Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    hayırlı olsun paşali, çok seveceksin o motoru eminim
    Pasali1921 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı uçnkaplumbğa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaça aldınız hocam?
    19.250'ye aldım üstad...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:58 ----------

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun paşali, çok seveceksin o motoru eminim
    sağolasın abicim inşallah sana da nasip olur niceleri
    agrasiwe bunu beğendi.

ozkanil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    Alıntı Pasali1921 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese Hayırlı Günler... Dün itibariyle 3700 Km'de XJ 6 RaceBlue aldım.Şu an birbirimizi tanıma aşamasındayız tıpkı avatarda olduğu gibi İlk izlenim olarak cbr'den sonra aşırı rahat ve kolay kullanımlı geldi yakıt olarak şuan bişey diyemiyorum.Sizlerin de şunu şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz birşey varsa ilgiyle dinlerim... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
    öncelikle hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş. ben hiç görmedim seni diyeceğimde dün almışsın şansına hava kötü
    Pasali1921 bunu beğendi.
    where is the truth lies ?

Alıntı ozkanil adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız inş. ben hiç görmedim seni diyeceğimde dün almışsın şansına hava kötü
    Dün biraz akşam denemeler yaptım 80-90 giderken sanki 160'la gidiyomusum hissi veriyor cbr'da 80'le o hissi alamamıştım
    ozkanil bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    Dün biraz akşam denemeler yaptım 80-90 giderken sanki 160'la gidiyomusum hissi veriyor cbr'da 80'le o hissi alamamıştım

orjinal egsozu duruyormu ? öyledir sesinden kaynaklı sanırım ilk kullanımda motor agır gelebilir alıştıkça bisiklet hissi uyandıracak o derece keyifli. kasımpaşada seninle beraber 3 xj6n 'li olduk inş denk geliriz
    Pasali1921 bunu beğendi.

orjinal egsozu duruyormu ? öyledir sesinden kaynaklı sanırım ilk kullanımda motor agır gelebilir alıştıkça bisiklet hissi uyandıracak o derece keyifli. kasımpaşada seninle beraber 3 xj6n 'li olduk inş denk geliriz
    Aa sizde mi Kasımpaşa'dasınız ? Bu ara orjinal egzos duruyor salyangoz egzosları önerdi bazı arkadaşlar...
    ozkanil bunu beğendi.

Motosikleti
    Nc750X
    benim motorum absli versiyon 210 kg ağırlık merkezi gsr ye göre daha aşşağıda motorun o yüzden şehir içi yormuyor sukutter gibi hissediyorum ben tabi belkide boyumla alakalı ben 185 im 82 kiloyum yani beni yormuyo diyim o konu tartışılabilir ama dediğim gibi ağırlık merkezi sebebi ile iki elini bırakan herkez rahat rahat durur diye düşünüyorum yakıt konusuna gelince ben henüz rodajdayım motorum 1300 kmde henüz şuan 35 kuruş insani kullanım 47 kuruş gazlayarak 40 kuruşta karışık yakıyo :D gsr den filan çok iyi bence. Sonuç olarak bişey diyimmi :D al sen al pişman olmassın :D hemşerim benim yaza bende gelicem kısmetse cihazla takılırız gazemirliyim bende bu arada :D
    ozkanil bunu beğendi.
    Alem buysa kralda bi sıkıntı var müdür
    Beyler zaman kötü herkez motoruna binsin

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    Aa sizde mi Kasımpaşa'dasınız ? Bu ara orjinal egzos duruyor salyangoz egzosları önerdi bazı arkadaşlar...
    evet kasımpaşa bu arada daha garantisi duruyorsa uzak dur derim çünkü egsoz tüpü bu motorda bogazlara kaynaklı yani kesersen garanti kapsamı dışına çıkacaktır. bende egsoz düşünüyorum komple bogazla birlikte serviste değiştirecm havalar bi düzelsin çıkarız turlamaya

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Alıntı Angelmarker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorum absli versiyon 210 kg ağırlık merkezi gsr ye göre daha aşşağıda motorun o yüzden şehir içi yormuyor sukutter gibi hissediyorum ben tabi belkide boyumla alakalı ben 185 im 82 kiloyum yani beni yormuyo diyim o konu tartışılabilir ama dediğim gibi ağırlık merkezi sebebi ile iki elini bırakan herkez rahat rahat durur diye düşünüyorum yakıt konusuna gelince ben henüz rodajdayım motorum 1300 kmde henüz şuan 35 kuruş insani kullanım 47 kuruş gazlayarak 40 kuruşta karışık yakıyo :D gsr den filan çok iyi bence. Sonuç olarak bişey diyimmi :D al sen al pişman olmassın :D hemşerim benim yaza bende gelicem kısmetse cihazla takılırız gazemirliyim bende bu arada :D
    ben absli versiyonu türkiyede satılmıyor sanıyordum hangi bayiden aldın ?

evet kasımpaşa bu arada daha garantisi duruyorsa uzak dur derim çünkü egsoz tüpü bu motorda bogazlara kaynaklı yani kesersen garanti kapsamı dışına çıkacaktır. bende egsoz düşünüyorum komple bogazla birlikte serviste değiştirecm havalar bi düzelsin çıkarız turlamaya

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------

Onu bilmiyordum ya garanti devam ediyor . Egzos garantiyi devre dışı bırakır öyle mi ayrıca garanti bakımları kaç km de
    ozkanil bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    Onu bilmiyordum ya garanti devam ediyor . Egzos garantiyi devre dışı bırakır öyle mi ayrıca garanti bakımları kaç km de
    ilk rodaj bakımı yapılır 1000 küsür km de aldığın kişi büyük ihtimal yaptırmıştır kitapçıkla ilerlemek istersen orda 2.bakım 10.000 yazıyor sordunmu en son bakımı ne zaman yapılmış ? ben 10.000 km beklemeyi düşünmüyorum 5000 de kendim değiştiririm yağı filtreyi vs.. bu tip kesme biçme işleri garanti kapsamını etkiler. kitapçığı aldın mı ?

Merhaba,

XJ6 Diversion F ABS'li hala gelmiyor değil mi? Çok içimde kaldı ama ABS'li olması en önemli kriterlerimden biri, gözardı edip de alamıyorum. :/

Motosikleti
    honda cbr 250r
    angelmarker dostum cvpların bi harika. inanır mısın bende tam olarak bu ağırlık merkezini soracaktım. bu arada ankaradaki birisi olarak bu bahsettiğin yolları nasıl bu kadar iyi biliyor diye merak ediyordum ki, izmirliymişsin sen gel bir an önce. ben bu motoru alsam da almasam da görüşmemiz şart seninle
    Angelmarker bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha xj600 diversion f
    Arkadaşlar konuya sonradan dahil olan birisi olarak bi kaç yorum eklemek istedim. Cbr 250r de geçiş yapan birisi olarak kiiiii çok severek kullanıyordum cbr yi halada almayı düşünüyorum. xj6 nın kullanım kolaylığı ''bana'' cbr 250 den daha iyi daha rahat geldi konfor, daha dik oturum ve geniş gidon hoşuma giden unsurlar olduğu için hala çok beğeniyorum.
    28 bin km yi devirdim çok şükür kazasız belasız. motor konusunda bazı dikkat edilmesi gereken şeyler var çok kez bunları konuştuk ve paylaştık arkadaşlar bi motorun kullanım hissi rahatlığı virajı ve belkide herşeysini etkileyen en önemli unsur türkiye koşullarına uygun lastik seçimi veeeeee doğru hava basıncı motorunuzu bambaşka yapar. michelin road 4 kullanıcısıyım ve eski lastiklerim bitip bunları takınca dedim kii yepyeni bir motorum ve yepyeni sürüş hissim olduğunu söyleyebilirim.
    Arkadaşlar lütfen kendiniz için lastik seçimine önem verelim. lastiğe vereceğimiz paradan korkmayalım. Asfaltla bizim aramızdaki en en en önemli ürün malzeme her ne derseniz diyin lastiktir. Çok kaliteli motor alırız lastikler kötü ise motor kötüdür. Çok iyi koruyucu ekipman alırız lastikler kötü ise yere yapışır ekipmanları ve sağlığımızı bozabiliriz. Lastiklerimize ve motorumuzun bakımlarına önem verelim. Bizler tedbir alalım gerisi takdiriilahi diyebilelim.

Kazasız belasız sürüşleri diliyorum herkese....
    Pasali1921, adanalı, ozkanil ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

ilk rodaj bakımı yapılır 1000 küsür km de aldığın kişi büyük ihtimal yaptırmıştır kitapçıkla ilerlemek istersen orda 2.bakım 10.000 yazıyor sordunmu en son bakımı ne zaman yapılmış ? ben 10.000 km beklemeyi düşünmüyorum 5000 de kendim değiştiririm yağı filtreyi vs.. bu tip kesme biçme işleri garanti kapsamını etkiler. kitapçığı aldın mı ?
    Garanti kitapçığı elimde.1000km bakımı yapılmış diğeri 10000km demişti de uzun geldi zaten ara bakımları kendi yapıyorum.Eğer garanti muhabbeti doğruysa egzos işi sonraya kalacak gibi :/

Motosikleti
    YAMAHA XJ6 N
    Garanti kitapçığı elimde.1000km bakımı yapılmış diğeri 10000km demişti de uzun geldi zaten ara bakımları kendi yapıyorum.Eğer garanti muhabbeti doğruysa egzos işi sonraya kalacak gibi :/
    Garanti muhabbeti doğru ama şöyle bi durum var tekrar yazayım kesersen problem oluyor boğazla birlikte alırsan başka yere de taktırsan sıkıntı yok ama marka olması kaydıyla. Adamlar sanayi tipi yada el yapımı egsozları kabul etmiyor. Daha havaya bakmadım da çıkaracam bugün bi bir saat oturur muhabbet ederz

Motosikleti
    Nc750X

benim cihaz 2013 model ilk sahibi ilk motor olarak almış antalyadan bi eleman 80 km binmiş ve doğru yola dönüp cbr 250 almış ve bu boşa çıkmış internete koydu 2 saat sonra ben denk geldim aldım işte :D tahminimce trde 5-10 tane absli var
    ozkanil bunu beğendi.
    Alem buysa kralda bi sıkıntı var müdür
    Beyler zaman kötü herkez motoruna binsin

Garanti muhabbeti doğru ama şöyle bi durum var tekrar yazayım kesersen problem oluyor boğazla birlikte alırsan başka yere de taktırsan sıkıntı yok ama marka olması kaydıyla. Adamlar sanayi tipi yada el yapımı egsozları kabul etmiyor. Daha havaya bakmadım da çıkaracam bugün bi bir saat oturur muhabbet ederz
    0536 955 90 07 ararsan haberleşelim gün içerisinde...
    ozkanil bunu beğendi.

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Beyler garantinin bi ise yaradigini gormedim. İscilik parasi yine aliniyor bakimlarda .parca garantisi de faso fiso. Servis garantiden alip size parayla satiyor bu parca garantiye girmez diye. O yuzden garanti olayina pek takilmayin .örnegin benim ön far ampul garanti bitmemesine ragmen kullanici hatasi diye , sanki ben yaktim ampulu, 15 tl aldi ampul icin.
    Pasali1921 bunu beğendi.

Ayrıca xj6 arayanlar konuya bi göz atsın başımdan bir olay geçti.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...dikkatine.html

Çok şükür düşmedik oyuna tertemiz başka bir xj6 aldık hamdolsun...

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Bende gezecegim yine gelmek isteyen varsa karsiya gecicem camlica tepesine simdi
    Pasali1921 ve ozkanil bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler