151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
saol bilgilerin için kaça? patlar bu işlem bana
arkadaşlar 151 rs mi yoksa 150 hs yi mi önerirsiniz HER YÖNÜYLE bilgi verirseniz sevinirim
saygılar.
bana göre 151 rs daha iyi 150 hs 151 rsdeki sorunların çözülmüş hali diyolar ama bence doğru değil 151 rs nin bir farkı arka frenin disk olması 151 rs daha sade bir motor bide silindir hacimlerinde ufak tefek farklılıklar var bunlar o kadar önemli değil 151 rs alırdım ben olsam...
rs hs aynı motor dış görünüşleri farklı rs daha sportif görünüşlü arka fren disk artık avantajmı dezavantajmı belli değil benim arka frenim daha sorun çıkartmadı ...
bikaç işte göstergelerinde farklılıklar var bunların dışında bi fark yok sen karar ver hs hiç kullanmadım...
servisler bu takım konuşmaları hak ettiklerini düşünmüyorum. Motorlarınız çin malı bi usta bu motorlara ne kadar ustalık yaparsa yapsın emeğinin karşılığını alamaz ve müşteriye hep ters düşer 151 rs malzeme kalitesi olarak çok iyi deil hızlı kasise girince bile cant patlıyo arka disk firen problemli daha bi çok şey sorunlu uzun lafın kısası bu paraya bu kadar motor.Bu yüzden motosiklet servisleri hakkında bu tip konuşmalar yanlış.Ben 8 ay hoda 50 cc today kullandım yağ ve benzinden başka hiç masraf yapmadım harika bi motordu diyeceğim şu 151 rs ile 50 lik today bi fiatına bakın.
[COLOR="Blue"][B][I]GÜNEŞİN BATTIĞI YERDE::gleam::[/I][/B][/COLOR]
herkesin motorunu nasıl kullandığını bilemeyiz değilmi benim arkadaşım 5 6 ay oldu motoru alalı daha bir şey olmamış cokda temiz kullanıyo üstelik cokda geziyo ama görün bakın 5 6 rs 151 kullanıcıları disk kırıldı orası burası kırıldı felan diyolar bunlar hemen olcak iş değil arkadaşlar ister 151 rs olsun ister 150 hs olsun bütün motorlarda sorun cıkabiir ama sen motora iyi bakmassan o sana ne yapsın bide gürsüs kardeşim senin km kaçda motorundan memnun musun
bn cede 151 rs derim bn çokk memnunum bi egzoz taktım dahada memnun oldum şimdi motor süper
hayırlı olsun kardeşim resimlerini koyarsan seviniriz
fotograflar bolumune ılk motorum dıye konu acmıştım rs cı kardeşlerım ıstersenız bi göz atın
motorumun resimleri::
içkısmı eksozun
güzelmiş kardeş motorun temiz kullanıyosun görünüşe göre kazasız belasız sürüşler
lastiğe fitil sokturursan öle olur söksene lastiği götür lastikçiye yaptır fitil sokturursan yeni lastik almak zoruunda kalıyorsun böle durumlardan buda sana ders olsun fitil lastiğin ömrünü bitiriyor
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
speedyy 26 Bos Laf Anlatma Bana Motorlara Nie Mana Buluyorsun Adama Tamir Edesin Die Veriyorsun Kırılacakmıs Dağılacakmıs Hiç Tınlamıyor Bile Adama Diyorsun Buna Ne Oldu Geldiğinde Kırıktı Hele Bide Utanmadan Ustalık Parası Alıyorlar Hak Ediyormusun Bu Parayı Bu Yaptığına Karşılık şerefsiz Biz Buna Para Veriyoruz Sana Dağıtasın Diyemi Veriyoruz Haksıymıyım Haksızsam Söle ?
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Arkadaslar bu motorun ön camını nerde bulabiliriz ?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)