Bu Topici Baştan sona okudum çok keyifli ...
can sıkıntısına birebir her satırını okudum canım sıkıldıkca
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Bu Topici Baştan sona okudum çok keyifli ...
can sıkıntısına birebir her satırını okudum canım sıkıldıkca
[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/2083/fenerhe5.gif[/IMG]
benım 30 bine yaklaştı 1 motoru kıtledı okadar yagı kendım attıgım ıcın sonra elektronıok problemı cıkan bır motosiklet guzel hos ama elektrık sorunu ınsanı yolda bırakıyor kalıyorsun ben acıkcası 120 gelıyor tek kısı okadar basmıyor ama ibre oyle gosterıyor oda vardır 90 falan bilemıyorum artık bu 1561rs ler degişik oluyormus ıbrelerı bazıları dogru bazıları yanlıs.
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
dogru dıyorsun benden 30 ytl yag parası alıyorlardı 10 ytl hava fitresi içilik falan bana cok gelmeye basladı bende kendım castrol 10*40 scooter yagından atıyorum motorumun sesı bıle degıstı dıyebılırım 15 ytl alıyorum bana kar kalıyor hemde kalite ...
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
wallah ölee serisler berbat gerçi ben aldığımdan beri anladığım herşeyi kendi yaptım onun için ALLAHA şükür SORUN YOK HİÇ BİR PARÇASI DEĞİŞMEDİ 17300 km DEYİM AMA kışa doğru bir genel bakım yaptırmak istiyorum
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
aynen katılıyorum arkadaşıma
ikinci el aldım iyiki de öyle yapmışım çünkü öğrenene kadar hurdaya dönüo motor her düşüşte bi tarafı ya çatlıyor ye kırılıyor
geçenlerde de elektik tesisatını beynini kontağını ne varsa yakmışım servis kapalıydı pazar günü oto elktriğe verdim 350 ye patladı çok pişman oldum ama şemsiye gireceği yere girdi bi kere
cok hizli, cok seri bir motor 3 kisi gidolar gene yetisemiom pu motora
iyi bir secim tebrik ederim..
ben ramzeyi aldigim zaman mondial 151 yaninda duruyordu almadik nedense
almassan 151 cc yi binersin 125 cc ye..yazarsin userine de tek rakibim todey 50
valla arkadaşlar 21080 dayım ama allaha çok şükür sorun çıkarmadı yağ değişiyorum yetiyor oda mecburi artık ama en son 125 km gördüm dahasına çıkamadım kask kafamdan çıkıyordu
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
walllah bende 17500 km deyim ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR YOK BİR SORUN
DOSTA SELAM YOLA DEVAM
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
ben bu motoru seviyorum,kim ne derse desin.
1 hafta ayri kaldik -az daha uzerine kuma getirecektim( ybr 125 )- dayanamadim..basit bi hatasi varmis, tamir + genel bakim 75 ytl.
sozun ozu
ekonomik, rahat ,keyifli ,atik sahibine gore kisniyen
alimli kivrak , yerine sevemedigim sevgili motorum..
merhaba herkese ;
vallaha bende seviyorum rs mi.ehliyet gelsin 1,5 ay sonra dahada keyifli olacak herşey..
sormak istediğim birşey var arkadaşlar ben yazın yatırmıştım motoru ve sele altı yan grenajları bayağı çizmiştik, değiştirmek istemiyorum acaba birtek yan grenajı nekadara boyarlar burada ben sanayiye gittim sordum birkaç yere kimse uğraşmak istemiyor acaba nekadara boyarlar tek bir grenajı boyatan varmı aramızda hiç ?
manyaq151rs
abi valla ben ibresini yaptırdım motora ama biraz yokuş aşşagı 2 kişi 140 km hızı gördüm kafamda kask deyıl hiç bir yerimde hiçbir koruma yoktu şeytan aklıma girdi hadi taylan senin motorun yapar bu ipreyi dedi sen yaparsın dayanırsın dedi bende baştım 125cc 5 viteslı(mondial 125 agk ve kanuni 125 bretonu) motorları çok rahat geçtim yanlarından aynı kawasakı gibi geçiyordum ama motoru zor zoruna zaptediyordum motor çok kötü savruluyordu bir an göstergeye baktım ipre sonda biraz öyle gittim ve geri biraktım gözlerim kan çanagı gibiydi gözlerimde su kalmadı ben denedim kasksız hiçbir korumalık olmadan nasıl bir duygu oldugunu çok iyi biliyorum sakın denemeyin arkadaşlar şeytan aklıma girdi denedim öyle bir huyum yok ama oldu işte sag oldugum için şaşırıyorum motor virajlarda zaptetmak o kadar çok zorki o hızla ön tekere bir ufak taş gelse benden eser kalmazdı allah korudu valla siz siz olun böyle şeyler yapmayın benden söylemesi ben bu hızı yapabildigime göre exali0101 125km hız yapabilmesi baya iyi ben yokuş aşagı yaptım sanırım o düzde yaptı düzde yaptıysa motoru baya bakımlı bildigim kadarıyla motorunun bakımını hiç aksatmıyor ne olursa olsun aşırı hız hiç iyi deyil benimki aklıma böyle fikirler geldigi için sanırım exali0101 amacıda denemek içindir saygılar
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
az kaldı cıkacak motor resımlerı paylaşacam
4 Haziran 2008 Teslim alma Km 1700
30 Eylül 2008 Halen bende Km 5600
Ayda Ortalama 1000Km.
İlk aldığımdan buyana değişenler.
Marş motoru, 40YTL
Ayak altı yan kaportalar, 42YTL
Arka Balatalar, 10YTL
Ön tek lamba, 5YTL
Arka Stop Lambası, BEDAVA
Sele kilit mekanizması, 10YTL
2 Kere Yağ değişimi, 15YTL
Yakıt tüketimi km başına gazlı gidişte ortalama 150krş, 4000-5000rpm arası devirle ortalama 100krş.
Parça olarak bulamadığım tek şey marka etiketleri.
hocam sen ne yaptın yaw bizim arkadaşlar 17000'den fazla km'leri daha o kadar parça degiştirmediler sen biraz hormu kullanıyorsun?bizim banarli motoru essek gibi kullandım diyor odun taşıdım motorla babamla ben vardım motorun üzerinde diyor o bile bu kadar parça degiştirmedi sen ne yaptın böyle merak ettim valla?
En içten dileklerimle bayramınızı kutluyorum arkadaşlar
[B] Kaderinde Varsa Tecavüze Uğramak,Çırpınmayı Bırak Keyfine Bak [/B]OTURARAK ZAFERE ERİŞEN TEK CANLI TAVUKTUR
[B]31 L 6351[/B]
Yalan olmaz bizde, RÖTAR olur, yağmur çamur,bayram seyran, bu güne kaldı...
http://rapidshare.de/files/40643921/151RSSTICK.rar.html
http://rapidshare.de/files/40643921/151RSSTICK.rar.html
kolay gelsin..
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)