Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Kasım 2005, 05:24
arkadaslar bende hayırlısıyla bugun gıdıp odeme yapıcam. pazar gunu heralde motoru teslim alırım. veya en gec ptesi. siyah renk alıcam. yalnız bırsey soylemek ıstıyorum. egzosun ıcını bosalttırsam düz boru kalsa , guzel ses verırmı? ben motorda ses ararımda :D
Reklamlar
-
26 Kasım 2005, 09:24
motorinn inanmayacaksın ama babam bana danışmadan gitmiş 2.el honda kınetıc zoom zx almış daha motor u görmedim plaka çıkmış alma dememe rağmen almış ben de üniversitede kaldığım için ilgilenemedim motor 7.000 km çiziği bile yok diyor motor un int. resmi çok tipsiz ve 2 zamanlı çok sağlam motor ama rs in tipi yok işallah iyi bişey yapmışızdır.
-
26 Kasım 2005, 10:25
slm
herkese mrb lar . motorin kardeş ben de 151rs almayı düşünüyorum. ama motorda hiç anlamam . tavsiye edermisin ...hem bütçeme uygun fiyatlı. ama motoru nereye koyucam dışarı koyarsam çalmazlar mı . ne dersin.......byeeeeeeeeee
-
26 Kasım 2005, 11:14
koyacak yer çok önemli ben bulamadım.motoruda almadım
-
27 Kasım 2005, 00:19
egelim, Motorun hayırlı olsun! Resmin linkini verirsen bir bakarım.
Arkadaşlar bu gün motora alarm taktım.Çok güzel bişi.Motor konuşuyo şimdi,ingilizce hoşgeldin,stop edince de alarmı kur falan diyo.Uzaktan çalışıyo çok hoş bişeymiş yaa...50 ytl,soket hazır şak diye kendiniz takabilirsiniz..anahtarı da hoş ARN ninkinden de güzel; katlanıyo anahtarcıya yontturmak gerekiyo. resmi aşağıda:
[/img]
-
27 Kasım 2005, 00:55
güzelmiş valla hayırlı olsun....
-
27 Kasım 2005, 01:34
motorin cok guzel ya . nerde taktırdın. dehset olmuş. motorun simdi kumandadan çalışıyormu?
-
27 Kasım 2005, 01:37
-
27 Kasım 2005, 05:50
motorin dostuum naapıyorsun ölecen kalacan allah muafaza yapma bi resim için ula bide şu dallama otobüslerin yanından geçerken çekmişsin :leftfighter1: adamlar tam terörist.amman canım dikkatli olalım
-
27 Kasım 2005, 06:07
dikkat et arkadaşım yaa mazallah allah korusun başına bişey gelebilir aman dikkat
-
27 Kasım 2005, 11:15
motorin bence senin motor biraz fazla yakıyor,benim as150t'ye 10 ytl benzin alıyorum 135-140 km arası rahatlıklan yapabiliyorum,yani km'de 7,4-7,1 ( 74,000 tl - 71,000 tl) kuruş arası yakıyor. bence 9,16 kuruş fazla
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
-
27 Kasım 2005, 13:07
shadowofspirit, maylo87, dostlar sağolun beni düşündüğünüz için,haklısınız ama kimse bu motorla ilgili yorum yapmıyo ben de üstüme vazife almış gibi uğraşıyorum.Nerde bu motor sahipleri arkadaşlar onlardan da resimler izlenimler bekliyoruz.
kahraman34, Dostum sen çok iyi tüketim yapıyorsun.Nasıl kullanıyorsun yani üst limitlerde mi yoksa yarım gaz falan mı +kaç kilosun+kaç kmdesin(rodaj falan).Ben farkındaysan gazı sık açıyorum,ne varsa emdiriyorum.Bir de hesabını neye göre yapıyorsun?yani boş depoya mı 10 ytl benzin alıp tekrar benzin bitmeye kadar gidiyor musun?
Ben ilk depoyu doldurdum ağzına kadar,bir daha doldurduğumda 154 km 13,10 ytl,ikinci doldurmada 317 km 14,84 ytl aldı.Hesap bu şekilde olmalı bence.Ya da depo bitirilip,belli miktar koyup bir daha bitirilmelidir.Diğer hesaplamalar yanıltıcı olabilir.
-
27 Kasım 2005, 13:27
@motorinn
hayırlısıyla bende motoru carsamba gıbı teslım alıcam. şimdilik kapora bıraktım. ptesi vekaletname nufus cuzdanı fotokopisi vs, hazır edip vericem. carsamba motoru alırsın dedıler. siyah aldım ben. kırmızı yoktu. ki zaten cok onemli değil rengi.
birde sana bişey dicem. sen neden servis için goztepeye gıdıyorsun. yazık gunah yaktıgın benzine , verdiğin uraşa.. kavacıkta mondial bayisi tuana motor var. hem servis hem satış. iyi gunler ;)
-
27 Kasım 2005, 13:38
Mel-a-ku, Oraya motor almadan iki kez gittim şartları vb. öğrenmeye.Plaka çıkarmadan motoru vermem dedi? Burdan başta kaybetti.Her karta vade yapamıyordu.Bir de müşteriye davranışı hoşuma gitmedi.Servis hakkında da pek olumlu şeyler duymadım eşten dosttan ben de başka yerleri tercih ediyorum bu yüzden.
-
27 Kasım 2005, 14:48
slm
herkese mrblar motorin kardeş alarmın hayırlı olsun .. anahtarın da çok hoş gerçekten. motorunu nereye bırakıyorsun. bende alıcam da . evimizin karşısında kapalı otopark var ama aylık 50 ytl istedi. bende kapının önüne bırakmayı düşünüyorum . sen nereye bırakıyosun .. bütün 151rs satın alan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. byeee
-
27 Kasım 2005, 23:17
-
28 Kasım 2005, 02:44
musti5257,motor için yerim müsait
uzzy,RSİ de renkler düz mü,çıkarmalar var mı?Siyah çok karizma olur bence.
Arkadaşlar alar konusunda yeni bişey daha keşfettim ; motor sinyal verince de konuşuyo sola dönerken<<be careful turn on left>> diyo sağa da <<...right>>.Acaip hoşuma gitti bazı motorlarda vardı eskiden sinyal verince viyyyk viyyyk öterdi.Amaç motor sol atıyo şeklini bozma gibisinden uyarı için.Bu da polis sireni gibi konuşuyo ben utandım ilkten ama gerekli bişey bence.Bi de kontağı açınca welcome ..motora.. diyo anlıyamadım ne dediğini.Baya ilgi çekiyo (Meraklısı için güzel bişey).Kontağı kapatınca da alarmı kur gibi bişey.İsterseniz bu sesli konuşmayı iptal için ayrı bir hoparlör var fişini çıkartabiliyosunuz.
-
28 Kasım 2005, 11:15
-
28 Kasım 2005, 17:07
Team 106 GTI, Dostum alarmı Sirkeci piyasasından da bulabilirsin.Hepsi genellikle standart.Benimkinin markasını şimdi hatırlayamadım, eve gidince bakar yazarım.Alırken içinde kırmızı yuvarlak bir hoparlörden başka ikinci yuvarlak bir hoparlör varsa o da konuşuyo demektir.Anahtarları da muhtelif oluyo,bazılarının anahtarı katlanmıyo,bazıları da anahtarsız oluyo,Benimkinden hariç marka safebet var bildiğim.Takmaya bazıları para almıyo.Benim önce baktığım yerde iki tip vardı,biri 60,diğeri 75 takma dahil.Benim alarm 50 ytl takmaya 50 ytl istemiştiler ancak takmak için özel bir hüner gerekmiyor,soket hazır takıyorsun diğer parçaların da altında iki taraflı yapışkan bant var, müsait yere yapıştırıyorsun.,
Ancak yine de farklı modeller için üretilenler olabilir.Bunları uydurmak için biraz oto elk.bilgin olması gerekir.Yoksa biryerlere zarar verebilirsin.
Benimki ile motoru uzaktan çalıştırabiliyorsun,anahtarla açmış olsan bile stop edebiliyorsun.Zaten takriben 5 dakika sonra otomatik stop ediyor. 3 hassasiyet ayarı var.Dokununca virkaç kere viyaklıyor,4lüleri yakıyor,10 sn içinde bir daha dokunursan yırtıyor o zaman.Alarm açıkken anahtarla kontak açılırsa bağırıyor,alarm devre dışıyken kontak açınca welcome.... diyor ,kapatınca alarmı unutma gibisinden bişey diyor,dönüşlerde de aman dikkat dostum gibi bişey söylüyor
Off bayağı uzun yazdık yaaa,neyse başka soran da olmaz herhalde...
-
28 Kasım 2005, 17:08
motor 2,500 km'de- gazı normal veriyorum 80-90 km arası - kilom 80 - motor deposu boşken 10 ytl alıyorum tekrar boşalıncaya kadar,tabi tam boşalmıyorda az bi şey kalıyor 3-5 km gidecek kadar, benzin harcamasından acayip memnunum.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler