inşallah ama burda acımadan ceza kesıyolar
151 RS
151 RSİ
ASYA 150T
SUKIDA
WUXY
DİĞER
inşallah ama burda acımadan ceza kesıyolar
Yeni yine yeniden
burda derken hangi sehir
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
ah bi bilsem mersın
Yeni yine yeniden
Bende Var 151 Rs çok Memnunum Iyiki Almişim Darisi Alacaklilara ..
bazı arkadaslar dıyorkı 151rs kotu fılan aslında super motor anlatılmaz yasanır
Yeni yine yeniden
kullanimina bagli rodaja falan dikkat etmezssen kotu motor olur.
ewet bu motorlarda rodajı ıyı yapmazsan motoru yakında coplukte bulurusn
Yeni yine yeniden
mondial olsun asya olsun truva olsun hepside aynı bende motor satıcısıyım hyosung ve truva marka motor satıyorum gv 250 kullanıyorum çok güzel motor her yeri aynı sadece isimler değişik
abi yok öle bişiy! ehliyetin yoksa şansın yok.. baksana ben kasktan bile 49 ytl yedim! burası izmir af yookmurattt adlı üyeden alıntı
valla bana kac kere polis denk geldi onunden gectim sadece bakiolar.hic durdurmadilar simdiye kadar ama durdurularsa is kotu ama sehir ici fazla bisiy demiolar bizim arkadas plakasiz ehliyetsiz butun gun gezio.bi kere cevirmediler.ama polis bu sagi solu belli olmaz ceviredebilir yani sansina baglifbmania adlı üyeden alıntı
Bende De Var 151 Rs Canavar Gibi Iyiki Almişim Yani
100 kmde 3 lıtre yakıyo
Yeni yine yeniden
3000km gecmis motorun cekisi düsen arkaslar, kayisini bir deyistirsinler (25-40ytl arasi)
Motoru düzensiz (cekis bi artiyor, bi azaliyor, motorun sesi ikidebi deyisiyor) ise, karburatördu motoru bagliyan bir kol var, bunda genelikle 2500 ila 3500 arasi catlama oluyormus, garantiden deyistiriyorlar.
her ikisini de yaptim, yakit harcamam, süratim ve keyifimde olumlu gelismeler oldu
all you need is love
bende dün motoru servise verdim, ve şimdi telefonla görüştüm servisle, 2000 km yi geçti ama 2000 bakımına vermiş oldum, akşama biter dedi, yağ değişmiş, hava filtresi değişmiş, akşam bakcaz bakalım motorda değişiklik var mı ?
balatalardan da çok şikayetciydim, aşırı sürtüyorlardı, neler olmuş akşam görcez.
Sen Ne Kadar Bilirsen Bil, Senin Bildiğin Karşındakinin Anladığı Kadardır. Hz. Mevlana
Merhaba arkadaşlar motoru alalı 10 gün oldu ve 400 km yol yaptım ama sanki motorun heryerinden ses geliyo,ön fren arkadan daha az kavrıyo gibi geliyor bana acaba 151 rs için normalmi?
IZCADE evet desem deyil, hayir desem de hic deyil
bu motorlar yari toplanmis halde geliyor türkiyeye. burda da özenle ve gerekli arac, gereclerle devam edilmiyor. senin anliyacagin ya kap motorunu git bi ustaya "abi yeni aldim, sana geldim bi bakiver" de ve 10,20 gayme tutustur, ya motordan anlayan bir arkadasina göster yada bu topigi bastan sona kadar okuyup "ohooo ben ögrendim, yaparim abii" de ve ise koyul
all you need is love
Sağol intercom bu 132. sayfadaki GKN arkadaşımızın yaptıklarını tavsiye edermisiniz ve İzmir'den arkadaşlara sesleniyorum tanıdığınız bi motor ustası varmı bi kontrole götürüp göstereyim.
bence 151 rs güzel motor
üçkuyulardaki gülhan bayinin arkasında bi mondial serwis war aman oraya gitme sağlamı bozuolarizcade adlı üyeden alıntı
burdada ole bıkac servıs varfbmania adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)