ya arkadaşlar hic rs sinnin pistonunu değiştiren varmı ? kaça patlıyo bide istanbulda tamirci tavsiyesi.. lütfen....
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
ya arkadaşlar hic rs sinnin pistonunu değiştiren varmı ? kaça patlıyo bide istanbulda tamirci tavsiyesi.. lütfen....
pazartesi günü 151rs alacaktım neredeyse tüm bayilerle iletişime geçtim bu gün ankaradaki ön araştırma yaptım.hepsinde tek renk kalmış, kırmızı :( ve modellerin 2007 olduğunu söylüyorlar bana biraz fazla geldi neredeyse 3 yıllık motor :(
bilgisi olan, yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
mondialin kendi sayfasından iletişim kurmaya çalış varsa fabrika numarasını al ara
bugün karbüratörü temizlettim ayarını yaptırdım bakalım ne olucak görücez[/QUOTE]
hiç birşey değişmedi gene aynı şekilde yakmaya devam ediyorum çıldırıcam yaa
YA ARKADAŞIM SENİN DEPO KAÇ LİTRE ?[/QUOTE]
dostum bu nasıl bir soru rs topiğindeyiz seninki kaç lt ise onun kide o kadar farklılık yok hepsi aynı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------
dostum eğer motorlar sağlam bir yerde depolandıysa yani hergün tükkanın önüne konup tekrar içeri alınmadıysa fiyatıda uygunsa (yılına göre) yılı okadar önemli değil alınabilir yani demek istediğim 2007 den beri nerelerde stoklanmış bu motorlar
1 günlük erteleme söz konusu oldu motor işim salıya kaydı.
nasipse sabah 9-10 gibi kırmızı şeytanımı almak için yola koyuluyorum.
motor sürekli dükkanın içinde gürsus dostum 1-2 yıldır da yer değiştirdiğini görmedim. adamla git gel muhabbeti ilerlettim zaten
alırsn insallah da rahat rahat binersin ..
inşallah dostum sağol, yarın fotoğraflarıyla yanınızda olucam
sayılı zaman da geçmiyo yahu
dostum bu nasıl bir soru rs topiğindeyiz seninki kaç lt ise onun kide o kadar farklılık yok hepsi aynı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 PM ----------
dostum eğer motorlar sağlam bir yerde depolandıysa yani hergün tükkanın önüne konup tekrar içeri alınmadıysa fiyatıda uygunsa (yılına göre) yılı okadar önemli değil alınabilir yani demek istediğim 2007 den beri nerelerde stoklanmış bu motorlar [/QUOTE]
yooo farklılık var benim motorun deposu 4,5 litremi ne gerçekten bak kırmızının ortasında depoyu fullüyom en fazla 4 litre benzin alıyo kaç yerden benzin aldıysam aynı
Depolar standart 6 lt. Fakat gösterge kırmızıya geldiğinde içinde daha 1.5 litre benzin kalıyormuş.Kullanma kılavuzunda öyle yazıyor.
t.madde dostum bu nasıl bir tesbit yav kullanım kitapçığnadamı bi göz gezdirmedin kırmızıdayken 1,5 lt oluyor hadi yarım litresinide kırmızın yarısında diyorsun aynı hesap 5 litre oluyor ama depoyada zaten 6 litre koyulmaz motor sağa sola yattıkça atar depodan yanılgın onun için tamam ?
ilker hayırlı olsun arkadaşım nerde kaldı resimler bekliyoruz her pozunu
evet ibre kırmızıdayken depoda benzini gördüm ama 1.5 litre olduğunu sanmıyorum en fazla yarımlitre bence ve şöyle bişey var beim motor da depoyu fulledim mesela ilk yarım depoyla 2.yarım depodan daha fazla yol gittim yani depo yarım a düşünce ibre daha hızlı dibe iniyo yada şamandıra dibemi oturuyo acaba benzin azalınca?
Benim RS de ibre kırmızıya vurduğunda 1 litre gibi bi benzin kaldığına eminim.
okuduğumu anlıyorum benzin bitse bile kontağı açtığında kırmızının belirli bi seviyesine geliyo ama motor çalışmıyo ben kırmızının yarısında en fazla 4 litre benzin alıyo dedim genelde 3,8 litre alıyo hadi depo en fazla 5 litre benzin alsın diyelim 1,2 litre benzin nerde ? 1,2 litre benzin 2 km gitmeden bitermi bitmez 1,5 litre benzinle yani 5 tl lik benzinle 40 ila 50 km arası yol gidiyorum,,,oda depo dışında hortumlarda filan benzin oluyo bu nasıl yanılgı ?
benim motoruma binip başka rs ye binen kişide diyo senin depo 10 tl ye fulleniyo diğer rs ler böle değil diye
Byler mondialin siteini açmıyorda şuan fiyatlardan haberim yok 151 r nin fiyatı nedir acaba 2009 üretimiyle 2006-20007 modelleirnin arasında kaç para fiyat vardır yardımcı olucak warmı ??
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)