Pazar günü 147.5 km'Lik Kemerburgaz ardından Karaburun'a doğru 5 arkadaş sürdük.3 kere Karaburun yolunda topspeed denemesi yaptım onun harici 90-100 arası normal kullanım 5,62lt yakıt tüketimi cıktı. 147,5 Km 36,73'e tekrar fullendi oda 0,24 krs'a tekabül etti...
Arkadaşlar ön çamurluk uzatmasına ve gezi camına ihtiyacım var biraz daha yüksek (15-20cm kadar) ve füme olandan. Elimde orjinal siyah yamaha camı var değiştirmek veya satmak isteyen olursa lütfen iletişime geçsin. Sıfırı biraz pahalı geldi alamadım.
Ayrıca arrow ekzoz var ve dp killer bende yok yaptırabileceğim veya alabileceğim yer var mıdır?
Yalçın Aksoy Tel : 0535 677 47 45
cumartesi veya pazarda olabilir buraya gidicem ALLAH izin verirse hiç gitmedim .
http://www.guzelbirtatil.com/sinekli-golu/
Arkadaşlar herkese selamlar,
Barodi arkadaşımızın paylaştığı gibi motosikletlerle gezilebilecek tavsiye ettiğiniz yerleri paylaşırsanız gitmemiş görmemiş arkadaşlara bir fikir vermiş oluruz. paylaşımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyoruz.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
önceki paylaşımların hepsini okuyamadım ama yan sticker lazım nerden bulabilirim? e-bayda yok, burak21 den sipariş verdim 6 aydır gelmedi, varmıdır bir hal çaresi?
fiyatını bilmiyorum fakat sanırım motoliz.com da var.
Arkadaşlar ön çamurluk uzatmasına ve gezi camına ihtiyacım var biraz daha yüksek (15-20cm kadar) ve füme olandan. Elimde orjinal siyah yamaha camı var değiştirmek veya satmak isteyen olursa lütfen iletişime geçsin. Sıfırı biraz pahalı geldi alamadım.
Ayrıca arrow ekzoz var ve dp killer bende yok yaptırabileceğim veya alabileceğim yer var mıdır?
Yalçın Aksoy Tel : 0535 677 47 45
arkadaşlar merhaba şirinevler aydın motor yamaha servisinde egsoz yaptıran varmı (ixil) ?? çok yaptık xj6 diyor kesin vardır burda birileri eğer öyle ise ??
ilk defa gittim silivrinin sinekli gölüne. bildiğiniz köy . koyunlar inekler köpekler horoz tavuk kurbağa vs.
4 tane kısa video var. diğer yol videosu uzun olduğu için youtubede yarın akşama ancak yüklenir.
bu videoda ben ve motorumda çıkmışız sinekli gölünün çimlerinde uzanırken
bu ikinci videodaki çoookkkk sevimli kangal yavru köpeğini çekmeden olmazdı.
3ncü videoda ilk kez gittiğim silivri sahilinden yine bende varım videoda
biraz fazla kırpmışım gözümü ağzım yamulmuş
4ncü videoda koyunları sevmeye çalışırken
bunlarda resimler
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Maşallah güzel bir gezi olmuş darısı başımıza zasız belasız inşallahh.....
bnmde lastiklerin değişim zamanı geldi michelin road 4 de karar kıldım ıslak performansı en iyi lastikmiş kullananlarda memnum ,
hatta bu aralar alacak varsa beraber alalım toplu alırız indirim yaptırırız.
ben dün michelin pilot road 4 taktırdım ve garaja koydum motoru.henüz deneme fırsatım olmadı.ama okuduğum tüm yorumlar olumlu.
Bnde almayı düşünüyorum ama pirellelimi,michelinmi kararsızım
Yeni lastik alan ve alacak arkadaşların dikkatine!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unutmamamız gereken birşey var. Yeni lastik taktırdıktan sonra sert kalkış sert duruş ve motoru aşırı yatırmaktan kaçının. lastik üzerindeki mum tabakası ve kılcal iplikler bitmeden sert kullanmak istenmeyen sonuçları doğurabilir. 300-500 km lastiğin alışması ve yüzeyinin optimum çalışabilir hale gelmesi için zaman tanıyın.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
bende alıcam bu motolastik.com dan alan arkadaşlar istanbula ne kadr sürede geliyor kargo ne kadar tutuyor taktırmak için ne kadar alıyorlar
bilgilendirebilrlermi acep
Dün (11Nisan 2015) Mecidiyeköy den topkapı istikametinde seyrederken cağlayan civarında Kamuflajlı xj6 Barodi arkadaşımızı gördüm sanırım.
2 kişiydiler artçılı bizde siyah xj6 ve honda shadow turuncu motorlaydık selam veremedim uzadılar.
Doğru tahminse selamlar...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)