Teşekkür ettim motorun var mi bilmiyorum yoksa da umarım en kısa zamanda istediğine kavusursun: )
Teşekkür ettim motorun var mi bilmiyorum yoksa da umarım en kısa zamanda istediğine kavusursun: )
Bunlarda sislerin ve sinyallerin gündüz fotoları en kısa zamanda sislerin gece aydınlatmasını da ekleye cem,
Ayrıca beğenmeniz çooook hoşuma gitti darısı başınıza.
Ama şunu çok net söyleyebilirim, sadece sisler bile olsa gece aydınlatma konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
Dün gece saat 23.30 sularında kadıköy'ye gittim geldim sisler ve far aydınlatması sayesinde araçlar daha rahat yol verdikleri gözümden kaçmadı.
Bir sorum var, bu ışıklar kısa uzun oluyor mu sis farları yoksa hep tek tür mü?
Yamaha Turkiye'ye Diversion F'in ABS'lisini getirmeyi düşünüyor musunuz 2015'te diye sormuştum, cevabı aşağıda:
"Merhaba ,
Öncelikle Yamaha markasına göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
XJ6 Diversion F modelimizin için 2015 yılında ABS'siz modeli ülkemizde satışa sunulacaktır.
Saygılarımızla,
Yamaha Motor Türkiye"
Walla aklim almiyor, ciddi fark eder bence satisi. Bir nevi 6-7 daha koy fazer 8 al diyorlar sanirim... Ama o segmentte su an en guzel makine diversion bence, guc, silindir hersey yerinde...
Arkadaşlar merhaba adım Erkan ,
Kısmetse kısa süre içinde aranıza katılacağım RACE BLUE DİVERSİON F arayışındayım. Sıfırını bulamadım bayiilerde.Temiz ikinci el de arayıştayım.
Eğer bilen duyan arkadaş varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.
Bir de dikkatimi sahibinden ilanları çekiyor 2.ele sıfırdan fazla fiyat isteyen arkadaşlar satabiliyorlar mı acaba gerçekten
onlar piyasayı yüksek tutmak için konulmuş fake ilanlar. gerçek fiyatlar saatler içinde alıcısını buluyor zaten.
benim aklımda esasen mt07 vardı, lakin amacımın şehirlerarası gidip, kendimi yollara atmak olduğunu göz önünde bulundurunca aklıma diversion f modeli geldi. umarım, aranıza katılacağım yeni yılda
absli olmadığından sıfır diversion planımı iptal ediyorum. kafama yatan bir motosiklet bulana kadar naked xj6ma binmeye devam edeceğim. 2015ten umutluydum abs konusunda ama yamaha gene yaptı yapacağını
Maalesef Yamaha'nin yaptiginin bir mantigi yok. O sınıf için şahane bir makine yap, ama ABS'liyi getirmem de getirmem diye diret. Hoş ABS'sizini bile arasaniz bulamiyorsunuz ya... İddia eidyorum Diversion F ABS'Li getirse, CBR650F tam patlar... Ama bunu biz düşünüyoruz, Yamaha Turkiye'deki abilerin vardir herhalde bir bildikleri
Bu arada, Almanya'da sadece ABS'li model, İngiltere'de de sadece ABS'siz model satiliyor. Var bir mantıkları ama???
bu videodan sonra dahada asık oldum ama uygun bir fiata temiz naked ini bulamadim :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=zNS2mlViVHo
CBR 250 R mı satıp, XJ 6 naked veya diversion sıfır olarak alma planları içindeyim fakat bir tane bayide görmek ve almak için yok. Bayilerde üstüne mart başına kadar gelmez gel sana mt 7 verelim demiyorlar mı... İnsanı mecbur bırakmaya çalışıyorlar..
Bu motor bu devirde nasıl olurda abs siz gelir anlamak güç. Birde uzun zamandır xj6 da tasarım değişikliği yapılmadı, güncelleme konusunda bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar arka çanta demiri ve motor koruma demiri satışta haberiniz olsun. Çanta Demiri 100tl, Motor Koruma Demiri 200tl.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2780270/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2786971/detay/
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)