151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
151 RSİ hakkında pek birşey yazıLmamış. piyasadanmı kaLktı bu motor acaba ? Almayı düşünüyorumda ne dersiniz ?
RSI Valla hiç görmedim sahip olan varmı. Birde motorunda herhangi bir değişiklik yapan varmı görsel olarak, yapan varsa resimlerini koysunda bi bakalım.
ya ben RSİ aLmak istiyorum buLabiLirmiyim acaba??
arkadaşlar geçen gün aküm bitti sonra kendi kendine şarjda etmedi bugün motorcuda 5 ytl ye doldurttum motora taktım ama oda ne el marşuı çalışmıyo ayakla 2 defa deneyince oldu ondan sonra 10 dk böle çalışırken dursun dedim belki akü kendini toparlar sonra motoru kapattım yeniden çalıştırmak için çevirdim anahtarı el marşını yeniden denedim çalışmıyo sizden yardıım bekliyorumm...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
arkadaşlar bendede bildiğiniz gibi 151 rs var ben 514 km de depoyu fulledim şu an 623 km oldu ve ibre kırmızı çizgide motorun kullanımı karışık düz,tepe, daha çok tepe çıkıyorum ve ben 83 kiloyum bu yakıt sarfiyatını nasıl görüyorsunuz...
km:514'ten 623km (hala gidiyo bitmedi benzin)
kullanım:daha çok tepe,bayır falan yerlerde kullanıyorum düz yol az oluyo
kilom:83
motor hala rodajda
sizce nasıl bu yakıt sarfiyatı?????
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Sıcakken yapılır 1000 olmaz 1600-1800 arası iyidir kitapçıktada öyle yazar sen onu 900de falan tutarsan kışın o motor çalışmaz ve gazı bıraktığında da arkadşaın yazdığı gibi problem çekersin 2000i geçmesin yeterli.... Uzamasına gerek yok rölanti konusunun
Ya bu mondial ciler nerde yaa kış geldi tabi herkes kapattı motorları. Bizim bu egzoz tıkrdamasına çare bulan varmı yoksa ekstradan perçin attırmak zorundamıyız. Bir egzozcuya gidip yeni bi egzoz yaptırsak şekilli olmazmı, acaba yaptıran varmı?
Ses egsoz dan mı geliyor. Yoksa gaz verdiğinde ayak marşı mı çarpıyor?
Burada birinde gordum markasını bilmiyorum ama baya guzel homurdanıyodu siyah egsoz taktırmış.
Bu arada foruma girmesek de motoru kapamadık daha. Kar-buz gormeden kapamam da.
bendede 151 rs var bikere motor kitledi mahvetti beni valla ama şu anda durumu gayet iyi bi sorun yok
arkadaşlar bende 151 rs var tamamen tazikli su vurarak yıkıyorum.15 dakika düşük devirde durduğu yerde çalıştıktan sonra kuruyup normale dönüyor.elektrik aksama gelince sinyal flaşörü ıslanınca haliyle kendi kendine çalışıyor.ama kuruyunca bu sorunda ortadan kalkıyor.ben yamaha ybr 125 de kullandım onuda yıkayınca aynı tepkiyi veriyodu.yıkarken elektrik donanımına dikket ederseniz bu tür bişeyle karşılaşmazsınız.kısacası modeli kötülemenin alemi yok.
hocam eksozun içindeki tabaka zamanla dağılıyor.ses oaradan geliyormuş.benimkinde de aynı sorun vardı.performans tipi içi açık çelik egzost taktırdım 8oytl ile bu proble ortadan kalktı.performans arttı ses daha vahşi çıkıyor artık.
arkadaşlar bende 150hs var.motor 4 ay yattıktan sora çalıştırayım dedim ama çalışmadı:((bütün gün onunla uğraştım ama olmadı.basıyorum basıyorum ateşleme sesi gelio ama motor çalışmıo.ayak marşı zaten hiç döndürmüyo galiba.takılıyo falan.anlamadım bujiyi söktüm temizledim gittim yeni bosch marka buji aldım taktım aynı.akü bitti arabadan takviye yaptım gene çalışmıyo.neden yapar acaba??cıyk cıyk cıyk ses çıkartıyo çalıştırmıyo.yardım ederseniz sevinirim
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
Arkadaşlar gündemimde 1100 km de 2006 model bir 151 rs var... Bu topicteki bi cok yaziyi okudum.. Esasen Kymco agility 125 almak istiyorum ama elektronik aletle takas yapacagim icin mondial i almam gerekiyor.
1100 km de alınan bir motorun nelerine baktırmalıyım ? Alırken nerelerini incelemeliyim... Avrupa yakasında oturuyorum ve motoru genelde taksim-çapa-beşiktaş gibi yerlere gitmek için kullanıcam. Ehliyetim henüz yok. Bu istikametlerde polislerle sorun yaşar mıyım ?
Bu tarafta bildiginiz ve memnun kaldıgınız servis varmı ?
Karşı tarafta da bir servis olabilir. Gezerek gitmek de güzel olabilir.
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
MONDIALCILER UYUMUŞ........... KIŞ UYKUSUNA YATMIS=)))
10 ekimde bende 151 rs sahibi oldum.. suan 16 ocak 2008 deyiz motor daha 398 kılometrede =))
binemiom calısmaktan zaman yok valla.. ama kıs aldım onda.. yaz gelsin off off çeşmee kusadası seferihisar heryere gidicem motordan çok memnunum..
sadece 220 KM 'de buji yandı onuda gittim bosh marka buji aldım taktım.. servisine goturmedım naklıye parasıylamı ugrascam bide hataydan daaaa üçkuyulara peeeeh
hadi uyanın 151 rs ciler... bu yaz izmirdeki butun rs cilerle bi kusadası yapmak lazım dıye dusunuyorum nasıl olur
selam arkadaşlar.2 senedir siteye üye ve 151rs kullanıcısıyım ve motorumdan çok memnunum.Yeni alacak bazı arkadaşları görüyorum şüpeyle yaklaşıyorlar bu motora.Ben motorumu Motorinn(bu konuyu başlatan) abinin burda verdiği bilgiler ve tartışmalarından kaptığım bilgiler doğrultusunda almaya karar verdim.Ve iyikide almışım.Motorinn abime burdan saygılarımı sunuyorum.
Sizlere bir kaç tavsiyem olacak.Amacım nasihat vermek değil gerçek bir kaç şeyi aktarmak
Birincisi mal kıymeti
Motorumu aldığımdan bu yana benden başka daha 2 inci bir şahıs dreksiyona geçmedi diyebilirim.Kimse senin malını senin gibi kullanmaz.Motorunuza mümkün olduğu kadar 2 kişi ve 3 kişi bindirmeyim bunu herzaman söylüyorum.Bu motorun 1 günde 2 haftalık ömrünü alır.Mümkün olduğu kadar aynı petrolden benzin alın.Kalkışlarda birden son gaz motora yüklenmeyin.En uygun olan 3 bin 4 bin devir arası.Aksi halde motorunuzun birçok parçasına zarar verebilirsiniz.
İkinci olarak işçilik
Eğer motora binmeyi biliyorsanız bakmayıda bilin.Bu "aman ben servise götüreyim yağı bitince tekrar bakıma götüreyim"demek değildir.Boş bir zamanınızda 10 dakkanızı bile almayacak bir kaç işlemden bahsediyorum.Küçük bir örnek olarak 10-12 ,14-15 anahtar ve yıldız tornavidayla motorunuzun görünen plastik parçalarını,eksoz vidalarını,çamurluk vs.. peryodik olarak sıkınve kontrol edin.(2-3 haftada bir vs..).Bu basit örnek sizi stablize bir yolda giderken kafanıza takılan langırtıdan kurtaracaktır.
Hava filitrenizi sürekli temiz tutun.Bunu çevrenizde bulunan bir otoyıkamacıdaki basınçlı hava ile 2 dakika da halledebilirsiniz.Yakıttada tasarufunuz olur.Motorunuz hantal kalmaz.
Özelikle yeni alan arkadaşlar ve henüz 1500 km yi yeni geçmiş arkadaşlara önceki mesajlarımda yazdıklarımı okumalarını tavsiye ederim.
23 bin km deki 151 rs em
portatif eksoz ve teyp
kalın sağlıcakla...
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
bu motora 5 yıl hiç binmeden dursun garajda dökülmeye başlar kendi kendine yazık yaa verilen paraya
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)