Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Kasım 2008, 11:01
rialli motosiklet markası siteside var biliyorum nie siparişle ugraşıyorsun ki git bayilere sor güzünle gör fiyatını araştır öyle al bir sürü motor markası var yanı aynı janttan bulursun asya,monero,dorado,motoran vs vs vs bir sürü motorcular var sor bunun gibi yerlere araştır fiyatını cantıda gör gözünle en iyisi böyle bence
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
Reklamlar
-
02 Kasım 2008, 12:52
Arkadaşlar 2 gün önce (telafuz etmek istemiyorum amma bi uğursuzluktur gidiyor kendi hatamdan scooterı uçurdum, çalışır vaziyette üstünden inip çok hafif bayır olan biyerde önüne geçip geri geri biraz ittim, amacım kırık olan orta ayaklığının olmamasından dolayı tek ayaklığa yaslayıp bayırda kaymasını engellemekti, geri ittim, gaz elciğinin olduğu yerden yanına geçtim nasıl olduysa elim gaza bi yüklendi ön fireni sıktım arka freni tutamadan motor kendini attı, nası yapıştıysam gaz elciği bile elimde kaldı, hemen 5 metre önümde yol üstüne arkası dödnük park etmiş arabaya çarparak durdu motor, yoksa baya giderdi, kendini atarken yan attı zaten, ön takım dağıldı yani kaporta olarak far camı yan grenajlar filan kırıklar oldu fakat yine ucuz atlattık 3-5 bant böcekle sanki kaza yapmamış gibi duruma getirdim kısa sürede, fakat 1-2 kişinin yardımıyla yerden kaldırırken motoru gördüğümde eyvah dedim yani fakat Allah'tan pek eyvahlık birşey çıkmadı, havada güneşli ve açıktı havaydı, tek oan akü kutup başına giden kablolardan biri ile yine aynı yere bağlı sigorta kablosu kopmuştu, biraz uç açıp taktım motoru çalıştırdım yoluma devam.
Valla bu aralar ucuz atlatıyoruz, şuanda ön kaporta değiştirmeyi gereken bir durum yok biraz bantla düzgün tutturdum birbirine, fakat gelecek günler Allah hem benim hemde hepimizin yardımcısı olsun, geçmiş nerdeyse 5 ayda 5bin km yaptım nerelere gitmedim ne yollardan geçmedim ne çukurlara girmedim ustalıkla kullandıkta bu ara var bi uğursuzluk anlamadım.
-
02 Kasım 2008, 13:56
gecmiş olsun kardeşim dikkat et valla bir anlık şeyle ne olur neler motoru boşverde iyiki sen üstündeyken bir arabay veya başka bir yere çarpmadın allah korusun
-
02 Kasım 2008, 15:31
Motorun 2 günü şu anda bugün de baya gezdim. 20 liralık benzin almıştım depo boş gibiydi. heralde 22 liraya falan doluyormuş depo. 75 km yaptım şu an yarıda. heralde 150-160 km gider tam depo diye düşünüyorum.
Biraz az gibi geldi. Daha fazla gitmesi gerekmez mi? yeni diye olabilir mi?
Servis konusunda bir sorum var. Bütün başlığı okumaya çalışıyorum da...
Mondial servislerinin iyi olmadığından bahsedilmiş.
1. İstanbul Avrupa Yakasında bildiğiniz iyi bir mondial servisi var mı?
2. Sarıyer'deki Mondial servisi iyi midir? Bilen varsa söylesin lütfen. Ben ordan aldım da motoru...
3. 2 yıl süre içinde servisten başka bir yere götürürsen garantisi iptal olmuyor mu? Bunu kontrol ediyorlar mı?
-
02 Kasım 2008, 17:00
Itouch adlı üyeden alıntı
Motorun 2 günü şu anda bugün de baya gezdim. 20 liralık benzin almıştım depo boş gibiydi. heralde 22 liraya falan doluyormuş depo. 75 km yaptım şu an yarıda. heralde 150-160 km gider tam depo diye düşünüyorum.
Biraz az gibi geldi. Daha fazla gitmesi gerekmez mi? yeni diye olabilir mi?
Servis konusunda bir sorum var. Bütün başlığı okumaya çalışıyorum da...
Mondial servislerinin iyi olmadığından bahsedilmiş.
1. İstanbul Avrupa Yakasında bildiğiniz iyi bir mondial servisi var mı?
2. Sarıyer'deki Mondial servisi iyi midir? Bilen varsa söylesin lütfen. Ben ordan aldım da motoru...
3. 2 yıl süre içinde servisten başka bir yere götürürsen garantisi iptal olmuyor mu? Bunu kontrol ediyorlar mı?
kardeşim motorun mondial oldugunu anladım ama hangı model oldugunuda yazarsan ben ve diger arkadaşlar daha çok yardımcı oluruz servis işini ben hiç gitmedim servise bir defa onunden geçiyorken slm verdim bu motorun neresi garantılı dedim ben 150 hs var sadece motor kısını dedi motor kısmında da örnegin 30 parçanın 15 garantıye giriyor dedi granajlarda garantı felan yok dedi ben daha hiç servise gitmedim periyodik bakımlarını ben yapıyorum yagınıda degiştiriyorum zaten ufak tefek sorunlarda tanıdık motorcuya götürüyorum yola devam benim servisten beklentim yok garantıden düşsede motoru kaç sene kullanacan diyelim 3 sene zaten 3 senede garantı felan bitiyor sattıgında garantılı die satmayacaksın motoru zaten 3 sene içinde hor kullanırsan garantıde başa çıkamaz motorla motoruna temiz bak yag deiştir bakımlarını yap yoluna bak gerisini boş ver motorun yakıtıda kullanmana baglı kalkışlarda gazı köklersen su gibi benzin yakar motor son gazda gidersen gene çok yakar ben 3.50 ytl ile yanı bir litre benzinle 40 km çok rahat gidiyorum çogu zaman 40 km bile geçiyor anlayacagın iş sende bitiyor birazda
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
-
03 Kasım 2008, 00:48
NNOOSS çok teşekkür ederim. Çok faydalı oldu bu bilgiler. Son gaz gitme ihtimalim yok zaten şu anda. Rodajdayım. Kalkışlarda da daha dikkatli olacağım.
Bu arada bu başlık 151 RS. Ben de soldaki profilime yazdım zaten o model olduğunu. Görmedin sanırım.
Sen motor işinden anlıyorsın belli ki. Ama ben motordan hiç anlamam. Mecburen servise ya da başkasının yapacağı bakıma göbekten bağlıyım. Yoksa ben de götürmezdim sanırım.
-
03 Kasım 2008, 22:49
Itouch adlı üyeden alıntı
NNOOSS çok teşekkür ederim. Çok faydalı oldu bu bilgiler. Son gaz gitme ihtimalim yok zaten şu anda. Rodajdayım. Kalkışlarda da daha dikkatli olacağım.
Bu arada bu başlık 151 RS. Ben de soldaki profilime yazdım zaten o model olduğunu. Görmedin sanırım.
Sen motor işinden anlıyorsın belli ki. Ama ben motordan hiç anlamam. Mecburen servise ya da başkasının yapacağı bakıma göbekten bağlıyım. Yoksa ben de götürmezdim sanırım.
evet gördüm 150 rs yazdıgını ama başka yerde böyle yapma diye yani sen anlatırsın ama motoru ne oldugunu söylemezsin kimsede yardımcı olmaz ozman sana ondan sordum bu başlıgında 150 rs-rsı oldugunu biliyorum hatırlattıgın için saolbende fazla anlamam motordan sora sora göre göre birazda ögrenmek için ugraşıyorum ordan biraz biliyorum yarımcı olabildiysen ne mutlu bana kazasız belasız sürüşler dilerim saygılar
[B]31 L 6351[/B]
-
03 Kasım 2008, 23:20
selam arkadaşlar ben 2005 aralık ayında gidip bayiden bir 151 rs almıştım ve yaklaşık 3 yıldırda iyi kötü kullandım 55 - 60 bin km veya biraz daha fazla yol yaptım . km yi net söyleyemiyorum çünkü 9 - 10 ayda km halatım koptuğundan km saati çalışmadı.biz inşaat işleriyle uğraştığımızdan bazen araya 4 torba çimento atıp binip gittiğimiz oldu bazende onlarca tuğla vb şeyler yükleyip 2 kişi bindiğimiz oldu motor hiç yok demedi bi kez şase ortadan ikiye ayrıldı onuda kaynattırdım netice olarak ben bu rs ile bi pikap la yapacağım tüm işlerimi gördüm o zaman 24 ay taksitle herşey dahil 1900 liraya almıştım her kuruşu helal olsun geçen haftada motorumun artık ayrılma vaktinin geldiğini düşünerek 600 liraya sattım . arkadaşlar millet çin malı motorları beğenmez laf söyler kötü der adi der ben çok memnun kaldım elbetteki arıza verdi lastiği patladı bilmemne oldu ama her motorda olabileceğinden fazla asla değil ben son dönemlerde motor iyice dökülmeye başladığından 2- 3 ayda bir tamire sokup sağını solunu değiştirmek zorunda kalıyodum oda inanın 50 lirayı geçmiyodu bi sürü parçayla işçiliğiyle beraber ,neticede 151 rs benim çok işimi gördü satarkende bi şekilde ikinci eli var vede 2 hafta sürmeden satıldı umarım bu başlıktaki kullanıcı arkadaşlarımda memnun kalırlar .sevgiyle kalın...
-
04 Kasım 2008, 23:33
genel kullanmıyorum ama sevisler pek iç acıcı degıl işçilik olsun parca fiyatı olsun tavsiye etmıyorum yanıı kendı sahsı adıma tavsiye edebilirim ümraniye çakmakta iskının 2 arka sokagında hayalet motor
-
08 Kasım 2008, 18:42
sade ssenin dediğin servis pahalı olsa hepsi aynı şerefsizlerinn
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
10 Kasım 2008, 02:52
eger almadıysan tavsıye ederım ben de var 151 rs guzel motor arka fırende dısklı ayrı bı avantajı :D
-
10 Kasım 2008, 22:17
Sol aynam kırıldı dibindeki kaynaktan.neyse yarın yaptırıcam paylaşmak istedim kazasız belasız
[img]http://img124.imageshack.us/img124/7861/adszoo1.png[/img]
-
10 Kasım 2008, 23:57
monneon adlı üyeden alıntı
Sol aynam kırıldı
dibindeki kaynaktan.neyse yarın yaptırıcam
paylaşmak istedim
kazasız belasız
dostum merhaba; ne oldu motorun toplandımı kaza yapmıştın en son...
resimleri bekliyoruz.
-
11 Kasım 2008, 00:18
-
11 Kasım 2008, 00:41
kusura bakma dostum farketmemişim maaşallah kazasız belasız kullan
ledleride yine dizmişin
-
11 Kasım 2008, 01:05
Dizdikte az olmuştu.bugün sabahtan akşama tekrar uğraştık ekledik 6 tane daha =) resim ekliycem yanakları çekiyimde lastiklere...
-
11 Kasım 2008, 17:08
slm arkadaşlar yazın motor almayı düşnüyodum daaha öncede sölemiştim galiba daha erken alcam allah izin verirse mondıal rs 151 alcam daha yaşım 15 ama sürebiliceğime inanıyorum önemli olan zaten motorcu rurhudur die düşnüyorum herkese kazasız belalısız sürüşler diliyorum iyi günler...
-
11 Kasım 2008, 20:34
_PhOeNiX_ adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba...
Bugun arka jant-yağ-buji değiştirdim motorda kendine geldi ancak tüm elektrik sistemim gitti.Ne ateşleme,ne far ne sinyal...
Devir göstergesi fulleniyor,benzin göstergesi göstermiyor,ayak marşıyla çalıştırıyorum.ara ara kendine geliyor sinyaller..Buji değişikliğinden oldu sanıyorum.Ne yapmalıyım?Sanırım akü boşaldı..
bujı kablosu motor kapagına degıyor galıba bunun sonucunda şasi yapıyor motorunda şasi sorunu var bujıne bı bak yapamazsan servıse gıt yoksa tesısat yanar
-
11 Kasım 2008, 21:27
_PhOeNiX_ adlı üyeden alıntı
Nereye bakmam gerekiyor tam olarak?
arkadaşım şimdi bujıkablosunu takıp et motoru(kontagı) açarken veya motor çalışırken bır yerındenkıvılcım atar heee bu tamın belkıde başka yerlerden yapıyo sen bujıyı oynadıktan sonra yaptıgın için yazdım
-
13 Kasım 2008, 20:39
slm bişey sorcam ön farı boyadınmı ,isledinmi ? bn dede aynısı var yakışmış bn de yapıcam solersen eyer
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler