Bende 150HS var
Ruhsatta ve CE belgesinde motor no.sunun başında 157QMJ yazıyor !
151RS'lerdede Motor kodu 157QMJ veya 157 ise
151cc hikayesi tamamen yalan ! 151RS de 149,6cc ...
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
Bende 150HS var
Ruhsatta ve CE belgesinde motor no.sunun başında 157QMJ yazıyor !
151RS'lerdede Motor kodu 157QMJ veya 157 ise
151cc hikayesi tamamen yalan ! 151RS de 149,6cc ...
amaaan MENGU ne olucak 2cc den? kulak damlasi kadar bir miktar
all you need is love
bişi sorcam ben motorla 2 kişi çok geziorum neredeyse tüm gün! acaba motora bi zararı fln warmı?
ben sadece artici ile kulaniyorum.... kayisin ve debriajini daha erken deyistirmen gerekir hepsi o.... haa tabii asil zarari benzin masrafifbmania adlı üyeden alıntı
eh abi beee.... girip okuyorum diyorsun ama bize YARDIM etmiyorsun oysaki ben senin yazilarini gercekten derleyip toparlamis ve elkitabi olarak yanimda bulunduruyordun.... bak bu saka deyil!!!!motorinn adlı üyeden alıntı
all you need is love
Benim motor 1200km de Kayış hafiften ötmeye başladı !
Benim salaklığım tabii en az 10-15 defa tam gaz kalkış yaptım hayvan gibi !
Ne olurdu sanki 10 saniyede değilde 20 sn'de çıksaydım 90km hıza ...
70 geçince hafif bir hışırtı geliyo kayıştan sanki !
Bir de ilk hızlanmada fazla gazlarsam ötüyor biraz !
Bi şey sorabilirmiyim , Benim motor 15km hızdayken devir 5000de !
15km hızda 3800 deviride gördüm en az
Sizdede böyle yüksekmi ilk kalkışta !
Normalde 5000 devirde 50-60 falan yapıyor düz yolda ...
Ben bir defa 5000 devirde 100km hızda yaptım ama yokuş aşağı tabii ki !
Benim motorun şanzımanı bi garip ondan galiba böyle az yakıyor galiba !
100kmde 1,73lt kadar
Bende ehliyet var ama gecenlerde yedık yıne cezayı.. 151 RS ciler yemzet kardeşimle askere gidiyoruz.. Sizlerden uzak kalacağız ama bizi unutmayın...YeMZeT adlı üyeden alıntı
efsane09 / YeMZet
arkadaslar sizlere Hayirli tezkereler...... Vatan borcu bu, ne yapalim ? Allah size kolaylik versin!!!
all you need is love
selam herkeze
4200 km deyim henüz fren balatası yada kayış deişmedim
5000 gibi inşallah
en büyük sorunum egzost kelepçesini altındaki lastikler, sürekli eriyor!
en son kauçuk koydum gene yemed..! uzun yola çıktıım zaman erimeye başlıo (hafta sonları armutlu yada ağva ya gidiom)
hızlanmada problem yok düz yol 2kişi 110 rampa aşşağı 120 hatta şile dönüşü rampalarda 125 e kadar yolu var.
bi depoyla 180 km gidiodum soora benzin alıodum, geçen 200 km de falan benzin bitti yolda kaldım ama sora 14 ytl benzin aldı anladıım kadarıyla son 1,5 litreyi falan yakmıyor nedendir bilen varmı?
onun dışında genel olarak memnunum
herkese rs li günler..
senın motor ıyı basıyormus valla sasırıdım..
efsane09 / YeMZet sızın askerlık nereye cıktı??? benım kuzen de gıdıo sivas geldi ona
bu resimlerde benden
turbo vecihi
akşamları kız arkadaşımı evden almaya gittiğimde annesi şener şen in filmindeki gibi 'bak vecihin geldi'!.. diomuş
valla ben var süper bi makina herkese yeni başlayanlar için tavsiye ederim [IMG]foto[/IMG]
98 Beygir.....
cok guzel resımler sana bısey onerecem kısa lambalarını(park denıyor) mavi led ısık koy harıka olur 2 si 5 ytl
yorumun için teşekkürler, mavi ledler güzel olabilir ben alim de bi denim
bu arada egzost kelepçelerinin lastiklerini sürekli eritiorum, lastik yerine kauçuk gibi bi madde koydum ama yemedi
daha ii bi çözüm bulan yada fikri olan varmı?
Yaw bak mahçub oldum şimdi , her türlü bilgiyi ve deneyimleri paylaşmaya her zaman hazırım tabiiki ama bu topik bir bayrak yarışı gibi ;ben başladım başka arkadaşlar devam etti ve şu an bayrak sende gibi gözüküyor.Güzel de oluyor ama bence birilerinin (ben hariç) buradaki bilgileri daha da özetleyip 151 RS hk. owner manuel dediğimiz türden birşeyler hazırlaması daha da güzel olurdu.Yani teknik özelliklerinden tutun da km-km deformasyonları ,arızaları,değişen parçaları,önceden alınması gereken tedbirler,yağlama,koruma,saklama,temizlik vs vs bilgileri içeren bir mesaj olabilir bu,bizler de dahil herkes yardım ve istifade ederdi.Hatta herkes bu mesajdan alıntı yaparak eklenti de yapardı ve ben de bu mesajı topiğin başına koyardım hani..Hem böylelikle geyiklerin ( )arasında kalmış bilgiler de bir araya toplanır,kullanıcılar da onca sayfayı okumaya zorlanmazdı..Benim fikrim bu tabii,meraklısı varsa buyurun arkadaşlar...(Ayrıca da 151 RS ciler listemiz vardı biryerlerde onu da eklerdik hani)intercom adlı üyeden alıntı
Görüşmek dileğiyle..
gaza gelme;kaza gelmesin
Benım bilecik çıktı..DevilRider adlı üyeden alıntı
walla benim çıkmadı beni almadılar, kasıma kalkdık
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
kardeşim merak etme alırlar istemesende alırlar hemde
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Bu forumda Mel-a-ku vardı eskiden 5-6ay kadar önce !
Motorinn abi gibi oda kayboldu !
151 rs için çok gzl planlarım var umarım en kısa zamnda ona sahip olablrim karaşimşek filmi mondial 151rs ile tekrar çekilecek hollywood dan teklif alıcam eminm :D:D (çok mu iddaalı oldu)
׺°”˜`”°º×קєรรเ๓เรtรtγļє×º°”˜`”°º×
¿?¿?¿?»|»|»U9uя«|«|«¿?¿?¿?
Selam tüm mondial'e gönül veren ve şuan bur da bu yazıyı yazabilme şansı tanıyan tüm dostlar; 1 ay önce bende bir 151 RS aldım ve nedir bu motor diye araştırırken bu site ile karşılaştım.Bu konu başlıgını görünce kendimi kaptırmışım. Motorumla 524 KM. Bu konu başlıgınıda ise istisnasız 138. sayfaya kadar okudum. sizlerin sayesinde hiç bilmedigim bir konu olan motur ve en önemlisi mondial'im hakkında hiçbir tamircinin vermeyecegi bilgilerin sahibi oldum sayenizde . Bu dopdolu 138 sayfadaki bilgileri bir ustanın yanında sanırım yıllarca çıraklık yaparak anca ögrenirdim. acizane benide kendinizden biri olarak bilirseniz bu bana yeterde artar bile. Şu anakadar motorumdan bir şikayetim olmadı bilginize ...TEŞEKKURLER . İYİKİ VARSINIZ ...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)