Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Ocak 2009, 19:15
bilgi maksadında yaziim dedim
motoru gecen sene sattıgım arkadas yanıma geldi 4 binde sattım 6 bin olmuş,
ve kayış kopmuş.. japon bi kayış takmış ama anlamıyor servis takmış şuan motorun gidişi değişmiş =)
Reklamlar
-
17 Ocak 2009, 19:22
-
21 Ocak 2009, 01:29
şaşmaz bakımlar her bınde yag degişimi (castrol) we bu sırada hava filtresi yıkama yaglama her 2bınde kayış degişimi iyi olsun kotu olsun (bando) balatalar falan kontrol edılır.
-
25 Ocak 2009, 17:39
crazyX adlı üyeden alıntı
şaşmaz bakımlar her bınde yag degişimi (castrol) we bu sırada hava filtresi yıkama yaglama her 2bınde kayış degişimi iyi olsun kotu olsun (bando) balatalar falan kontrol edılır.
sana helal olsun 2 bınde kayış degişim
-
25 Ocak 2009, 17:58
karpatkurdu adlı üyeden alıntı
sana helal olsun 2 bınde kayış degişim
hehe hakkatten ya 2 binde kayışmı değişir.hemde bando üzerindeki orjinali
zaten 5 bin rahat gider..
bu arada benim arka disk frenin kaliperi zangır zangır oynuyor şimdilik sorun
yokta ilerde iş açabilir ne yapmam gerekli ?
-
25 Ocak 2009, 23:18
2 bın ıyı bnce yolda kalmaktan iyidir bı resım cekemedımkı zaman bulup koyacam cevairin resimlerini
-
26 Ocak 2009, 23:57
ne saçmalıyorsunuz siz ya 2000 de kayış değiştir falan benim motor 21000 km de HİÇ BİR YÜRÜYEN AKSAMINI DEĞİŞTİRMEDİM NE BALATA NE KAYIS NE ÇEKİ BALATALARI NEDE LASTİK HERŞEYİ ORJİNAL DAHA KAYISI MERAK EDEREK SÖKTÜM KAPAĞI KAYISTA BİR SORUN VARMIDIR DİYE 20000 KM DE İKEN İLK GÜNKÜ GİBİ ALLAHA ŞÜKÜR HİÇ BİR SORUN YOK HİÇ BİR YERİNDE
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
27 Ocak 2009, 00:02
_PhOeNiX_ adlı üyeden alıntı
"gursus" aynaları değiştirmişsin inceleriyle,yakışmış.Kalınlar çok sorun çıkarıyor.Değiştiricem motoru ondan yapmıyorum değişiklik.16.000de benim motor.yürüyen aksam çok çabuk arızalanıyor.Motor kısmında sorun yok.
Saygılarımla...
evet dostum eğiştirdim tavsiye ederim daha şık ve daha kullanışlı bunlar
esneme payı oluyor kapıdan falan içeri sokarken .
ayrıca orjinalleri ışıklı falan hoşlanmıyorum
saygılar benden...
-
27 Ocak 2009, 01:11
ewet dostum sacmalıyorum bn artık 2bınde degiştirmeyecem her kontak actıgımda kayış degiştirecem sanada eskılerı werırım.
-
27 Ocak 2009, 13:35
teşekür ederim verirsende yalnız eğer öle bişi yapıyorsan hemen sat o motoru ben öyle motorun kusura bakma ağzına .......
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
27 Ocak 2009, 14:12
ewet dostum sacmalıyorum bn artık 2bınde degiştirmeyecem her kontak actıgımda kayış degiştirecem sanada eskılerı werırım.
kayış felan deiltirme koptugu yere kadar git koptugu yerde motorcuya git yada kendin tak yani böyle şeyleri düşünme milletin motoru kitliyor yolda kalıyor sende kayış kopsun yolda kal takma böyle şeyleri kafana.Ben sevmem yolda kalmayı felan dersen ara ara kntrol et böyle şeyleri düşünme allah kaza bela vermesin saygılar
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
-
27 Ocak 2009, 20:41
nıe kayış degiştirdigin için mı anlayamadım nıe agızına ........ diyon
daha hiç oyle bişey başıma gelmedı bı kere yolda kaldım oda beyın bozulmuş ondan
-
27 Ocak 2009, 21:26
nıe kayış degiştirdigin için mı anlayamadım nıe agızına ........ diyon
daha hiç oyle bişey başıma gelmedı bı kere yolda kaldım oda beyın bozulmuş ondan
aga adam motoru aldım alalı hiç kayış deyiştirmedim diyor sen her 2000de deiştiriyorum diyorsun her 2bin çok erken sen onu 5bin yap paşam daha iyi olur
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
-
27 Ocak 2009, 21:29
NNOOSS adlı üyeden alıntı
aga adam motoru aldım alalı hiç kayış deyiştirmedim diyor sen her 2000de deiştiriyorum diyorsun her 2bin çok erken sen onu 5bin yap paşam daha iyi olur
Tamam artık yeter kayış muhabbeti sıktı gerçekten isteyen istediği km de
değiştirir biraz paylaşım yapın resim falan ekleyin yaptıklarınızı paylaşın
sökücem valla motorumdan kayışı sizin yüzünüzden aa
-
27 Ocak 2009, 21:30
Kızdırmayın gürsu kardeşimi sen kayısı sökünce yerine zincir taktır gürsu
Benim geçenlerde canım sıkıldı gittim bi elektirikçiye 3 tane anahtar aldım.
Bir tanesini motorun önde yer varya içi ufak mazeme koymak için içer yarayan yer oranın içine monte ettım, motorun kontagının kablolarınından motorun elektirigik kablosundan ona bir kablo çıkardım ne işe yaracak dersenız motorun çalınmasını biraz önler kantagı motora taktınız motor çalışmıyor illa o alttaki dügmeye bsacaksınız onu acık duruma getireceksiniz.Diger 2 anahtarıda farın yantarafına dogru hem sagda hemde solda rüzgarlık gibi birşeyler varya oruya taktım motordaki bütün renkli ısıklar ordan acılıyor bizim burda polisler kızıyor renklı ısıklara, önceden ben kısaları açınca bütün renklı ısıklar yanıyordu artık öyle deil sadece kısa farlar yanıyor yandakı dügmeleri basınca diger renklı ısıklarda yanıyor canım sıkılıyordu gecen gün bunları yaptım bende
[B]31 L 6351[/B]
-
29 Ocak 2009, 03:03
yarın motorun çok işi war yaa bi turlu resım cekıp koyamadım bi koysam cevarımın resmını zaten çitf egzos,acık hava filtresi ve tesisatı gormuştunuz projeler saglam ama yavaş gıdıyo malum krız war ınşşah yaza kadar hersey bıtecek bide bana jant lazım orjınal jantlar 3,50*13 ınç bunun biraz daha geniş i ve kalını sanırım bı ark yapmıştı bunu burgman jantı falan dıyodu ama
-
29 Ocak 2009, 13:45
yarın motorun çok işi war yaa bi turlu resım cekıp koyamadım bi koysam cevarımın resmını zaten çitf egzos,acık hava filtresi ve tesisatı gormuştunuz projeler saglam ama yavaş gıdıyo malum krız war ınşşah yaza kadar hersey bıtecek bide bana jant lazım orjınal jantlar 3,50*13 ınç bunun biraz daha geniş i ve kalını sanırım bı ark yapmıştı bunu burgman jantı falan dıyodu ama
merak ettim resimleri bekliyorum dostum kolay gelsin sana çalışmanda bende bi
aralar açık hava filtresi düşünüyordum bulamayınca vazgeçtim biraz bilgi
verirsen iyi olur
NNOOSS adlı üyeden alıntı
Kızdırmayın gürsu kardeşimi sen kayısı sökünce yerine zincir taktır gürsu
Benim geçenlerde canım sıkıldı gittim bi elektirikçiye 3 tane anahtar aldım.
Bir tanesini motorun önde yer varya içi ufak mazeme koymak için içer yarayan yer oranın içine monte ettım, motorun kontagının kablolarınından motorun elektirigik kablosundan ona bir kablo çıkardım ne işe yaracak dersenız motorun çalınmasını biraz önler kantagı motora taktınız motor çalışmıyor illa o alttaki dügmeye bsacaksınız onu acık duruma getireceksiniz.Diger 2 anahtarıda farın yantarafına dogru hem sagda hemde solda rüzgarlık gibi birşeyler varya oruya taktım motordaki bütün renkli ısıklar ordan acılıyor bizim burda polisler kızıyor renklı ısıklara, önceden ben kısaları açınca bütün renklı ısıklar yanıyordu artık öyle deil sadece kısa farlar yanıyor yandakı dügmeleri basınca diger renklı ısıklarda yanıyor canım sıkılıyordu gecen gün bunları yaptım bende
zinciri sen taktırıyodun enson nosscum tam senin motora göre hem
-
29 Ocak 2009, 21:02
mondial diğerlerine göre daha kaliteli misal egzozlar asya yuki vs markalarda egzozlar daha değşik ama mondialde daha fazla çıkıo ses olrak.mondial diğer motorlara göre (mondiale benzeyen)daha iyi 151rs ise mükemmel gibi bişe bende kullanıyoum güzel arada bir sorun versede motor bu yani sorun normal
-
29 Ocak 2009, 21:42
baron_302 adlı üyeden alıntı
mondial diğerlerine göre daha kaliteli misal egzozlar asya yuki vs markalarda egzozlar daha değşik ama mondialde daha fazla çıkıo ses olrak.mondial diğer motorlara göre (mondiale benzeyen)daha iyi 151rs ise mükemmel gibi bişe bende kullanıyoum güzel arada bir sorun versede motor bu yani sorun normal
memlunsan sorun yok dostum
-
30 Ocak 2009, 00:31
gursus adlı üyeden alıntı
merak ettim resimleri bekliyorum dostum kolay gelsin sana çalışmanda bende bi
aralar açık hava filtresi düşünüyordum bulamayınca vazgeçtim biraz bilgi
verirsen iyi olur
zinciri sen taktırıyodun enson nosscum tam senin motora göre hem
guzel bişeyde sorun yer onemlı suya karşı korumak için butun gun ugraştım hortum falan aldım bagaja koydum falan problemlı oldu yarın tekrar yapacam bişey bakalım bu sefer nasıl olacak inş yarın cekerım resımerı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler