http://www.mondialmotoforum.com/ birde bu adrese tıklayın.
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
http://www.mondialmotoforum.com/ birde bu adrese tıklayın.
Bu mondial sürücüleri nerde uzun zamandır en son msjı ben yazmışım 18 inde.
Selam arkadaşlar. 13290 km deyim.Alt motor kutusundan tıkırtıkır diye bir ses geliyor (ayak marşının bulunduğu taraf)Servise gittim başlarında durdum .beraber açtık motoru hiç bişey yok dediler .Acaba bu sorunu yaşıyan arkadaşlarımız varmı?Sesin nerden geldiği hakkında bir bilgisi olan varmı? Çok sinir bozucu bir ses... Mersinde bir ürün piyasaya sürmüşler. Tüm araçlarda minimum yakıtı % 20 azaltıyormuş.taksam zararı olurmu sizce?Teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.
Selem arkadaşlar
bir RS151 kullanıcısı olarak sizlerle gurur duyuyorum
yer gök RS olmuş yafuu
Bu konuya 2147 cevap yazıldı 103863 kere görüntülendi
Sitenin en çok görüntülenen topic i olduk
KAMP ADAMLARI
abi uzun bi aradan sonra dondum msn iptal oldu on için bu sayfayı açmıomuşum şimdi yeni msn ile açtım msn e baglıymış abi nerd o eskiler fabia abi hiç yok nerdesiiniizz
motorin abiye sorduğum soruyu bi de size sorıyım başına gelen arkadaşlar var mı?
"151rs 3800km 4 aylık.. aldığım ilk günden beri 1000kere çalıştırdıysam 100ünde çalıştı 900ünde cıv cıv cıv cıv ha çalıştı ha çalışcak, yok, mecburen ayak marşıyla sonra, ayak marşında hemen alıyo genelde, bi de motor sıcakken çalışıyo normalde ama soğukken 5-6 saniye basıyom marşa yok duruyorum10 saniye bi daha yok.. nedir sorun sizce? buji sağlammış, neyi değiştiriyim de düzelsin.. rezil oluyom sağa sola bişey deil iki saat cıv cıv cıv... yardım ederseniz çok sevinirim..."
allah sabır versin hepinize
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
nightmare_in_u arkadaşım bizde 150 zat var 1 hafta önce senin gibi bişey benim başıma geldi amcama anlattın nası olduğunu servise gittik hafta içi gel dedi hafta içi de okul var sonra amcam hafta içi götürmüş bi kablo mu ne ters mi dönmüş bişi olmuş onun için şimdi düzeldi bi servise git istersen komple motoru kontrol etsinler...ii günler...
Arkadaşımın HS 150 racing Mondial motosikletinde yaşadığı problemler sizlerle paylaşmak istedim...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22502
geçmiiş olsun aytskal arkadaşın adına üzüldüm modialin ayıbı
slm arkadaslar...
arka ayak marşı tarafından gelen ses sehpanın ordaki kücük tekerden dir
ANKARA MT
Selam arkadaşlar. Ben arka ayağı çıkardı ses yapıyo diye.
Dostum bende de 151 rs var ocak ayında aldım önceleri sadece marşa basıyordum vıy vıy ediyordu sonra servise sordum azcık gaz verip marşa bas dedi ve o gündür böyle çalıştırıyorum
8500 km deyim 1000 kere marşa bastıysam 1000 kere çalıştı
şimdilik ayak marşını hiç kullanmadım
ama sen yinede servise bir danış istersen bujide bir sorun olabilir
KAMP ADAMLARI
Merhaba.bu şeyin adı benzin filitresidir.Vazifesi de depodan karbüratöre giden benzini süzmektir.Damlatmayı da büyük ihtimalle çatlamadan yapabilir.Zaten resimde de biraz kirlenmiş gibi gözüküyor.Bence yenisi ile değiştir.İki ucundaki kelepçeler lastik hortumlara gömülerek iz yapmış ve bu yüzden de hortumlar da gevşek olup benzin damlatıyor olabilir.Çözüm olarak kelepçeleri bir pense ile sıkıp alışık olduğu (izli) yerden biraz kenara kaydır ya da hortum uçlarından yarım santim kadar keserek tazele.Ama öncelikle filitreyi değiştir bence...Lastik havaları için 30 biraz fazla bence 26-28 falan yap..
Kolay gelsin......
gaza gelme;kaza gelmesin
benim servisteki arkadasın bu parcayı söktü nedenini sordum motorcin daha iyi ve daha az benzin yakması icin dedi..
ANKARA MT
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)