Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
24. sayfa BirinciBirinci ... 142223242526 ... SonuncuSonuncu

SKYTEAM (ST200TR, ST200SM)

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ya bi kross alıcam ne alacam sasırdım topic acmakda istemiyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

memleket kırklareli / doğma büyüme istanbul :)
    Motosikleti
    skYTeam ST200 SUPERMOTO
    Mrb. arkadaşlar aranıza yeni üye olarak ve ilk motorumun skyteam olması nedeni ile katılıyorum2gün önce uzun zamandan beri istediğim skyteam supermotomu aldımve şu ana kadar canımı sıkan ters bi yanı olmadı ilk motorum olmasınında bunda etkisi olabilir tabii ve sizlere sormak istediğim bi kaç bişi var öncelikle egzost benim için hem ses hem görüntü olarak önemli.Bi motoru gösteren en önemli parçaların'da ilk sırasında geliyor bence, ve orjinali hem görüntü hem ses açısından kötü deiştirmek istiyorum ve yardım ve önerilerinizi bekliyorum...

Herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler...

DISTORTEDMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bi kross alıcam ne alacam sasırdım topic acmakda istemiyorum...
    Ramzey 2. el al. Mesela benimkini
    Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.

Motosikleti
    skYTeam ST200 SUPERMOTO
    kimse yardımcı olmıcak sanırımm 2 günden beri bekliyorum belki birileri bişi yazar die ama kimse yazmadıı...

Motosikleti
    R1200GS
    Pardon yanlış yere yazdım arkadaşlar. Benim makine satılık bu arada imzama bakarak bilgi alabilirsiniz.

Alıntı exnxexs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mrb. arkadaşlar aranıza yeni üye olarak ve ilk motorumun skyteam olması nedeni ile katılıyorum2gün önce uzun zamandan beri istediğim skyteam supermotomu aldımve şu ana kadar canımı sıkan ters bi yanı olmadı ilk motorum olmasınında bunda etkisi olabilir tabii ve sizlere sormak istediğim bi kaç bişi var öncelikle egzost benim için hem ses hem görüntü olarak önemli.Bi motoru gösteren en önemli parçaların'da ilk sırasında geliyor bence, ve orjinali hem görüntü hem ses açısından kötü deiştirmek istiyorum ve yardım ve önerilerinizi bekliyorum...

Herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler...

exnxexs kardes bende war skyteam sm evet haklisin egsoz orjinal kotu bencede ben aldiktan bi ay sonra deistirdim skyteam in kendi performans egsozu war ondan takildi ses guzel benim hasuma gidiyo goruntu olarakta motoru gayet bi deistiriyo ayrica hayirlis olsun motorun

Motosikleti
    skYTeam ST200 SUPERMOTO
    Alıntı cayirti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    exnxexs kardes bende war skyteam sm evet haklisin egsoz orjinal kotu bencede ben aldiktan bi ay sonra deistirdim skyteam in kendi performans egsozu war ondan takildi ses guzel benim hasuma gidiyo goruntu olarakta motoru gayet bi deistiriyo ayrica hayirlis olsun motorun

eyw hoca saolasınsenin egzost orjinalininden yapma sanırım içini fln mı boşalttınız.ses olarak çok ii oluyp ama bende benim koça yaptıtırdım egzost farklı bi tüp kullandık ama komple krom ses fena KTM gibi patapata gidiomyakında fotoları koyucam kısmetse ama şu anda komple deiştirmek için giriştim motora yeni işim bittiği zamn yeni halini koyucamkazasız belasız keyifli sürüşler...

o foto da gorduun egsoz suanda uzerinde olan performans deil o senin gorduun kendi orjinal egsozdu biz onu kivrim yerinden kestik sonra boole oldu iste simdi uzerinde krom perfermans war ben yurt disinda olduum icinn son fotolarini koyamadim

Motosikleti
    skYTeam ST200 SUPERMOTO
    Alıntı cayirti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o foto da gorduun egsoz suanda uzerinde olan performans deil o senin gorduun kendi orjinal egsozdu biz onu kivrim yerinden kestik sonra boole oldu iste simdi uzerinde krom perfermans war ben yurt disinda olduum icinn son fotolarini koyamadim
    hmm anladım dostum bizde onu yapmayı düşündük baştan ama,her ne kadar ses belki ii olsada görüntününde ii olmasını istediğim için vazgeçtim,ya bu arada pek kimse yazmıo artık buraya galiba ses seda yok kimseden nerde bu skyteamciler

eeraktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pulsar ns 200
    Satılık sky team st200 motokross var sıfır ilgilenenler msn ekleyebilirler.
    Birtanede sm200 kros modelivar ikiside sıfır
    farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez

Alıntı exnxexs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm anladım dostum bizde onu yapmayı düşündük baştan ama,her ne kadar ses belki ii olsada görüntününde ii olmasını istediğim için vazgeçtim,ya bu arada pek kimse yazmıo artık buraya galiba ses seda yok kimseden nerde bu skyteamciler

haklisin millet uctu herhalde kimsenin girdii yazdii yok egsoz isini napicaksin peki. fotlari nezaman koyucan bekliyom

oğuz-antalya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 satıldı & cbr 125
    antalya da skyteam 200 satan bi yer varmıı bııldııgıınıız aradıım aradıım yok
    Manavgat şimdilik . . .
    oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler, SkyTeam düşünüyorum son zamanlarda.. Bu makinelerin yenileri gelmiyor sanırım? Parça sorunu çıkarmı ileride?
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    R1200GS
    İkinci el ramzey düşünürsen ilanıma bak novarix. Ben geçen sene ardı arkası kesiliyor diye duyduğum için ramzey almıştım. Skyteamde güzeldir yoksa...

tipic yok oluyo millet uyudu galiba arkadaslar

Motosikleti
    2001 XT 600E. HERGELE (ex. deli mavi)
    selamlar elimde 5000 kmde bi skyteam var kırmızı. yapılacak herşeyi yapılmış durumda butun kronik sorunları çözüldü. hayallerimin motorunu aldığım için skyteam i satıyorum ilgilenen ve detaylı bilgi isteyenler cenkicore@gmail.com
    adresine mail atsınlar .aklımda ki fiyat 2000 ytl civarı ama duruma göre bi güzellik yapmaya çalışırım. şehir dışından alınacak ise nakliye sorununu hallederim
    [B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]

Motosikleti
    yamaha xt660x
    Hepinize selamlar;
    Uzun zamandır kimse siteye girmiyor sanırım. Skyteam için bir araştırma yaptım İstanbulda. Sadece Aygün motorda var anadolu yakasında yok. Sanırım ileri zamanda Parca sıkıntısı olacak şimdilik distrubitorden de yedek parca siparişi verilebiliyor. Motorun rengini üzerime almadan almadan siyah yapmayı düşünüyorum. Cok daha güzel durur gibi geliyor. Vibrasyonda sanırım zincir egzantrikli olmadıgından fazla olması da sorun yaşatacak. Arkadaslar Bu motordan kolay şikayet te duymadım. Özellikle şikayeti olan kardeşlerim varsa değerlendirmeye almam için yazabilirlermi. Yazan yada yazmayan arkadaşlarıma da selamlar saygılar..

Motosikleti
    skyteam st200
    walla arkadaşlar tek kelimeyle sununn söyleye bilirim kiii ben skyteam den cok memnunum neden diye sorarsanız valla soylenenen sey dağdaki keçi muhabbeti belki keci bile bağzı yerlerde takılır kalırı oo kotur süren kişinin cesaretine ve tecrübesine kalmış birşey ben bursada yaşıyorum uludağı bilmeyeniniz yoktur ve jandarmadan daha cok patıka biliyorum ve patır batır gidiyorum valla gelelim asfalt meselesine valla yol bilgisayarında yaklasık 135 km gördüm belki ininmaya bilirisininz am gercek ooo an reesim ceke blseydim cekerdim ve ondan sonra bir daha kmreyi kullanamadım cünkü km ter bozuldu ve sunanda motorun anası aglıyor bitik zincir bitik motor aklınınza gelebilicek herşey bitirk ama gercekten cok saglam ve verilen paranın fazlasıyla hakkının veriyor birde parca problemi oldugu zaman ımc makinayı arayıp mehmet beyle görüşe bilirsinin muhasebeden biz biraz akraba gibi oldukta :D ama suanda nosunun katırlamıyorum numarası olan varsa buraya yaza bilirmi herkeze skylı günler dilerim :D
    YAŞASIN ÖZGÜRLÜK (ST200):)

Motosikleti
    HYOSUNG GT250R
    Alıntı e_erdun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metal kardeşim benim bir prensibim vardır
    kendime ait olmayan hiç bir motora deneme mahiyetinde bile binmem(kendimi motorumuda kimseye vermem)
    jınlunumda vibrasyon vardı ama 5000 km sonra tamamen kayboldu şu anda 11 000 km oldu kaç km de de gidersen git hiç bir şekilde vibrasyon yok artık, bizlerde devir saati olmadığı içinde devrin kaça dayandığını kafadan bir şey söylemeyeceğim
    şayet İstanbula yolun düşecek olursa buyur gel kapım her zaman açık sana deneme mahiyetinde jınlunumu kullan bana hak vereceksin
    jınlunu şimdiye kadar tek bir baron985 barış kardeşime deneme mahiyetinde verdim sadece
    vibrasyon kıyaslamasınıda jınluna göre yapmadım
    Antalyadaki bayiden bi deneme şürüşü yap yaptığında da görecen
    vibrasyon olmadığını sky team'da
    skyteamda şu anda motoru rodaj dönemi olduğundan 6000 deviri geçirmedim onun içinde 6000 devirden sonra ne yapıp yapmıyacağını bilmiyorum bu konuda bilgisi olan ve rodaj dönemini geçirmiş skyteam kullanıcısı bir arkadaşım varsa yazsın kaç devire çıkardığını
    ben şu anda memnunum sky teamdan ,arazi içinde bir takım jant ısmarladım
    gelsin onlar endura lastik ve jantları değiştirdiğimde de dalacam arazilere tepe bayıra sonra olumlu veya olumsuz deneyimlerimi yazacağım buraya
    sevgi ve saygılarımla
    herkeze slm skyteame enduro jant arıyorum on ve arka nerden temin edebilirim bilgi verirseniz sevininrm...
    caddeci

Motosikleti
    bianchi falcon 125 cc'cik
    valla arkadaşlar skyteam'dan bende memnununum yaklaşık 2000 km kullandım motor toplamda 8 binde şu an garajda yatırıyoruz zaten 2.motor o..Onun dışında egzoz soran arkadaşlarım AKREPOVİÇ koyun ölsün millet..
    jant arayan arkadaşım sende aygün motora bak derim..
    **Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010

24. sayfa BirinciBirinci ... 142223242526 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler