adamlar siteyi ayirmislar artik www.skyteamcross.com sitesinden skyteam i tanitacaklarmis. ama site su anda cincun un sitesine yoneliyor otomatik.
adamlar siteyi ayirmislar artik www.skyteamcross.com sitesinden skyteam i tanitacaklarmis. ama site su anda cincun un sitesine yoneliyor otomatik.
......................
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]The X-Track[/FONT][/COLOR]
havalar acinca millet kendini daga bayira vurdu gitti
Ben de daha önce bu soruyu sormuştum nedense cevap veren olmadı, olmuyor...EGAH adlı üyeden alıntı
fazlaca titreşimi dışında gayet memnunum bu cihazdan.. :D
En İyi Motorcu EN Uzun Yaşayandır.. -54 EF 105- artık deil. (-54 YS 056-)
Vallah inemiyorum SKYTEAM den...
Haftasonu fuar vardı Ankara'da ama pek ilgi yoktu nedense.. HErhalde milletin haberi yoktu...
[B]You don't know the power of the dark side ![/B]
arkadaşlar selam
bende skyteam'cılar kervanına katıldım forumda okuduğum yazılarda bir performans egzozu konusu geçiyor bunu istanbulda kim satıyor.
beni bilgilendirirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
Çok sağol Magictouch eh açılır da takip ederiz artık.Magictouch adlı üyeden alıntı
Az evvel jinlun icm makina muhendisligi aradim cunku daha once ariza yapip degistirdigim arka fren merkez hidrolik pompasi tekrar ayni arizayi yapiyor..
Ogrendigim kadari ile bu genel bir sorunmus.. ve talepden dolayi bu parca su an ellerinde kalmamis.. çin e siparisi verilmis gelmesini bekliyorlar.. ama anlasilan parcayi degistirmek bir cozum degil cunku eger gelen merkezde bi modifikasyon yapilmamissa ayni arizayi tekrar yapacak..
benim ogrenmek istedigim bu sorunla aranizda karsilasan varmi hidrolik pompasinda kacak var yag kaciriyor surekli olarak sanirim kecesindenmis.. bu sorunu kendi imkanlari ile cozebilen var mi? kacak yapan keceye bi cozum bulunursa sorun da kokten hallolur gibime geliyor ama o cozum nasil bir cozumdur henuz bilmiyorum..
bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve bu bilgiyi paylasirsa cok sevinirim..
az once ıstanbulakı bır bayii ile gorustumi,fraktal adlı üyeden alıntı
bu marka ıle olan anlasmasını bıtırmıs eee tabı bununla ılıntılı parca sorunu yasayabılırız bende skyteam almayı planlıyordum ama bu haber vaz gecmeme sebep oldu.... sızınde bılgınız olsun ıstedım
____it's my life_1982____
Sadece o bayinin herhalde?
ya skyteam zaten kendi bir marka yani jinlun bizi ilgilendirmez o sadece disbüritörlük yapıyo çünkü skyteamın bayağı bir modeli var isterceniz bakın www.skytean.com
haklısın ama......tucy adlı üyeden alıntı
1-bu adres calısmıyor
2-ıstanbulda motorun arıza yaptıgında
parca sıparısı verebılecegın bır bayıı varmı...????
benım adıma kontrol edermısın....
eger ıstanbulda bayıısı varsa ben hemen
gıdıp begendıgım motoru satın alayım.....
Batuhan Kadıköyde spot motor var. Parça konusundada bir korkun olmasın derim ama yinede sen bir araştır....
Adres www.skyteam.cn
anlaşmanın bittiği falan yok arkadaşlar. ankarada satışlar devam ediyor.. sorun yok
[B]You don't know the power of the dark side ![/B]
tesekkurler arkadasım bu onerını hafta sonuMagictouch adlı üyeden alıntı
karsıya gecıp degerlendırecegım....
bu sıteyı daha oncede ziyaret etmıstımThe Cure adlı üyeden alıntı
benım bahsettıgım ıstanbulda bır bayısı varmı
daha dogrusu kalıcılıgı olan bır bayii....
motoru aldıktan sonra bayı ''ben artık o markayı satmıyorum'' derse
o zaman iş işten gecmıs olur....
arkadaslar; ben ankarada ogrenciyim.. motosıkletlerle 2 yıldır ilgilenmeye basladım. hemen ehliyetimi aldım fakat motoru erletedim.. bu yıl karar verdim keseme uyarsa alalım bişiler die.. once jinlun chopper lar hosuma gidiyodu.. sora baktım pahalı ve kuzenim de saglam bi enduro alınca bende enduroya dondum.. arastırdım ve skyteam i kesfettim aklıma da yattı..
bikac sorum olacak.. ankarada skyteam durumu nasıl?? servi s parca sıkıntısı yasayan varmı?? Ben jinluna bakarken esattaki bayiye gittim orada jinlun vardı ama skyteam yoktu.. daha sora fuarda balgattaki bayiyle tanıstım.. Batuhan abi baya ilgilendi.. gittim dukkana baktık ettik ve o da jinlun satıyo ve dedi ki şu jinlunlar bitsin ben sadece skyteam satacam.. zaten o yarısıomus skytaem de.. bi sorum daha var ank bayisi batuhan abi bana 3 hafta sonra bunnarın yeni versiyonları gelecek dedi. Bole digital gosterge falan varmıs.. bakalım onu bekleyecez ve eger taxit imkanı uyarsa almaya niyetliyim..
Arkadaşlar benim size bir sorum olacak.
daha önce okuduğum yazılarda iki değişik karbüratör olduğunu öğrenmiştim
benim motorun karbüratörünün 150 cc lik mi yoksa 200 cc Karbüratörmü olduğunu nasıl öğrenebilirim?
bilenler beni aydınlatırsa sevinirim.
ilanlara bakarken bır arkadasım sky team 200sm sattıgını gordum fıyat bana uygun geldı ve ıstedıgım versıyonu Super moto sıze sormak ıstedıgım konu
SM versıyonu nu kullanan arkadaslar varmı memnunlar mı.??
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)