100 km gider..................
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
100 km gider..................
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
motoru kullanım şartlarına bağlı.tam gaz yada yokuş yukarı veya iki kişi kullanırsan baya yakar.normal kullanırsan bi depo benzinle ortalama 200 km yol geçebilirsin.ama rodajda olduğun için ilk 1000-1500 km biraz daha fazla yakacaktır.bu tüm araçlar için geçerlidir.parçaların birbirine uyum süreci otomobillerde bile böle.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
selam herkese;
bugün hava filtresine baktım ve filtrenin içinde macun gibi dipte bir parçanın kopmak üzere olduğunu gördüm tehlike yaratabilir gibime geldi ne yapmalıyım değiştireyimmi?
sünger koyma içinde sünger arıyorum
selam rahatını seven arkadaşlar...dün akşam kara şimşeğime bindim sürdüm, gezdim dolaştım...yalnız ön tekerden çok az da olsa bi gıcırdama hissettim.bu sabah gelirken ise hiç bişey yoktu...önemli bişey olmasa gerek diye düşünüyorum...bi de kaskıma kırmızı,mavi,sarı ve yeşil ampul taktım..çok manyak oldu.gece süper görünüyo..en kısa zamanda fotOsunu koyucam inşallah garanti dışı kalmaz kaskım
ARKADAŞLAR ARADA SIRADA DA OLSA TOPİĞE UGRAYIN...BU TOPİK BÖYLE GİTMEZ... KİMSE UĞRAMIYO??? KİMSE YOK MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU U???
o gıcırdama bendede geliyor balatalar yeni olduğu için..
bence takılırken gevşek bırakmışlardır sarsıntıdan da soketinden çıkmıştır
yada ; suyla temase etmiştir bendede motoru yıkadığımda sinyaller yanmadığı halde dörtlüler yanıyomuş gibi ses yapıyo fakat kuruyunca geçiyo belki seninkide kuruyunca geçer .
kaska gelince evet kaskın garanti dışı kaldı
gursus kardeş öncelikle bilgilerin için tşk...motorda sinyaller hariç bütün lambalar yanıyo??aldıgımda sinyalleri yakmıtsım gayet iyi yanıyodu. ne olsuyda kardan sonra oldu... bugun götürcem servise, para alıcaklarını söylediler??* sizce ne yapmalıyım??*kendim yaparım aslında....
bence kendin bak serviste öyle abartılı bi para almaz ama açmış olursun zamanın varsa daha iyi olur deneyimde artar ama ordaki parça bozulduysa onu servisten temin edebilirsin.
not: mondialin sitesinden parça fiyatlarına bak ve servisin istediği fiyatla karşılaştır böylece kazık yiyip yemediğini anlarsın
İhtiyacı olan arkadaş varsa elimde Mondial 151 RS'in arka diski mevcut. (sıfır)
Başka bir iş için kullanacaktım ama iş aklıma yatmayınca hiç ellemedim.
İlgilenen olursa özelden irtibata geçebilir.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
asıl sen biraz dövün kardeş.Ben benim motora 20 ytl lık benzin katsam 300 u rahat deviririm.ideal kullanırsam 1 lt ile yaklaşık 43,45 km arası oynuyor.
Balatadaki gıcırdama ilk kurulumdan kaynaklanmış olabilir.İlk bakımda ayarlanır diye tahmin ediyorum.Bu arada motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.6.3 lt düz hesap 6 desek motorun 1 lt ile 20 22 km civarı gider şu aralar . 130 140 km diye tahmin ediyorum.uçuyo motor demişsin yerinde olsam hiç zorlamazdım motoru.
Bu arada beyler ön sinyal kutularına ve arka sinyallerin yanına beyaz led taktım çok hoş oldu.İşcilik bana ait toplam maliyet 6 ytl.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
valla benim motor 15 bin km de 3 ytl attırıyom ancak 30 km gidiyor ayarları temız her bakımna giderim şimdi fotoyu koysam yenımı aldın dersin her bakımdan :D
475km te motorum bi benım mı 200 kurus yakıo yani :S daha ılk bakıma gitcem
20 ytl ye 100 km yapıo
ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM İTİBARİYLE İLK KAZA MI YAPMIŞ BULUNMAKTAYIM...MOTORUM YERE DÜŞTÜĞÜNDE İÇİMİN NASIL SIZLADIĞINI BİLEMEZSİNİZ ...LAVUGUN TEKİ YOLA ÇÖP ATMIŞ TABİ İÇİNDE NE VAR BİLMİYORUMMOTORUM ALLAHTAN BENİ Bİ KENARA ATTI DA ALTINDA KALMADIM.MOTORDA ÇOK HAFİF Bİ ÇİZİK VAR..AMA GENEDE İÇİM CIZZZZZ ETTİ.SONRA BENDE BASTIM GİTTİM(KÜFÜR EDE EDE)
10 YTL LİK BENZİNLE 53 KM YOL GİTMİŞİM ARKADAŞLAR...BU ÇOK DİİİL Mİ?????
"bende gomoto vardı sizin motorun kopyası 6lt deposunu full yapardım 300km yol yapardı hız da90 ı geçmezdi durmadan sorun çıkarıyodu sattım kurtuldum şimdi cruiser alıcam inşallah.
arkadaşlar motoru ilk aldıgımda 10 ytl lik benzin koymustum ibre full gösteriyodu..dun benzinim bitti aynı paraya(10 ylt) doldurdum bu sefer ibre "E" ye çok yakın bi yerde duruyo??? benzinciye gittim söyledim deponun hemen hemen yarısının dolu oldugunu söyledi ve ispatladılar da ...şimdi diyorum ki benim gösterge nanayı yedi mi??? servise götürsem mi diyorum???acil cevap yazarsanız sevinirim arkadaşlar....
motoru ılk aldıgın tarıh ne zaman ki benzının fıyatından haberın varmı senın 10 ytl ye kac lıtre doluo
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)