evet arkadaşlar bu granajdan bende istiyorum TR de nerede bulabilirim bunu
evet arkadaşlar bu granajdan bende istiyorum TR de nerede bulabilirim bunu
dedigim gibi ben de arastiriyorum, ben bunu yurt disindan getirdim ama isteyen olursa daha getirmeyi dusunuyorum...
baksana buldum bi tane sifir, fiyati da uygun...http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...8&AdId=3171925
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
arkadaşlar bundan sonra bende aranızdayım bendede skyuteam sm 200 var .. ve çok memnunum..ankarada dağlarda görebilirsiniz
bu ara bende o grenajdan çok aradım .. ama türkiyede yok sanırım.. olursa bende sipariş ettirebilirmiyim.. yada herkez gibi ramzey wolf kafası takacağım :(
Tam sayiyi belirlersek subatin ortalarinda gidip getirecegim...
sir karakedi, al su motoru da basliyalim artik gezilere
UgLychiLd dostum bende en kısa zamanda sky team alacagım.Getirtecek olur isen fiatı da uygunda bana da bi tane
Born To Be wild,Live to Ride...
Öncelikle görüşlerini yazan tüm yazarlara teşekkür ediyorum kendi adıma.
Ben iki hafta önce cross modelini aldım bu motorun.fakat rahat çalışmaması,90 km hızı geçmekte zorlanması,farların bir el fenerininden öteye geçememesi,v.s... bunları hiç dert etmiyorum..bunlar aşılması güç olmayan birkaç ayrıntı.gelgelelim vibrasyon sorununa.ya kardeşim motor ucuz motor,iyi motor,seri motor da,bu vibrasyonu nasıl kesecez.servisleri arıyorum bunu yaşayacaksın diyor.çözüm;yok diyor adamlar.o kadar çok vibrasyon varki.kadıköyden maltepeye arka ayaklık gevşiyor gördüğüm.ve artık duramıyorum üstünde.hoş ben bunu dağda binmek için aldım.dağda binmek içinde,dağa gidene kadar iflahımı kesiyor be kardeşim.yokmu bunun bi çözüm yolu.öyle allandırıp,pullandırıp övmeye gerek yok.herkes bu sorunu göz ardı ediyor yada birtek ben yaşyorum.saygılar.bunu yeni alacaklar için ve çözüm bulanlar buraya yazsın diye paylaştım.iyi günler
bende mondial kt vardı ben sübap ayarı ile çok yol katettim şimdi vibrasyon nerede ise sıfır ama dediğin gibi en nihayetinde sky bi cros hani uzun yolda lastik değişimi çözüm olur bence
dostum sen motoru sıfır mı aldın? eger sıfır aldıysan zaten bu aralar fazla gaz acmamaya dikkat et... 2.si ise ben de ilk bir ay o vibrasyonu cektim.. hatta arkama artcı bile alamiyodum... ilk bakimda butun vidalari sokup tekrar sıktılar sonra problemim cozuldu.. sonralari yine basladi.. cok hoplayip zıplamaktan.. vibrasyon yapan tum vidalari bulup aralarina tupculerde kullanilan lastiklerden koydum.. bidaha da vibrasyon demedi...
eger motoru 2.el aldiysan 90 i gecmemesi kotu. ama iki haftaliksa iyi ac derim...
oooooo.. hadi hayirlisi, bi skyteam daha geliyo haaa janti nickli arkadasta aliyor.. +2 Alplion sen de hizlandir artik su isler
kardesim sen kazasiz belasiz gel, telefonlasiriz... bu arada kibris ta aksesuar fiyatlarini da arastirmissindir umarim...
arkadaşlar yukarda ugly kardeşimin verdiği topic asılsızdır benim adıma yapılan hani bir saldırı ve sizlere oynanan aşşalık bir oyundur ugly kardeşim yazmış linki benim öldüğüme dair fake yapan dengesiz birinin zırvalıklarıdır önemsizdir ama konuyu takip etmek isteyenler buyurabilirler
arkadaslar bendede 200 lük bir skyteam var 2006 model yazdan beri kullanıyorum hic bir sorun cıkmadı hatta köpek gibi
skyteam 200 3.200.arkadaşlar sizce uygunmu?
Herkese tekrardan selamlar.Arkadaslar Allah'a sükür motorları nişanlımın gazabından koruyabildim Satmıyorum cok şükür.Allah kimseye sevdiği iki şey arasında seçim yapma zülmünü yaşatmasın.Neyse istanbuldaki arkdasalar bu ayın sonunda biliyosunuz fuar var orda görüşmek dileğiyle.
Saygılar........Asiwega
ktm tarzı bi grenaj yapsan çok klas olur bunlara
uglychıld ya senın o taktıgın kafadan turkıyede bulmamız mumkunmu sana bı sorum daha olacak bu performns egsozu ıse yarar mı taktırsak ben daha yenı crossa gecıs yaptım da crosslar hakkında pek bılgım yok ama suana kadar skyteam den cok memnunum bu fıyata alınabılcek en ıy motor bence
alplion bı sorum daha olacak bu performns egsozu ıse yarar mı taktırsak ben daha yenı crossa gecıs yaptım da crosslar hakkında pek bılgım yok
arkadslar ben daha yenı bı sky team aldım ama motorun kafadan memnun deılım deıstırmek ıstıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım nerden bulabılırım
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)