Onu da 4000 km.den sonra göreceğiz bakalımserhat_fb adlı üyeden alıntı
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Onu da 4000 km.den sonra göreceğiz bakalımserhat_fb adlı üyeden alıntı
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
Bende 151 RS alıcaktım arkadaşlar ama bazı nedenlerden dolayı ufak bi karar değişikliği oldu. YAzlıkta kullandığım kanuni popcorn 90 cc yi getirip onu kullanıcam . İnşallah idare eder...
Team 106 GTI,
Motor motordur, şehiriçinde işini görecektir getir tabi
Gokcell
Gokcell,
Bencede işimi görür.
Motoru Getirince bi kalkış yaparız artık
ooo gökcell hastadır bu işlere hem senin motora bayılır.Motoru Getirince bi kalkış yaparız artık
gaza gelme;kaza gelmesin
Yok be abi, Popcorn gelemez peşime zannedersem. Bu arada modifiye konusunda son karara vardım galiba (gerçi gelecek bilgiler var onları bekliyorum ama). Makinayı 150 ye çıkartıcam, birde NOS ekleyecem yeter herhalde o zaman
Ondan sonra değil 151RS 400 lük Burgmanla gel istersen
Gokcell
Gokcell, eğer motoru sökersen senden detaylı resimler bekliyorum.parçaların resimlerini, seri nolarını bildirirsen sevinirim.Yani silindir hangi versiyon,piston çapı subaplar vs.
gaza gelme;kaza gelmesin
Valla anladığım kadarıyla bilgi vermeye çalışırım abi, resimler kolayda versiyon felan onlara bakarız artık İstersen sökerken senide çağırayım. Bu arada msn yokmu senin??? :
Gokcell
ya dostlar bu Mondialin yeni getirdigi modeller arasında...151 RS den daha kucuk kasalı motorlara 9,5bg motor koymuşlar ama 151 in motor 7,5 bg bu nası iş....
Jetix, takma kafana dostum inan bana benimki en az 10 bg var çünkü ben 105 kiloyum 120 gördüm ve de motorun asılması çok iyi ,7,5 beygirle olmaz bu.
gaza gelme;kaza gelmesin
motorinn, senin canavarın yag degişim periyotları nası....
formun başına bak 1.sayfa orda bi de siyah resmi koydum çok yakışıklı.
gaza gelme;kaza gelmesin
ok dostum..gördüm ben zaten coktan o renge kararı vermiştim....
Aramızda da pek fark yok hani bende 95 kiloyum....yas kaç senin...
40 a 9 gün kaldı, senin?yas kaç senin
gaza gelme;kaza gelmesin
ben de 30 dostum....valla motoru alınca bayagı basını agrıtıcam haberın olsun....
beyler biraz sallıyorsunuz gibi geldi rs 151 ile yokuş aşağı 120 yapmış olabilirsin ama düz yolda zor be dostum, daha açılmamış motorda hem de. benim etrafımda alanlar ise 100 ü geçmiyor dediler..
getirsinler bana dostum,resmini çekip veriim arkadaşlara:
http://img452.imageshack.us/img452/9533/grnt0102sy.jpg
Üstelik resmi çekerken tek elde cep tel. rüzgarla boğuşuyodum.
+ yanımda su terazisi yoktu
gaza gelme;kaza gelmesin
alıp binemedik ama görünüşe göre ve fiyatına bakarsak bu fiyata göre güsel bir motor...
üstelik kayışı sordum servise,bunlarınki en kalitesinden abi,öyle kopma yapmıyo falan dedi.Bir de bujisi NGK çıktı, aküsü bakımsız,servis bakımları ilk 1000 sonra 4000 er kmde bir.Mala güvenmeseler daha sık olurdu tahminim..
gaza gelme;kaza gelmesin
Az kaldı motorinnnn . aralık ayında ..
Uzay H
A RH (+)
Honda SW 400
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)