falcon o motorla zaten cross olmazz bence en mantıklı olanı düz lastikli olanını almaktır cross yapılır ama tepenin birinde kalırr yani cross olarak devri düşük ve hp si az
falcon o motorla zaten cross olmazz bence en mantıklı olanı düz lastikli olanını almaktır cross yapılır ama tepenin birinde kalırr yani cross olarak devri düşük ve hp si az
http://www.gunaydinaliaga.com/index....m=detay&id=958expert adlı üyeden alıntı
arkadasım once konuları oku undan sonra bu motor tepede kalır vs fılan de barı dırek sallamıssın
[url]www.since1910.net[/url]
BİLGİ PARAYLA SATILAMAZ. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.
BİLGİ, KİTAPLARDA, BEYİNLERDE SAKLI KALDIĞI SÜRECE ANLAM İFADE ETMEZ
bu aleti kullanan arkadaşlardan foto ve detaylı bilgi bekliorz :D
En İyi Motorcu EN Uzun Yaşayandır.. -54 EF 105- artık deil. (-54 YS 056-)
slm bu motoru çok merak ettim.rtesmi filan varmı ya da türkiyede bir web sayfası.bana haber verirnmisiniz.mail atabililrsiniz.cihan_1984_@hotmail.com
Değerli Folcon16 ,
Ağırlıklı olarak şehir içinde kullanacaksan düz lastikli tipini seçmeni tavsiye ederim. Yere daha yakın olduğu için şehir içinde dur kalklarda size kolaylık sağlar.
Bu arada bilmeyenler için Dünya Süper Strok ikincisi Sn. Kenan Sofuoğlu ve Türkiye pist şampiyonası A katogori birincisi Sn. Sinan Sofuoğlu da antramanlarında Skyteam kullanıyorlar.
Saygılarımla ,
expert
adali84 adlı üyeden alıntı
www.jinlunmotosiklet.com
www.skyteam.cn
valla bu motoru çok merak ettim.web adresi ya da resmi filan varsa yollarsanız sevinirim.
cihan_1984_@hotmail.com
ha arkadaşlar.. sitelerde doru dürüst bilgi yok.. şimdi zamanı da deilki gidip bayiîde inceleyelim. kış vakti.. elden mi ayaktan mı marşlı. göstergeleri nasıl vs. anlamış deilm :D
Scldm merhaba ,
hem elden hem ayaktan marşlı , 2 adet göstergesi var 1 km 1 devir saati ayrıca bu göstergelerin içinde vites göstergeside mevcuttur.
bayiye gidin (tembellik yok) her bebek ayağına gidilmesini bekler.......
expert
Bir kac fotograf da ben eklemek istedim ama foto boyutları epey buyuk. Bence herkes elinden geldigince fotograf eklesin siteye, bir nevi vitrin yapalim burda.
ya bu motosikletın onden fotosu yokmu hic) olan biri koyabilirmi lutfen??
malzeme iyimiş ya. alınır.
eyvallah erob..ben yaza motoru yenılemeyı dusunuorum ama cok kararsızım..sky team ı sızden okudum seklıde gusel ama ıstanbul anadolu yakasında bır yerde servıs var aklımı kurcalıo..
Dotum anadolu yakası Pendikte Kaan motorsiklet var..Satış servis tam destekk..herşey mevcut icm nin sitesinden adresini ve telefonunu bulabilirsin
ŞŞŞŞŞŞŞ...sadece sessiz ol.....
..gitti
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]The X-Track[/FONT][/COLOR]
bu alete yuvarlak far gitmemiş bea agalar.. var mıdır alternatifi.?? bilgisi olan arkadaşlar nerdesiniz... başlık sonlara sürüklenmiş valla bi el atalım mimkinse.. ziyan olmasın malzemeler
Arkadaşlar şu motor hakkında kullanan birinin ağzından gerçek bilgiler bekliyoruz.
Sorun çıkarıyormu?
Ne kadar yakıyor?
Titreşim kaç Km hızda başlıyor ve rahatsızlık derecesi ne?
Orası burası gevşiyormu?
Şanzıman vites geçişler nasıl?
Şimdiye kadar somut pek bilgi yok birileri iyi motor süper diyor diğerleri kötü diyorda neye göre deniyor belli değil. Gerçek bilgiler bekliyoruz. Verenlere şimdiden teşekkür ederiz. Lütfen hikaye yazmayın(Örn: fiyatına göre süper, beş para etmez, XXXX marka daha iyi ondan al vb.)
[COLOR="Red"][B]41 NF 749[/B][/COLOR]
[B]Emre ADAKLI
KOCAELİ[/B]
Arkadaşlar ben uzun zamandır bu motor hakkında araştırma yapıyordum.ve dün kararımı verdim Adapazarı sofuğlu ticaret Kenan sofuoğlundan gittim bir tane aldım.ve kenan sofuoğlu motoru kewndi kafasına göre biraz işlemden geçöirdi.ve motoru TARAKLIYA getirdiğimde test edip kullanan arkadaşların hepsi motora on numara verdiler.yani anlayacağınız verilen parayı hakeden bir makina bence.benimde çok hoşuma gitti.adeta makian KTM in çin versiyonu gibi.selamlar ve sevgilerimle bu makinayı enduro sevenlere şiddetle tavsiye ediyorum
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)