151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
saolun arkadaşlar ....
ben bayiyle konuştum ellerinde 2007 model kalmamıs..bu aldıgım motor 2008 çıkışlı...yeni parti anlıcanız...akşam üzeri alıyorum...kara şimşeğimi... allah herkese nasip etsin..ben bu motorlarla neler yapabileceğimi biliyorum ve onun için tercih ettim arkadaşlar... darısı sizlerin başına... çin falan ama beni hayli uçurur bu melet... he bide arkadaşlar buraya resim nasıl konuluyo bi izah etseniz... sitede yeniyim de...sizlere kara şimşeğimin bir kaç fotosunu göstermek isterim diye düşündüm...
sanki ben alıyorum yazdıklarını okuyunca heyecanlandım neyse sitede veya google a yaz çıkar ama ben yinede söliyim imageshack.us/ adlı siteye gir ordan gözat yazan yere tıkla açılan pencerede eklemek istediğin resmi pc nden bul daha sonra host it e tıkla linkler geldiktn sonra en alttaki linki kopyala mesaj eklerkende resim ekle kısmına yapıştır biraz karışık ama resimli anlatımlar falan var arama yaptır kolay gelsin
ellerine saglik cok güzel söylemisin.
Bu ara GARANTI gercekten ince bir konu, neyin garantiye girip girmedigi Itahlaci firma ve de Itahlat kanunlarinca belirlenmis ve her firmanin ve servisin icinde görünen bir yerde asili olmalidir.
teoride
siz tabii bunu internetten basip yaninizda götürebilir yada "abi su garanti levhasi/bilgileri nerde" diye sorabilirsiniz.
yani garantiye giriyor veya girmiyor derdi cözüldu gelelim "fakat bu sorun kulanici hatasindandir" sorununa.....
iste bu %50 bilgi diyer %50 ise ikna gücünüze kaliyor ve "ukala olmadan bilgili olmak" kombinasyonu simdiye kadar bende diyerlerine nazaran daha basarili oluyor
all you need is love
ozaman biraz paylaşım yapalım belki uğrayan olur yazın reklamcıda yaptırdığım kareleri mi desem damamı desem neyse kendi amatör çalışmalarım sonucu yapıştırdım
nasıl?
Güzel olmus, ellerine saglik, motorda gicir gicir kac kilometrede demsitin sen bu motora?
all you need is love
sağol teşekkür ederim sevindim evet söktüm zaten ayaktan daha hiç çalışmadı nabalım kullandığım zamanlarda her oturan ona bastığında uyuz oluyodum çıkardım bende o sol frenin sebebi müşür mü ne diyolar levyenin dibinde çıt çıt diye sesi çıkaran parça o takılı kalıyodur. ona bi bak tahminim oradan geliyodur
arkadaşlar bugun motoru çıkartıyorum kısmetse hemen fotolarını çekicem ve sizlerle paylaşıcam.. içimde muhteşem bi heyecan var ... çünkü bu benim ilk göz ağrım olucak....
bende öyle tahmin ettim ama fazla rahatsızlık vermıyor zaten sımdı sokup ugrasamıcam sogukta ehlıyetı aldım daha dogrusu dosyayı aldım hazır pazartesi trafik şubeye gidip çıkarttıracam allah izin verirse.. parayıda ayarladık bakalım ne kadar gidicek zam gelmiş diyorlar
bugunde dukkanın karsısına bir yarıs motoru geldıı of alllahım off heyecanlandım hemen dısarı cıktım abı dedım ne kadar bu 20 mılyar dedı dedım kask ne abi heletmi helvetmi ne marka 1,500 ytl ye almıs yaaaa harika camı falan montu zaten full sırtlık mırtlık adam tam tekmil berbere gelmiş adam bi basladı soyunmaya soyun allah soyun bitmıo :D:D:D adam zırh gibi kusanmıs zaten takla atsa bile kesın hiç bişi olmaz adama :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
her yönden çekicem fotosunu merak etmeyin arkadaşlar.... ama önce binmesini bi öğreneyim..avuda kalkarak çekicem pozları :d:d
Arkadaşlar bu rs 151 den ben memnunum çok arakadaşda sorunlu falan çıkmış acaba bu motorların birleşmesinden fark edermi çünkü bunlar kutular halinde geliyor ve servislerde birleştiriliyor kendim bizzat şahit oldum izledim.Benim motor bu kadar kötü olsa Ankarada ki mondial servisi motoru bana sat diye neden tuturuyo ? Bakıyorum biryeride bozulmadı ayrıca heryerini söküp bakımını yapıyorum günlük sürekli trafiktede kullanmıyorum daha çok hobi amaçlı ama ne yalan söyliyim memnunum
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)