muratt arkadaşım boyanın kalipere hiç bir zararı yok çünkü balataları farklı bi parça frenleri sökersen görüceksin.
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
muratt arkadaşım boyanın kalipere hiç bir zararı yok çünkü balataları farklı bi parça frenleri sökersen görüceksin.
kopmle elektrik tesisatı patladı bugun benım motorun :s devır göstergesinin ordan bi kıvılcımlar bi duman eridi devir göstergesi plastiği :S ne biçim motor anlamadım.. regulatorden kaynaklanan arıza yuzunden fazla elektırık geldı kablolar yandı butun farlar ampuller yandı.. hadi hayırlısı bakalım hangi parca garantiye girecek :S
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar,ben motorun iki anahtarını da kaybettim!bu saatte servis te kapalı!napacağım şimdi?
http://www.otmmarket.com/index.php?p...1187&kn=151+RS
bu siteden alışveriş yapan oldumu güvenilirmi ?en ince civatasına kadar bulunuyor
Arkadaşlar bende rs 151 kullanıyorum ama servisten pek memnun kalmadım, geçen gün komple açtım motoru gördüğüm tüm vidaları falan sıktım bazı vidalar 2 tur kadar döndü,hava filitresini yeni taktım yağını kontrol ettiğimde baya kirlenmiş olduğunu farkettim.Bu castrol un 1 litrelik yağından aldım yarın motora koymayı düşünüyorum.Bu motorlarda yağ filitresi varmı ? yani motor yağı değişiminde onuda değişmek gerekiyormu ? Yağ değiştirdiğimde alttaki contayıda değişmem gereklimi ? Birde bu buji yi değiştirmelimiyim bazı arkadaşlar bujiyi kesin değiştir diyorlar motor 800 km de...
selamlar olsun hepinize.yine ben geldim.rahatımı sevdiğimden fazla ugrayamadım buralara.saolsun yavru beni yolda bırakmadı bu zamana kadar.yalnız arada stop ediyo. 1000 devirin altına düşünce.anlayamadım. su an 1100 km deyim.
Motorun stop etmesi rölanti ayarından sanırım benimki hiç yapmadı,birde yağını kontrol et bu castrolun yağını koyunca ciddi fark etti motor kesinlikle deneyin.Birde bazı arkadaşlar düz yolda 80 km ye zor geliyor demişler ben 100 km çok rahat çıkıyorum üstelik neredeyse 100 kg yim Servisteki arkadaş gaz kolunun oradan bir ayar yaptı ondan sonra gaz daha açıldı oraya bir baktırın çünkü 100 km hızla mutlaka gitmesi lazım...
izcade gibi bende kaliperleri boyamayı düşünüyorum mavi renk motor sizce kırmızı dışında hangi renk daha hoş olur?
arkadaşlar motorumu satmayı dusunuyorum.
berbat motor ya kızmayın ciddi sölüyorum. bunu alacağınıza neredeyse aynı paraya kymco agility alırsın
gursus arkadaşım altın sarısı rengi var metalik renk simli o çok yakışır. Bu arada arkadaşlar A-1 ile A-2 ehliyeti arasındaki fark nedir?
sağol gursus benim A-2 ehliytim var ama ben farkını öğrenmek istemiştim yani A-1 ehliyeti olan biri kaç cc ye kadar motor kullanabiliyor? Bu arada motorumu satmaya karar verdim, ilanıma satılık böölümünden bakabilirsiniz.
onu bende bilmiyorum arkadaşlar motor yağı almaya gittim castrol scooter power 4t alcaktım yokmuş castrol magnatec vardı arabalar içindir motora zarar verir diye almadım bi yerde konusu geçmişti alıyımmı sizce magnatec?
castrolun motorlar için urettiği yag var ben ondan kullanıyorum castrolun sitesine girersen daha detaylı bilgi alabilirsin
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)