ya bi kross alıcam ne alacam sasırdım topic acmakda istemiyorum...
ya bi kross alıcam ne alacam sasırdım topic acmakda istemiyorum...
Mrb. arkadaşlar aranıza yeni üye olarak ve ilk motorumun skyteam olması nedeni ile katılıyorum2gün önce uzun zamandan beri istediğim skyteam supermotomu aldımve şu ana kadar canımı sıkan ters bi yanı olmadı ilk motorum olmasınında bunda etkisi olabilir tabii ve sizlere sormak istediğim bi kaç bişi var öncelikle egzost benim için hem ses hem görüntü olarak önemli.Bi motoru gösteren en önemli parçaların'da ilk sırasında geliyor bence, ve orjinali hem görüntü hem ses açısından kötü deiştirmek istiyorum ve yardım ve önerilerinizi bekliyorum...
Herkeze kazasız belasız keyifli sürüşler...
kimse yardımcı olmıcak sanırımm 2 günden beri bekliyorum belki birileri bişi yazar die ama kimse yazmadıı...
Pardon yanlış yere yazdım arkadaşlar. Benim makine satılık bu arada imzama bakarak bilgi alabilirsiniz.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
eyw hoca saolasınsenin egzost orjinalininden yapma sanırım içini fln mı boşalttınız.ses olarak çok ii oluyp ama bende benim koça yaptıtırdım egzost farklı bi tüp kullandık ama komple krom ses fena KTM gibi patapata gidiomyakında fotoları koyucam kısmetse ama şu anda komple deiştirmek için giriştim motora yeni işim bittiği zamn yeni halini koyucamkazasız belasız keyifli sürüşler...
o foto da gorduun egsoz suanda uzerinde olan performans deil o senin gorduun kendi orjinal egsozdu biz onu kivrim yerinden kestik sonra boole oldu iste simdi uzerinde krom perfermans war ben yurt disinda olduum icinn son fotolarini koyamadim
Satılık sky team st200 motokross var sıfır ilgilenenler msn ekleyebilirler.
Birtanede sm200 kros modelivar ikiside sıfır
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
antalya da skyteam 200 satan bi yer varmıı bııldııgıınıız aradıım aradıım yok
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
beyler, SkyTeam düşünüyorum son zamanlarda.. Bu makinelerin yenileri gelmiyor sanırım? Parça sorunu çıkarmı ileride?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
İkinci el ramzey düşünürsen ilanıma bak novarix. Ben geçen sene ardı arkası kesiliyor diye duyduğum için ramzey almıştım. Skyteamde güzeldir yoksa...
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
tipic yok oluyo millet uyudu galiba arkadaslar
selamlar elimde 5000 kmde bi skyteam var kırmızı. yapılacak herşeyi yapılmış durumda butun kronik sorunları çözüldü. hayallerimin motorunu aldığım için skyteam i satıyorum ilgilenen ve detaylı bilgi isteyenler cenkicore@gmail.com
adresine mail atsınlar .aklımda ki fiyat 2000 ytl civarı ama duruma göre bi güzellik yapmaya çalışırım. şehir dışından alınacak ise nakliye sorununu hallederim
[B]SİZ DIŞARI ÇIKARKEN EVDEKİLERİN AMAN EVLADIM SAKIN BULAŞMA DEDİĞİ ADAMIM....[/B]
Hepinize selamlar;
Uzun zamandır kimse siteye girmiyor sanırım. Skyteam için bir araştırma yaptım İstanbulda. Sadece Aygün motorda var anadolu yakasında yok. Sanırım ileri zamanda Parca sıkıntısı olacak şimdilik distrubitorden de yedek parca siparişi verilebiliyor. Motorun rengini üzerime almadan almadan siyah yapmayı düşünüyorum. Cok daha güzel durur gibi geliyor. Vibrasyonda sanırım zincir egzantrikli olmadıgından fazla olması da sorun yaşatacak. Arkadaslar Bu motordan kolay şikayet te duymadım. Özellikle şikayeti olan kardeşlerim varsa değerlendirmeye almam için yazabilirlermi. Yazan yada yazmayan arkadaşlarıma da selamlar saygılar..
walla arkadaşlar tek kelimeyle sununn söyleye bilirim kiii ben skyteam den cok memnunum neden diye sorarsanız valla soylenenen sey dağdaki keçi muhabbeti belki keci bile bağzı yerlerde takılır kalırı oo kotur süren kişinin cesaretine ve tecrübesine kalmış birşey ben bursada yaşıyorum uludağı bilmeyeniniz yoktur ve jandarmadan daha cok patıka biliyorum ve patır batır gidiyorum valla gelelim asfalt meselesine valla yol bilgisayarında yaklasık 135 km gördüm belki ininmaya bilirisininz am gercek ooo an reesim ceke blseydim cekerdim ve ondan sonra bir daha kmreyi kullanamadım cünkü km ter bozuldu ve sunanda motorun anası aglıyor bitik zincir bitik motor aklınınza gelebilicek herşey bitirk ama gercekten cok saglam ve verilen paranın fazlasıyla hakkının veriyor birde parca problemi oldugu zaman ımc makinayı arayıp mehmet beyle görüşe bilirsinin muhasebeden biz biraz akraba gibi oldukta :D ama suanda nosunun katırlamıyorum numarası olan varsa buraya yaza bilirmi herkeze skylı günler dilerim :D
YAŞASIN ÖZGÜRLÜK (ST200):)
valla arkadaşlar skyteam'dan bende memnununum yaklaşık 2000 km kullandım motor toplamda 8 binde şu an garajda yatırıyoruz zaten 2.motor o..Onun dışında egzoz soran arkadaşlarım AKREPOVİÇ koyun ölsün millet..
jant arayan arkadaşım sende aygün motora bak derim..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)