Selam Magasa,
satmamin sebebi kesinlikle menuniyetsizlik deyil, tam tersi Mondial ve ucuz cinli muhabettinden etkilenip de korka korka aldim ve beni scooterin rahatligi, cekisi ve hizi ile cok etkildedi. Fakat onu artik hic kulanmaz oldum ve o buruk basi bükük "beni yollara vuuur" deyisine dayanamayip satmaya karar verdim.
Motora basliyacak bir arkadas icin iki haftadir bir RS ariyoruz o 900 Ytl den fazla vermek istemiyor bende fiyatan düsemiyorum. Adam almis motoru kulanmis 8 - 10 bin kilometre ama hic mi hic bakmamis, masraf etmemis... belliki alana 1001 sorun cikarticak, servisle ugrasacak, aldi motoru kulanamaiyacak. onunla benim motorum ayni fiyat olmamali, hem neden düseyim motoruma cok masraf ettim, tüm baslangic hastaliklarini giderdim, yeni kayis, yeni marsmotoru, yeni benzinflitersi, yeni havaflitesi, yeni buji, yepyeni Dunlop lastikler ve her 1000 km temiz yag... Bu masraf 200 YTL nin birkac kati ve ben bunu harcadim, alan birdaha harcimiyacak.
Yaklasik 10 tane Scooter baktik 750 ila 1000 ytl arasi Hepsi ama hepsini sollar gecer hem granajin temizligi hemde motorun ve kayisin durumu ile.
Bir sürü Hediyesi ile tertemiz ve bakimli haliyle 1200 YTL istiyorum.