Kardeş linklere tekrar bakarmısın giriş yapıyorumda bulamıyorum.
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
bune ya kimse birşey yazmıyor
yan grenajları boyattırıyorum bakalım nasıl olcak yarın olur inşallah
herkese iyi akşamlar
ümranıye sanayıdekı ıskının ıkı arka sokagında hayalet motor war tavsiye ederım usta işini bılıyo
Türkiye'nin en çok satan modellerinden biri sanırım..
Ne kadar [B]basit[/B]; o kadar [B]iyi[/B]... ::139::
grenajlarım boyandı çok güzel oldular masmavide renkte aynen uydu kurumasını bekliyorum bitmiş halinin de resimlerini eklicem
fotoları eklersen bizde bakalım nasıl olmuş? biraz hayal ettim güzel olmuş gibi
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
gursus
zamanın varsa biraz anlat istersen nereleri boyattın neler yaptın motorda diş modifiye felan warmı performası arttıracak birşeyler yaptın mı nereler boyandı gibi işin yoksa şimdi zamanında varsa daha çok bilgilenmiş oluruz?
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
s.a. arkadaşlar.malumunuz bi süre önce kötü bi kaza yaptık =) şase düzeltildi-kaportalar yenilendi-far sinyal ayna mor ledler teyp zırt pırt derken motor toplandı evet ama değiştirmek istediğim şeyler var ama bi kaç şey öğrenmem lazım sayenizde tabi =) mesela ön amartisörleri nasıl alçaltabilirm? yaklaşık 5cm falan alçaltmak istiyorum.bilgisi olan varmı nasıl yapıldıığından.ve orj.hava filtresini değiştirebiliyomuyuz.istediğim şey çok azda olsa performans artışı.yakıt önemli değil...151rs'ci arkadaşlar yardım bekliyorum =)
merhaba herkese
arkadaşlar grenajlarımı boyatmıştım 1 haftadır onlarla uğraşıyorum çok güzel oldular orda sıkıntı yok ama ben kaza yaptığımda arkadaki demir yamulmuş ve arkada topcasenin takıldığı parça yukarı kalkmış stoplarla üst kapak arasındada boşluk oluşmuştu (( bahsettiğim açıklık burdaki linkte var sondan 2 . resim http://www.motosiklet.net/forum/tazi...za-yaptim.html ))
işte hazır grenajlarım boyanmışken onuda düzelteyim dedim ama olmuyor:D uğraştım bi gün iki gün en sonunda bu akşam bitirebildim nihayet oldu çok şükür ama akşama kadar uzadı iş .ceptelefonuda çekmiyo zaten ,pazar günü mutlaka resimlerini koyacam
ayrıca yapılan işlemleri söleyyeim grenajlar boyandı .angel halkalarım silikonluydu düşüp duruyolardı onlar söküldü ve farda delik açarak telle tutturuldu,arka fren müşürü değişti ,sinyal butanu bozuk olmamasına rağmen sertliği canımı sıkıyodu yenisini aldım çok hoş oldu yumuşacık :d , amortisörler paslanmıştı ince zımparayla pası temizlendi arka stop kırıktı yenisi takıldı ,ve daha biçok küçük ama görüntüyü bozan ıvır zıvırlar düzeltildi he birde grenajlar çıkmışken küflenen şase siyah sprey boyayla boyandı .. şimdilik bukadar ama eksiği daha çok yaptıkça paylaşıcam
valla öğrenci olarak yetişmeye çalışıyorum malum bu yıl bide öss var zamanım kaldıkça uğraşıyorum birazda ağırdan alıyorum ama uğraşmak çok keyif veriyo daha 1 kere servise gitti oda ilk aldığımda ..bu ayın 25 indede ehliyet sınavına giriyorum inşallah ehliyetimde aralıkta elimde olacak ...
şimdi sormak istediklerim egzoz manifoldu küflendi çok kötü görünüyo onu boyamak istiyorum ama bildiğiniz gibi ısınan bi parça ısıya dayanıklı boyalar falan varmı boyayacak bilginiz varmı?
arkadaşlar birde ben performans hava filtresi almak istiyorum
bunlar hoşuma gitti alıcam ama bi 38 mm olanı var birde 48 mm
hangisini almalıyım fikri olan varmı?
http://www.hepsiburada.com/simota-38...ctid=otm752304
http://www.hepsiburada.com/simota-48...ctid=otm752305
gursus
baya işler yapmıssın eline saglık linkteki hava filtrelerine baktım güzeller ama valla onlar hakkında bilgim yok diger arkadaşlar açıklarla sanırım motorda baya degişiklikler yapmıssın bır çok yer küflenmiş kaç kmdesin böyle şeyler oldu?
[B]31 L 6351[/B]
nnooss;
ya benim motorum şuan 2 binlerde ama motoru 2005 te almıştım ilk geldiğinde işte ehliyetim olmadığından binmiyordum birde kaza yapınca tam oldu o yüzden kullanmıyorum , bikaç sefer yağmur altında kaldı, birde brandası vardı üzerinde arabanından kesip biçip yapmıştık babamla sanırım o suyu içine alınca paslandırdı motorumu çok kötüydü görüntü ..
resimleri en kısa zamanda paylaşacam lütfen fikri olan arkadaşlar bana hava filtresi konusunda yardımcı olsun lütfen
saygılar
gursus
eline saglık güzel olmuş plakanı göremedim? var semi söktün? daha çok şükür çizik hasar yok olunca bende boyatırım kesin ne kara mal oluyor?
[B]31 L 6351[/B]
plakam var dostum olmazmı stop yatağını değiştirdim ötekinde takılı kullanmadığım için daha takmadım.
valla boyanan parçalar yan grenajlar arka tutunma demirinin üstündeki mavi plastik parça yani topcase takılan yer ve üst kapak hepsi 20 ytl ye mal oldu komşumuz oto boyacı beraber yaptık 10 ytl tuttu boya 10 ytlde işçilik boya danda bayağı arttı bi grenaj daha boyar yani bende rötuş için saklıyorum iyi oluyor...
baya ucuza mal olmus bizde bir oto boyamacı bir komşu bulalım şaka bir yana güzel olmuş orjınalınden daha güzel degişik bir hava vermiş motora elinize saglık
[B]31 L 6351[/B]
güzel olmus gürsu böle daha iyi zaten düz renk
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)