151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Ben ikinci el aldım 1.500 km deydi. Sıfırları 1.700-1.800 civarı. eminönünde falan 8 taksit yapıyolar hatat. Ben istanbuldayım fatihte.
rs lerin fiyatı mağazada 2047 tl ama sirkeci taraflarında taxit yapsalar dahi baya fark koyuyolar adamlar 2000tl lik motoru plaka falan hersey dahil 2500 tl ye cıkarıyor bnce anabayiden alın..
arkadaşlar arka lastiğim patladı çok taşlı yola girdim hızımda yüksekti fitil attırcam ama jantı nasıl sökebilirim arabanın bijon anahtarını denedim küçük geldi çok büyük üzerindeki somun tamirciye götürmek istemiyorum sökmeye 10 tl den aşşağı almaz fikriniz neler ?
herkese merhaba arkadaslar. sorunlarinizi okudumda benim yasadiklarima benzettim. oncelikle acemi85 kardesim, on diskteki rahatsiz edici sesten kastin eger tiz bir otme sesiyse-nadiren bazi rs ler yapiyor- ben zamaninda garantiden on diski degistirtmistim yamuk diye. fakat ses gecmedi. anladimki diskin janta temas ettigi noktada, belki boyadan kaynaklanan bir egim soz konusu. sanirim sorun bu. fazlada ustune gitmedim, alistim artik ayrica bu otme sesi ilginctir artik hosuma da gidiyor ayri bir hava verip dikkat cekiyor, bazen korna yerine geciyor. gursus kardesim benim servis sokme ve tamiri toplam 10 liraya yapmisti. ve sarfiyat, tabii ki cok hizli kullanip cok fren yapilirsa sarfiyat biraz daha artiyor. mesela 1lt ile 40 km yerine 30 km gibi. bu noktada kullanis tarzida onemli. neyse cok konustum, herkese sevgiler, saygilar.
ACEMİ85
Ön diskden ses geliorsa disk belkı yamuk felandır yamuk deyilsede diskı ıslat sabun sür ben denemedım ama yapanları görmüştüm sesi kesiyormuş diskten vııkk vvııkk diye ses gelenler yapıordu saygılar...
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
feyizolunda bazı kredi kartlarına peşin fiyatına 12 ay taksitle alınabiliyor yazıyor ve mondialin resmi sitesinde de garanti bankası kredisi peşin fiyatına 12 ay taksitle alınabiliyor yazıyor.
Acaba bayiilerde de peşin fiyatına taksitle alabilirmiyim ?
Birde bayii fiyatları nasıl tevsiye edilen satış fiyatının üzerinde mi yoksa altında ad satın alabiliyormuyuz ?
KRAL BEY, benim RS 151 130 km de yeni aldım. Ama kesmedi. Sana satayım. Hiç boşuna sıfır alma..
26 bındeyım park halınde araba carpmasından sonra rampada oldugu ıcın 3-4 takla attı motorum saglam bı granaj kalmadı bnde hepsini patlk göz dedıklerı granajdan yaptım gzl oldu.
motor kapıda arka janttan zincirli ıken cocukların oynaması ıle boya attı
arka fren lambası park lambası sınyaller ledlı
URL=http://img19.imageshack.us/i/dsci0004o.jpg/][/URL]
Kardeş napmışsın motora.
Bunu çinliler görse intihar ederdi.....
kardeş o göstergeler neyin nesi ya
Selam arkadaşlar bendede var 151 rs .Devamlı egsoz contasını yakıyor.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bağlantı Kelepçe contalarını diyorsan piyasa malı olanlar yanıyor..
bide egzosun dagılmış sanırım ıcı elyaflarını bı bak ıstersen elyaf al açmışken içinede biraz daha elyaf koy emınım gececektır
crazyx arkadaşım maaşallah 26 bin herkese nasip olmaz motor güzel ama bazı yerler abartı olmuş örneğin torpidodaki hoparlör kapaklarının rengi ve diğer yeşile boyadığın yerler biraz abartı tabiki sen beğendiysen sorun yok bu arada ledli stop u falan nasıl yaptığını biraz açıklarmısın çok güzel olmuş ...
ledlerle bırazda el becerısı ıle olabılen şeyler yeşil konusunda haklısın sıyaha cevırmeyı düşünüyorum gzl olurmu bide 26 o zamandı şuanda 26950 :Dyarın 2 gun ıcınde 28 bın olur heralde :D
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)