Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?
- Katılımcı sayısı
- 729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
151 RS
-
151 RSİ
-
ASYA 150T
-
SUKIDA
-
WUXY
-
DİĞER
MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Ekim 2006, 14:59
Kardeş bu adamlar şerefsiz....Dini imanı yok bunları.İnsan emeğine hiç saygıları kalmamış.Şu motorun haline bak ya.Benim motoruda 1 gün servis garajında bıraktım motorun kontağını mahvetmişler.sol tarafta çizik.Servise güven olmuyo.Bunları şikayet konusuna gelince...Kimi kime şikayet edecenki?Zaten şikayet edeceğin kişiler bunlara fazla özenmeyin diyen kişiler.Tanıdığın varsa bişeyler yapabilirsin.Motorun için üzüldüm. Kafana takma allah kazasız belasız günler nasip etsin hepimize
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
Reklamlar
-
25 Ekim 2006, 23:04
arkadaslar bılmem farkındamısınız ama eskıden forum en tepelerdeyken artık en altlarda surunuyor. motorlarımı sattınız naaptınız. yoklama mı yapalım yanı kım burda kım yok diye. bu motora sahıp olanlar bu baslıga bakmadan gecmesın. bırde sadece kendı problemlerınızı yazıp gecmeyın. dıger arkadaslarada yardımcı olmaya calısalım... motorinn ne zamanki yazı yazmayı azalttı, herkes elini ayagını cektı forumdan. yapmayalım arkadaslar. şu foruma her gırış yaptıgınızda bu baslıga da bır goz atın...
-
26 Ekim 2006, 15:41
Mel-a-ku adlı üyeden alıntı
arkadaslar bılmem farkındamısınız ama eskıden forum en tepelerdeyken artık en altlarda surunuyor. motorlarımı sattınız naaptınız. yoklama mı yapalım yanı kım burda kım yok diye. bu motora sahıp olanlar bu baslıga bakmadan gecmesın. bırde sadece kendı problemlerınızı yazıp gecmeyın. dıger arkadaslarada yardımcı olmaya calısalım... motorinn ne zamanki yazı yazmayı azalttı, herkes elini ayagını cektı forumdan. yapmayalım arkadaslar. şu foruma her gırış yaptıgınızda bu baslıga da bır goz atın...
+1 Katılıyorum Melih
-
27 Ekim 2006, 23:48
dj_umit151rs
Çok geçmiş olsun...
-
29 Ekim 2006, 14:31
151 RS lerin 2. el piyasası nedir? Şehir şehir yazalım
Adanada temizi 1300 1400 arası gidiyor.Bizim kmşu 8000km de iyi kullanılmış motorunu 1350 ye sattı.Görüşlerinizi bekliyorum...
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
02 Kasım 2006, 18:04
K_R_A_L adlı üyeden alıntı
Adanada temizi 1300 1400 arası gidiyor.Bizim kmşu 8000km de iyi kullanılmış motorunu 1350 ye sattı.Görüşlerinizi bekliyorum...
ARKADAS 2 AY ÖNCE KAZA YAPTI WE SATTI.1.500 AMA 3-4 AYLIK MOTORDU.
-
02 Kasım 2006, 20:10
ben 1000 e verıcem. yeterkı şu sezonda musterı cıksın
2200 km de 2006 model.
-
02 Kasım 2006, 23:06
Melaku sen bayaa ucuza veriyorsun. Bugün motorun ön lambalarını aynı watt beyaz ışık taktırdım hoş bir görüntü var ama eskisinden daha az verimli gibi birde branda aldım 35 ytl. Ayrıca arka fren müşürü arıza yaptı daha 2800 de garanti kapsamındaymış aynı problemi yaşıyan varmı aranızda. Fren kolu ortada takılı kalıp stop lambası yanıyor.
-
02 Kasım 2006, 23:34
K_R_A_L adlı üyeden alıntı
dostum eger adana da bu motoru ben 1400 e verebilirsem şayet varsa alan ben istanbuldan adana ya getiririm motoru, bunun yerine x9 veya burkman650 alıcam allah nasip ederse .. nediyim ama benim motorda aksesuar çok... motorda 11050 km de benim bi tane motorum var o da 151 rs efsanesi. başaksının 1000 cc recing olmuş, bana ne faydası var herkezin kendi motoru kendisine göre 1 numara gerisi hikaye . ben motorumu çok seviyorum neden degiştirmek istiyorum hee çünkü çok bozuluyo diye , ama beni 11050 km taşıdıgı için onun hakkını veremem tabi ama küçügü bulamayan büyügü ASLA bulamaz.ben motoruma gözüm gibi bakıyorum geçen gün yan tarafını garaja sürtüm, çizildi.iki gün sonra yan parçayı degiştidim ,garajın duvarını da boydan boya halı serdi.(ne de olsa halıcıyım halıdan bol ne var bende)
Mel-a-ku adlı üyeden alıntı
eger sadece o ayna ıse toplam 14 ytl. montajını sen de yaparsın abı servısten cok para ısterler. ayna fıyatına gore yanı...
markası duro. modeli hf-903
bu lastik nasıl acaba? yamaha bws lastiği gıbı. bizim rs 151 lere gore olan ebadı var. 130 60 13 ebadında. bunların yol tutuşu , ıslak performansı nasıl acaba?
motorumda gaz verdıgım de gaz kolu aynen takılı kalıyor. kendım gerı cevırıp gazı kapamak zorunda kalıyorum sebebı nedır? neyın değışmesi lazım?
ben de geçan gün aldım duro lastik 130,60,13 ebatında tane sine 50 ytl verdim. geçen benim servise gittim aynısı
kaç para dedim: 55 ytl lastik,5 ytl jant çıkarma,7 ytl de lastici alıyo dedi
etti mi 67 ytl 2 tanesi de 134 ytl ohaa dedim ,bende gittim sirkeciye kaç para dedim 55 dedi ben alıp gidecem 50 ytl veriyim dedi tamam dedi, aldım 2 tane 100 ytl. takmasına gelince geçen lerde uludaga giderken arkadaşın arka tekeri patlamıştı(150 zat) onu gece saat 1 de bir tamirci bulup malzemelerini kullanarak çıkartım lastikceye ben getirip yaptırmıştım.şimdide ben çıkarıcam jantı getircem lastikciye bi 5 ytl verdim mi tamam dır toplam fiyatı 105 ytl geliyo.bu motorlarda her işi tamirciye getirirsen ooo bu motor çok masraflı demessiniz. kendin yap kandin boz(kendin bozmuyon ama kandisi bozuluyo)
bu lastikleri de takmaya kıyamıyorum gıcır gıcır yaaa
konuyu görünce hemen yardım ediyim dedim. aldım elime makinayı indim aşaya hemen çektim 3 foto..
yardımım dokunduysa NE MUTLU BANA.......
-
03 Kasım 2006, 00:22
bunların yagmurda yol tutuşu daha ıyıdır zannedersem. baksana şu dişlere... kışında rahat edersin. karda bile binersin motora tabi çalışırsa :D
-
03 Kasım 2006, 00:34
dostum bak benim amca oglunda var çamurda dümdüz gidiyo benim ki hemen dönüyo. yani faydasını daha takmadan biliyorum . herkeze tavsiye ederim hele kışın offf... ama benim ki hemen kayıyoo arkası hemen bende aldım iki tane ama takmaya kıyamıyorum....
-
04 Kasım 2006, 14:05
Neler oluyo sitede anlayamadım som mesajlar silinmiş sayfadaki.
-
05 Kasım 2006, 14:44
-
05 Kasım 2006, 19:35
'''bazı arkadaşlar motorlar çok adi diyorlar alakası bile yok motora bakmazsan motorda sana bakmaz. '''
kardeş ben de motorumu en az kendim kadar severim. buna bişey demem. ama sen diyorsun ki ''çok adi alakası yok'' bu cümle yanlış bunu bil . dedigin dogru zaten bu motorda yanlış olan bişey yok,hata bizde cebimize kesemize göre motor alıyoruz,sonrada devamı geliyor.ama bunu şimdi bana motor almadan önce bir kişi dese ben yine de çin malı motor alırım.ama şimdiki aklım olsaydı o zaman borç yapar kaliteli motor alırdım.. hatta geçen gün birine dedim, ben servisteyken motor alıyordu, bak kardeş çin malı motor alma ''abi ne yapayım param buna yetiyo dedi'' sen bunu alıcan benim gibi en fazla 1 ay sonra başlıycak dökülmeye. bana dediki abi sen neden kendi motorunu bu kadar kötülüyorsun dedi. tamam dedim sen al sonra karşılaşırsak sen bana sorarsın .aldı gitti motoru.
-
06 Kasım 2006, 00:55
yanlış anlamış olabilirim ama bu 1.2.ve 3. seri olup olmadıgını nereden anlıycaz bilgilendirirmisin??
-
07 Kasım 2006, 14:11
-
07 Kasım 2006, 14:28
izcade adlı üyeden alıntı
Melaku sen bayaa ucuza veriyorsun. Bugün motorun ön lambalarını aynı watt beyaz ışık taktırdım hoş bir görüntü var ama eskisinden daha az verimli gibi birde branda aldım 35 ytl. Ayrıca arka fren müşürü arıza yaptı daha 2800 de garanti kapsamındaymış aynı problemi yaşıyan varmı aranızda. Fren kolu ortada takılı kalıp stop lambası yanıyor.
bende o beyaz ısıklardan takmak ıstıyorum bısey sorcam orjınalımı daha cok guc ıstıyor yoksa beyazlarmı
-
07 Kasım 2006, 17:37
Arkadaslar Motorun bujisini hic kendi degistiren varmi.NGk buji takacam Buji tam olarak nerde bu mondial 151 rs lerde...Selenin altindaki kasayi soktüm ama bulamadim bujiyi:D
-
08 Kasım 2006, 00:23
Bradley adlı üyeden alıntı
Arkadaslar Motorun bujisini hic kendi degistiren varmi.NGk buji takacam Buji tam olarak nerde bu mondial 151 rs lerde...Selenin altindaki kasayi soktüm ama bulamadim bujiyi:D
dostum buji selenin altında ama sen buji yi sökersen bir daha takamzsın motoruda iterek motorcuya götürürsün. git morocuya ver 5ytl degiştisin yoksa buji başını diş attırırsın sonra 40 ytl torna parası veririsin ..
-
08 Kasım 2006, 01:42
Arkadaşlar hangi parçalar garantidedir haberi olan varmı bazı servisler işine geleni söylüyorlar mesela benim motor 3000 de ve 4 ay oldu alalı. DELİCOBAN Birde benim aldığım beyaz ışık çok dandik daha az gösteriyor orjinalinden, 8 ytl ye aldım çiftini orjinali ile aynı watt 12 35/35. Daha kalitesini bende nerde bulacağımı bilmiyorum bulursam alıcam görünüşte iyi ama önümüde görmem lazım.Belirli bir marka bilen varsa sevinirim. Bu arada bujiyi kendimiz temizleyemezmiyiz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler