SKYTEAM (ST200TR, ST200SM)
Reklamlar
-
18 Şubat 2006, 16:43
sevgili spil ön ve arka hepsini değiştirdim.40 € dişliler.şimdi amortisörü değiştirecem gazlısı ile.soğuk havalarda ne kadar soğuk olursa olsun jikleyi çak tek marşta çalışıyor.valla ben şu ana kadar memnunum.burada çok arkadaşlarda birer birer alıyorlar.sanada tavsiye ederim.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Reklamlar
-
19 Şubat 2006, 16:20
-
20 Şubat 2006, 21:54
Sonunda Basaracam!!
Arkadaşlar bir hafta sonra skyteam st200 enduroma kavuşacam sonunda. Size söylemek istediğim Konya Jinlun Bayi ile temasa geçtim ve sağolsunlar çok iyi bilgilendirdiler. Bu bir reklam değil fakat işlerini ciddi yapıyo gibiler Hadi hayırlısı motoru alınca görüşlerimi belirtirim artık
-
20 Şubat 2006, 22:52
şimdiden hayırlı olsun arkadaş, doğru tercih.!
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]The X-Track[/FONT][/COLOR]
-
21 Şubat 2006, 18:15
sn: endurocu arkadaşlar ikinci motor olarak sky team in düz tekerleklisini almayı düşünüyorum bir de bu motora performans egzos taktırmak istiyorum , bu araç için yazılan yorumlar çok olumlu iyi bir seçim olacağını düşünüyorum , motor 15 bg olarak görünüyor peki ; bu performans eksoz dan sonra motor gücü nü nasıl etkiliyor ? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum
saygılarımla
-
21 Şubat 2006, 21:40
-
21 Şubat 2006, 23:27
Ozi kardeş teşekkür ederim aklımı kurcalayıp duruyor du kullananlara ve mustakbel kullanıcılara
sorayım dedim eksik olma .....
saygılarımal
-
22 Şubat 2006, 09:57
sevgili piyade ben egzozu aldım ama şu anda takmadım.aysonuna doğru takacağım.fakat takan arkadaşın motoruna bindim ikisi arasında mukayese yaparsak çok bariz bir mootorda güç farkı hemen dikkati çekiyor.ben kullanıyorum.hemde limitleri zorlayarak şu an çok memnununm.sanada tavsiye ederim.zaten yakında izmire motorla gelecem o zaman görüşürsek mootoru test etme imkanın olur.
-
22 Şubat 2006, 10:50
sn. arvasi3 ilğine teşekkür ediyorum
saygılarımla.
-
22 Şubat 2006, 22:46
arvasi abi harbiden sakaryadan izmire mi gitcan skyteamla..? ciddi bi test olur motor için..
En İyi Motorcu EN Uzun Yaşayandır.. -54 EF 105- artık deil. (-54 YS 056-)
-
23 Şubat 2006, 15:36
ben 125 cc makina ile Türkiyeyi gezdim 7000 km yol yapmtım hemde tek başıma.bu motor 200 cc nesi acaipki.motor 120 sürati çok rahat görüyor zaten.izmire gidince zaten resimleri koyarım siteye görürüsünüz.
-
Eeevvtt gençlik başlık bayağı bi gerilemiş.. Havanın ısındığın baharın gelmeye hazırlandığı şu günlerde ne yaptınız skyTeam`la.. bekliorz yorumları halen..
-
deli olacağım yaa plakam hala çıkmadı
-
Skyteam ciler neredesiniz bakıyorumda uzun zamandır sesiniz sedanız çıkmıyor. Havaların ısınmasınımı bekliyorsunuz. ??
Sizleri özledik ama herhalde fuarda görüşürüz.
expert
-
sevgili EXPERT hocam gerçek bir Endurocu motoruna her hava ve şartlarda binebilen motorcudur.asfaltta gittikten sonra enduronun bir manası kalmıyorki.
ben her zaman söyledim cadde yalan enduro gerçek.tüm dostlara gerçekten SKY Team ı deli gibi tavsiye ediyorum.
-
SKYTEAM ekibi ,
Sizleri hem Lutfi Kırdar a hemde Ares (Hava alanı yanı) daki fuarlara bekliyoruz. Modifiyeli ve yarışan SKYTEAM görmek için iyi bir şans.
expert
-
Sele yüksekliği nedir, 1.65 boyunda, tecrübesiz birisi (evet ben) rahatlıkla kullanabilir mi?
-
herkes hala memnun mu motorundan paslanma konusu aydınlandımı haziran gibi bende giriyorum skyteam olayına insallah
-
mcosh adlı üyeden alıntı
herkes hala memnun mu motorundan paslanma konusu aydınlandımı haziran gibi bende giriyorum skyteam olayına insallah
mcosh.. yaklaşık 5 aydır biniyorum skyteam'e ve hala çok memnunum iyiki skyteam almışım..paslanma o kadar büyütülecek bir olay değil yağlı bez ile 1 defa sildim bir daha pas mas görülmedi...sana şimdiden hayırlı olsun dilerim....
[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]The X-Track[/FONT][/COLOR]
-
ya gençler anlatın bişiler ya :D şu an bende ybr125 var 2006.. ama aklım hala skyteamda :(((
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler