benzin deposu var. litresi 3,3 tl yani yaklaşık 20 tl ye doluyor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:53 AM ----------
Gençler,
ankarada en iyi mondial servis hangisi..?
Ayrıca kışda motoru yatıracağım neler yapmam lazım..
-
15 Ekim 2009, 10:13
bazen bende anlamıyorum doluyor depo 10-15 tl ye yani nerden geliyo bu benzin anlamıs değilm...
-
15 Ekim 2009, 16:20
Gençler,
Ankaradaki en düzgün mondial servisi hangisi veya var mı?
sizler bilirsiniz. Şu abinize yardım edin....
-
15 Ekim 2009, 16:50
151 rs
Iyi günler arkadaş varsa 151 rs kullanım kıtabcığını yayınlarmısın
-
15 Ekim 2009, 19:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler