arkadaşlar 151 rs nın guçu meydanda vascoo arkadaşımızın gezısı tam 700 km surdu tebrık etmek lazım (marmok)
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
arkadaşlar 151 rs nın guçu meydanda vascoo arkadaşımızın gezısı tam 700 km surdu tebrık etmek lazım (marmok)
GNK 3-ruhsat için 200 ytl istiolar kendim yaparsam 80 ytl ye çıkarmışım doorumu?
Ben de aldıgım yerden almadım ruhsatı 80 ytl ye cıktım.120ytl cebe atıolar....
s.a abilerim kardeşlerim ben 150 zc alacağım 15 gün sonra şimdiden hazırlık yapmaya başladımda ben zc ye kolon hoparlör v.s koymayı playlıyorum nereye koyabilirim bizim topicde sizi methetdiler bir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim A.e.o
usta bende düşündümde üstüne oturcaz ses çıkarmı ordan tekerle sele arasındaki boşluğu düşündüm orasıda motor yaylanırken ezilir arada motoru bir inceleseniz de fikir verseniz
http://www.mondialmotor.com.tr/MONDI...ex/Page-2.html
sen korkma ezılmezde sen en ıyı batuhan 41 gıbı yap başkada olmaz yaa torbıdo yada arkaya çanta takıcan
güzel motor dostum hayırlı olsun şimdiden gösterişli bayağı ama egzoz u biraz tipsiz onuda zc topiğinde açtırıp egzoz ucu kaynattıranlar vardı sanrım sky_ yapmıştı öle yaptırırsan güzel olur hiç zc sürme fırsatım olmadı ama rs yi sorarsan 3 kişiyle bile bayırı çok rahat çıkar seridir ve 120 falan rahat görür benden bukadar tabi yağını kaliteli koymalı bujisinide ngk falan taktırırsan daha iyi olur
saygılarımla...
motorum 14500 km yi geçti ALLAHA ŞÜKÜR bir arıza yokkk hiç bir parçasıda değişmedi bugüne kadar
peki batuhan gibi yatırsam kaça mal olur birde ses çıkış gücü ne kadar ?
müzik sistemini 100ytl civarlarına halledersin.motoru baya kendine getirdim deistirdim parcaları(akü dahil).bi koltuk kaldı.onu da köpegim parcalamıstı:D son hali http://img60.imageshack.us/my.php?im...2006664je9.jpg
ses ne kadar çıkarıyo bide kıçın titremiyo mu
evet dostum haklısın onun performans egzozu olduğunu biliyorum hatta salyangoz diye geçiyor ama bu performans içi mondial için geçerli değil sadece görüntü amaçlı açtırmak şart değil ama bunun çıkışı çok dar uyumlu başka bir egzoz takılsa daha iyi verim elde edilmiş olur yanlış anlaşılma olmasın sadece mondial için konuşuyorum yakıtı artırır doğru
haydi rs ciler biraz resim ekleyelim
ben sattım kurtuldum motoru arkadaşlar darısı başınıza =) merak edenlere 1,300 ytl ye sattım 4000 km' de
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hayırlı olsun baklaım darısı bizim başımıza walla sanayıden cıkamadım dahaya aldımdıgımdan berı haftaya sanayıye gıdıp taktıgı üst silindir kapagını degiştirecek bozuk cıktı gaz kolu cok sert ellerım sıstı 70 km de offf offff nedır bızım basımıza gelen şeyler çin çan çun...
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
amin
ama sana bişi diyimmi bana sadece üst kapaktan contadan yağ atmak ve regülatörün bozulup bütün ampulleri ve göstergeyi eritmesinden başka bi zararı olmadı
olmucak diyede bi garanti vermedi :D kurtuldum valla ama motorsuz kaldım :( çıplak gibi hissediyorum kendimi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
hadı hayırlısı vascoo erhan abı unutma bızı Gürsözüm motorun maşallah tertemız ALLAH kaza bela vermesın sen aynalarımı degıştın eskı aynararı daha ıyıdı
mondıal servisine goturdum motoru
hava filtresı degişecek dedım ve yanındakı sungerlarda
hava hortumu yırtıktı oda degişsin dedım
aynalar degişsisn dedım
arka sınyal lambaları
yan akıtıyo dedım tamam dedıler yarın gel
yarın oldu gıttım almaya motoru
parayı werdım anahtarı aldım yandakı bakkaldan sigara alam dedım gırdım cıktım bide baktımkı motora
1-ışıklar çalışmıyo
2-sınyal lamları sag sol parası werdım sadece sol degişmiş
3-hava ortumu degişmemiş ama parasını werdım
4-aynalardakı ısıkları baglanmamış ve kablolar kokunden kesılmış
5-aynalardakı lastıklerı biri yenı digerı eskını takmışlar
6-yag kaçması ıle ılıgı sorunda contası degişmedıgı halde para alındı,
hemen ıtıraz ettım tabıkı yapılmayanların parası gerı aldım
bn bu saatte sonra bi daha servise gidermıyım eniştem motorcu olmasına rahmen servis işin uzmanıdır dedım gittim bin pişman oldum
sağol dostum ben kaza geçirdim aynalar falan kırıldı bide ışıklı mışıklı sade olsun istedim bunlarda hoşuma gitti aldım
caryzx vallaha böylelerine gitmemek lazım yazık vallaha sorunsuz motoru bile bozar bunlar servisler çok önemli mondial nekadar dandik olsada kaliteli bir servise gitmek daha iyi olur
saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)