Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Ağustos 2007, 01:35
konyalı_bisancı adlı üyeden alıntı
mondial o kadar ağam şağam bi motor değil asyada öyle parçasını bilmem ama ibresinin 120 gösterdiğine bakmayın pcden yapmadığını ne biliyim videosu varsa izleyelim ayrıca bu motorlardan ülkede kakılı hepsi aynı tip aynı şasi asya 150liğin yaptığı hız en son 85 ama ibre 100 gösteriyo buda öyle videosunu görmek isterseniz 150lik pasifiğe bakıver youtubeden bisan lifan yaz izle yarışı kaç yapıyo.. ii günler UĞUR DERİN DONDURUCU bayilerimizde satılmaktadır MONDİAL
MONDİAL
MONDİ-AL AL YOLDA KAL KAL..
siz surat yapacaksanız bir BMW ya da ferrari alın keyfinize bakın (eğer akp konyaya formula1 pisti yaptıysa tabi)
biz motorumuzdan memnunuz işe götürüp getiriyo, gerekirse yükümüzü de taşıyo,
bunun için yapılmış ve bunun için kullanıyoruz..
Kendi kafasını yemek isteyenler lütfen başkalarının hayatını da riske sokmayın,
kazadan sonra, eğer yaşarsanız tabii, koltuk değneği ile yürümeye çalışırken
hiç kimseyi sollayamazsınız, bunu unutmayın...
Reklamlar
-
22 Ağustos 2007, 01:44
-
22 Ağustos 2007, 15:53
arkadaşlar benim de 151 rs var fakat bana göre çok yakıyor acaba sizde nasıl
deposu 14 YTL doluyor 6 gün ümraniyeden - kadıköye işe gitip geliyorum ümraniye kadıköy arası 12KM gidiş de aynı günde 24Km yapıyorum 6 günde 144 KM yapar km de 100 - 110 yakıyor bu normal mi acaba
-
30 Ağustos 2007, 13:15
-
31 Ağustos 2007, 00:40
udall adlı üyeden alıntı
mrb arkadaşlardün akşam alibeyköyde bi arkadaşımın düğününe gitmekteydim.yokuş çıkarken motor ayağımın altından kaydı gitti ben nasıl olduğunu anlayamadan.
sonradan farkettim yola yağ dökülmüş. işin kötüsü arkamda kardeşim oturuyoduneyse ki atmış kendini ama yine de dizini çatlattı
ben de bişey yok çok şükür...
mutlaka donanımlı binmek lazım mototra çok yavaş gidiyodum ama yine de olan oldu işte
herkese kazasız belasız iyi sürüşler dilişyorum...
geçmiş olsun kardeşim bende alibeyköy de oturuyorum allah kaza bela vermesin...
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
02 Eylül 2007, 13:22
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
08 Eylül 2007, 00:00
Herkese Selam..!
Seyrek de olsa arada bir girip baktığım topikte hatırlanmak güzel.Merak edenler için 151 RS beni hala taşıyor.Üstelik geçen sene olduğu gibi bu sene de karavanlı tatilimde güneyde bana eşlik etti.Çok toz yutmasına rağmen beni üzmedi.Benim için o hala popüler ve ben memnunum. Herkese Keyifli sürüşler..
-
09 Eylül 2007, 18:09
herkese merhaba sizlere bir sorum olacak: dün ist. de yağmur yağmış bende sivasa gitmiştim geldim bugün motoru çalıştırdım gezdim ama bir baktım oda nee hız ibresi oynamıyor... benzingöstergesiyle devir saati çalışıyo hız gös. çalışmıyor. sizce nasıl yapmalıyım??????????
-
21 Eylül 2007, 03:53
Aku dendir
Bendede 151 RS var ilk aldigimda isiklar gitti mars basmadi aku bozuk cikmis, allahtan mondial servis i kaliteli adamlarin elindede yedek aku yok diye o servisteki akuyu aldilar bana taktilar faturayi adam mondial e kesti.
Motor 1200km de tik yok baska ariza vermedi
udall adlı üyeden alıntı
mrb arkadaşlar mondialimi alalı 1 ay kadar oldu henüz plaka olmadığı için evimin ve iş yerinin etrafında takılıyorum dün bi türlü çalışmadı motor 1 saatlik denemeden sonra marş pedalıyla çalıştırmayı başardım
sonra biraz dolaşayım dedim ama gittikçe akü bitmeye başladı far sinyaller yanmaz oldu gösterge bile kendini şaşırdı
bu gün servise götürmeyi planlıyorum ama plaka olmadığı için yolda polise falan tkılmaktan tırsıyorum
ne yapsam bekletsem mi kara şimşeğimi plakası gelene kadar?
bana bi düşünce bi fikir verebilir misiniz?
bu gün rahatlıkla çalıştırdım motoru
dün niye öyle ağrızalandı bilmiyorum ama shell den benzin aldım ondan olmuş olabilir.
bende çalıştıracam diye marşa basa basa aküyü bitirdim herhalde. ama bu gün hiç sorun çıkarmadı kara şimşek
Beyler 151 RS ile su adam 140 yapiyor o gostergelerden nerede bulabiliriz?
http://www.youtube.com/watch?v=iUCFUW5HXLc
Ilk 300 500 1000 de yagi degistirdim demissin. ben servise sordum benim yag 600 de degisti birdahaki 1600 de dedi nasil is bu yaw?
Motor su an 1200 de
-
28 Eylül 2007, 21:05
bence ck dandık bı motor racıngler daha ıyı gıbı hıc degılse arka fren kapmana duyduguma gore dıskler sorunluymus baya arızalı motorlar
-
28 Eylül 2007, 21:09
ben yaklaşık 1 saat kadar sürede 45 km yol yaptım eksisini göremedim sadece benim 125liğe göre biraz daha yavaş kalkışı var ve ayrıca amortisörleri çok sert beğenmedim fazla. Kalite ve arıza durumunu bilemicem
-
28 Eylül 2007, 21:31
evet dandik bi motor ilk sayfalarda 120ye çıktığını gördüm fotoraflarda ama inanamadım nasıl olduguna.benim rokko.5000'i geçti haala bi parçası değişmedi.hava filtresi yakıt fitlresi haala 0 gibi. sesi de değişmedi. mondial'lerin servistekilerine baktım bugün. motor adeta kamyon olmuş.o ne ses öle yaa.marş sesi bile bi garpti. alırsanız %100 çin malı scooteri olcağı bu. benim rokko'nun sadece motoru çin malı.montajı istanbul dudullu'da yapılıyor.hem üstelik motorumun ambalajını da kendim açtım serviste. mondiallerinki demir kasada geliyo.benim kanuni rokko'da tahta ambalajda.yani demir olmasının nedeni direk çin'den trye. halbuki benm kanuni istanbuldan buraya... neyse çok konuştum.mondiallerden şikayet eden çok anlıcanız... özellikle 200-3000 kmlerde çalışmama sorunu çok çıkıyor...
-
10 Ekim 2007, 21:26
arkadaşlar yeni konu açtım ama cvp pek alamadım burayada bi yazıyım dedim. motorum mondial 151 rs. bugun yolda giderken 2 3 kere stop edince rolanti ayarıyla oynadım. şuan ibre 1000 i gösteriyor. 1000 de çalışması normalmidir ibrenin kaçı göstermesi gerekir? saygılar
-
10 Ekim 2007, 21:48
rolanti devri 900-1000 olması normaldir
[B][COLOR="Red"]motorcuyum[/COLOR][/B]
-
10 Ekim 2007, 22:20
ilgilendiğiniz için teşekkürler.önceden 600 700 gösteriyordu. şimdi 1000 gösteriyor ben onu yüksektir diye düşünüyordum. peki herhangi yakıt artışı filan olurmu acaba
-
10 Ekim 2007, 22:30
rolanti yüksek olsun en azından gazı bırakınca deli gibi kasmaz öbür türlü gazı bırakıp sonra gaz verince kafa atıyo kontrol bozuluyo
-
10 Ekim 2007, 22:39
rolanti gereğinden fazla yüksek olunca fazla yakıt yakmasının yanında bir sürü problem çıkaracağını duymuştum bu sebepten dolayı 1000 nasıl diye soruyorum arkadaşlar
-
17 Ekim 2007, 01:25
Rölanti ayarı motor sıcakken mi yoksa soğukken mi yapılması gerekir? Bir soruda benden.
-
18 Ekim 2007, 17:50
Bu motorlar zaten otomatik jikle motor soğukken fazla gaz veriyor sonra ısınınca normale dönüyor.
Rolanti ayarı bana göre sıcakken yapılmalıdır. Çünkü motor soğukken illa stop edebilir motor soğukken dahaçok yakıtyakar motor soğukken yapılan rolanti ayarı yüksek olur birde motorun rolanti ayarını yaparken tamgaza verip sesini dinlemek lazım rahat çalışması gerekir.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
28 Ekim 2007, 03:39
ya kardeşim bu kadar dandik bir motor olamaz ya vallahi yemin ettim a2 ehliyet aldığım gün gidip altıma vitesli (çin malı olmayan!!!!) bir motor alırım... ya kardeşim bugün motoru yıkıyalım dedik yıkadık köpükle falan motor kendi kendine çalıştı durmadı lastik kendi kwendine dönüyo 4 lüler kendi kendine yanıyo bide kapanmıyo bu motordan sakın ama sakın almayın neyseki motor kuruyunca hepsi gitti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler